Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko... Kamelkuuuu...

tak sobie cichaczem odszedłeś za TM... nikomu nic nie mówiąc, nie dając znaku,że to już ten czas...
chyba twój wierny przyjaciel Fax chciał cię mieć przy sobie... i teraz sobie razem biegacie za TM...

przepiękne jest to,że psiaki dostały szansę na lepsze życie, doznały co to człowiek, miłość... najważniejsze że odeszły jako psy kochane i szczęśliwe.

Posted

• - nie ma dobrych słów na pożegnanie ........ kiedyś ......., ten spokój i odpoczynek przed ostatnia podróżą im się naprawdę należał - dobrze, że się to udało. Może dobrze, że zasnął tak niespodziewanie, bez udziału cierpień starości i chorób.

• Posted

Dziewczyny w hoteliku były zaskoczone tak jak my. Nic nie wskazywało, że Kamel odejdzie. To zdjęcie jest zrobione kilka dni przed jego śmiercią - Kamel pełną gębą - czyż nie? W sumie to taka śmierć marzenie...

Posted

żegnaj aniołku :bigcry:, bo kimże jesteś teraz ,jak nie niewinnym aniołem psim :angel:, bądżcie szczęśliwe , po drugiej stronie Tęczowego mostu:-(...........................

Posted

[quote name='Bjuta']Kochani... Nie doceniliśmy tej psiej przyjaźni... Nie wiem czy bardziej Kamel tęsknił za Faksem, czy Faks za Kamelem, ale już więcej nie tęsknią. Biegają razem. Bardzo Wam dziękuję, że podarowaliście im trawę pod łapami na ten ostatni rok, że nie musiały umierać na kafelkach. Kamel zwinął się dziś pod sosenką i spokojnie sobie zasnął. Nic nie wskazuje na to żeby cierpiał. Po prostu obudził się już po drugiej stronie tęczy.

o mój boże :( tak trudno uwierzyć... choć nie pisałam tu to zaglądałam i bardzo chciałam, zeby Kamelek znalazł dom, a on wybrał dołączenie do Faksia :(

Psiaczki [']

Posted

nie moge przestac ryczec, choc wiem, ze teraz sa razem, ze ten czas to nie przypadek, ze mieli cudowne ostatnie chwile.. ale i tak serce mi peka.. uratujmy kolejne staruszki.. zgadzam sie na przelozenie moich deklaracji. napiszcie tylko prosze na priva na kogo i gdzie mam przelac.