Iza i Avanti Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A teraz definicja szczytu lenistwa wg Bimbra na łyżeczce - ulubiony jogurcik Bimbrowi nawet na brzuch nie chciało się przewrócić potem była cała miseczka jogurciku... trzeba było mu pomóc zmotywować się do jedzenia Quote
wasabi81 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jakie slodkie nowe fotki:loveu::loveu:... o takim jogurcikowym serwisie to inne pieski tylko marza; fajny leniuch z Bimberka;) Quote
martik b Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 cudak :loveu: tylko zeby sie po tym jogurcie teraz nie zadrapał jak jest alergikiem Quote
wasabi81 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Amit napisał(a):Bibi zamieszkał w DS w Gdańku :) :) :) Super!!! Bibi ma domek!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bimberek już w nowym domku!!! Domek cudowny, pokochał go już dawno temu ;-) Quote
lusia99 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No to teraz sprawozdanie z domku , proszęęęęęęęę .:lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Sprawozdanie z podróży: A teraz sprawozdanie z czwartku: Podróż zaczęliśmy wcześnie rano. Bimberiusz musiał wstać wcześniej niż zwykle. I chyba dzięki temu przespał większość drogi. Oczywiście nie obyło się bez przygód samochodowych, bez mała zawracania do serwisu i czekaniu, aż nas przepuszczą, bo droga była zamknięta po jakimś wypadku. Ale na to wszystko wzięliśmy sobie rezerwę czasową i dojechaliśmy jeszcze przed czasem. Bimber spał praktycznie do Elbląga. Potem obserwował krowy na polach, i doszedł do wniosku, że on tu i teraz musi usiąść na przednim fotelu i z tej perspektywy oglądać świat Najpier zajechaliśmy na plażę. Na prawdę piękną plazę. Taką w Polse widziałam tylko na samym końcu Helu. Piękna i szeroka. Oczywiście z muszelkami. Bimber na początku był zdziwiony i śmiesznie machał łapkami, ale jak poczół o co chodzi, zaczą szaleć. Ale to tak szaleć... Woda i fale też go zaciekawiły, ale w mniejszym stopniu. Gdy tylko weszliśmy do jego nowego bloku, z szaleńczym zapałem wbiegł na swoje piętro i zaczął się ze wszystkimi witać. Zwiedził dom, przetestował łóżka i postanowił sprawdzić, co siedzi w klatce , a w klatce siedzi mała papużka. Poprzednik Bimbra był z nią bardzo zaprzyjaźniony. Mam nadzieję, że i Bibi z czasem nauczy się z nią obcować. Byliśmy na spacerku, w Gdańsku dopiero wszystko kwitnie - pieknie to wygląda. Potem przynieśliuśmy część rzeczy Bimbra do jego nowego domku. Od razu zaczął szaleć z piłką. Zaglądał też we wszystkie zakamarki i wyciagał, co się tylko nadawało do zabawy. Pokazaliśmy, jak robić rehabilitację, jakie leki nasz Alkoholik przyjmuje, jak się zachowuje itp itd. Nowe Pańci to jakoś nie przeraziło. Pewnie i tak zapomniałam przekazać połowę rzeczy, ale z czasem to nadrobię. Na pożegnanie Bimber dostał peniska, którego we wtorek przywieźli Wirtualni. Był nim tak zafascynowany, że nie chciało mu się z nami pożegnać. Małpiszon Bimber ma 10 minut do morza, niedaleko jest też jeziorko i las. Cicha okolica, na obrzeżach miasta. Jak dzwoniłam wieczorem, do siędowiedziałam, że Bimber tradycyjnie szalał, za to na spacerku bardzo ładnie się zachowywał. " Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Podróż No ileż można krowy oglądać? zapoznanie z plażą Quote
Iv_ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bimberku - ślicznoto, powodzenia w nowym domku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lusia99 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Z całego serca szczęścia w dalszym życiu życzę i Bimbrowi i domkowi !!!!!!! Quote
wasabi81 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ciekawe czy Bibi spedza lato na plazy;-) Jest jakies info o tym jak sie miewa w nowym domku?? Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 wasabi81 napisał(a):Ciekawe czy Bibi spedza lato na plazy;-) Jest jakies info o tym jak sie miewa w nowym domku?? Bibi szaleje na plaży. Postaram się dziś wrzucić zdjęcia! Quote
wasabi81 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Bibi szaleje na plaży. Postaram się dziś wrzucić zdjęcia! Ciesze sie, ze Bibi nadal taki szalony;-) Super ze beda fotki!! Quote
martik b Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To czekamy na foty...Super Bibi w super domku :) Quote
martik b Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Oj ten Bibi ma dobrze, tropiki za oknem a ten szaleje nad wodą, super! Quote
wasabi81 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ciesze sie, ze Bibi znalazl tak wspanialy dom... widac ze jest szczesliwy:-) Quote
Recommended Posts