nanet1002 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Znalazłam psa owczarka niemieckiego we Wrocławiu rejon placu Grunwaldzkiego. Pies ok 1,5-2 lat, łagodny.Długowłosy i znak szczególny kolorowe oczy, brak tatuaży, jutro kontakt ze schronem w celu chipa.Dzisiaj juz za poźno na takie akcje. Dajcie znac co dalej robic jak dodac zdjecia. Narazie pies moze zostac u mnie ale nie wiem na jak długo. Moja suka go toleruje chociaż pokazuje gdzie jego miejsce, może jakoś to będzie. Pies wykapany a z tego co z niego splywało to wyglada, że już długi czas się błąka. U mnie na podwórku od 2 dni. Quote
yuki Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dawaj jakieś jego fotki to zrobi się dla niego ogłoszenia , no chyba , ze bardzo chcesz go zatrzymać :) Quote
nanet1002 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 zdjecie jest w profilu a ja nie wiem wlasnie jak to zrobic, możesz mi pomóc??? Quote
nanet1002 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dzwoniłam do schronu we Wrocławiu , mam telefon do osoby ktora szuka psa, tylko ten jest nietypowy bo ma dwa rożne oka jedno niebieskie a 2 brazowe. Niestety nikt nie odbiera w sprawie psa. Pomocy w sprawie zdjęc:roll: Quote
amensalizm Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 wy~ślij mi na emal ula.drakula@gmail.com Quote
nanet1002 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Sorki,że dopiero teraz pisze ale brak czasu. Amensalizm dzięki za chęci)) Naszczęście wlaściciel się znalazł:) Quote
Recommended Posts