Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 kurcze, no... Faksio, nie choruj, w końcu miało być już teraz tylko lepiej :) musisz się cieszyć takim superaśnym życiem jakie masz teraz :) Quote
pati_zabrze Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cioteczki, niestety Faks się poddał... :placz::placz::placz: Dzisiaj był już praktycznie w stanie agonalnym, nie potrafił się podnieść, dostał paraliżu i załatwiał się pod siebie. Wspólnie z Panią Agnieszką podjęłyśmy decyzję o eutanazji. Myślę, że to było najlepsze co mogliśmy teraz dla niego zrobić... Śpij spokojnie nasz aniołku Takiego Cię zapamiętam: Jak się trochę pozbieram zajmę się finansami chłopaków, na razie nie mam do tego głowy... Quote
Ajula Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 bardzo bardzo mi przykro :( dobrze, że koniec życia spędził w godnych warunkach Quote
Kaja i Aza Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Spij spokojnie Faksiu. Tylko co teraz bedzie z Kamelkiem? Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Co za wiadomość :placz::placz::placz::placz: jak dobrze, że ostatnie chwile życia nie spędził w schronie, dziękuję Wam za to!!!!!!!! A co z Kamelkiem? jak się czuje bez Faksia? to była taka nierozłączna parka :-(:-(:-(:-( Quote
Szarotka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='pati_zabrze']Cioteczki, niestety Faks się poddał... :placz::placz::placz: Dzisiaj był już praktycznie w stanie agonalnym, nie potrafił się podnieść, dostał paraliżu i załatwiał się pod siebie. Wspólnie z Panią Agnieszką podjęłyśmy decyzję o eutanazji. Myślę, że to było najlepsze co mogliśmy teraz dla niego zrobić... Śpij spokojnie nasz aniołku Takiego Cię zapamiętam: Jak się trochę pozbieram zajmę się finansami chłopaków, na razie nie mam do tego głowy... On tu tak pieknie wyglada. Ciesze sie, ze do konca mial taka wspaniala opieke. Quote
pati_zabrze Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='__Lara']Co za wiadomość :placz::placz::placz::placz: jak dobrze, że ostatnie chwile życia nie spędził w schronie, dziękuję Wam za to!!!!!!!! A co z Kamelkiem? jak się czuje bez Faksia? to była taka nierozłączna parka :-(:-(:-(:-( Niestety Panie zauważyły zmianę w zachowaniu Kamela - bardzo posmutniał, cały dzień spędził na kanapie i wcale z niej nie schodził, co jest do niego bardzo nie podobne, miał też gorszy apetyt. Mam nadzieję, że chociaż jemu uda nam się pomóc... :-( Quote
Szarotka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Teraz trzeba sie skoncentrowac na Kamelku. Moze zaprzyjazni sie z innym psiakiem. Quote
wapiszon Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Faksiu, biegaj szczęśliwy za TM [*] Bądź Aniołem Stróżem dla Kamelka, On teraz musi sobie poradzić bez Ciebie:( Quote
aanka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Żegnaj , kochany Faksiu:-(, przynajmniej nie odszedłeś samotnie ............ Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='pati_zabrze']Niestety Panie zauważyły zmianę w zachowaniu Kamela - bardzo posmutniał, cały dzień spędził na kanapie i wcale z niej nie schodził, co jest do niego bardzo nie podobne, miał też gorszy apetyt. Mam nadzieję, że chociaż jemu uda nam się pomóc... :-( No właśnie, Kamelek musi być otoczony teraz specjalną troską. Quote
Mysia_ Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Faksiu biegaj szczęśliwie za Tęczowym Mostem.... Tam już nic nie boli, tam jest zawsze dobrze... Tak bardzo mi przykro :-(:-(:-( Kamelku trzymaj się jakoś. Quote
polubek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 faksiu bądź szczęśliwy tam gdzie teraz jesteś i pilnuj z góry swojego przyjaciela kamelka bo z tego co widać on tęskni za tobą bardzo Quote
Jolanta08 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Faksiu, kochana psinko dlaczego tak szybko odszedłeś...:-(:-(:-( Śpij spokojnie w ramionach aniołków...Pamiętaj o swoim przyjacielu Kamelku ,który tęskni za Tobą... Quote
Bjuta Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nic nie wiedziałam, bo wczoraj byłam na ślubie i dopiero rano zobaczyłam, że mam nieodebrane połączenia. Agnieszka mówi, że Kamel dziś szukał Faksa, chodził po całym ogrodzie i nawoływał. Długo to trwało. W końcu wrócił na kanapę. Teraz śpi. Bardzo jest zestresowany. Eh... Quote
OlaLola Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jest mi dziewczyny ogromnie przykro.... trzymajcie się tam mocno, jedyne co mogę to przesłać ciepłe myśli.... Ucałujcie mocno Kamelka. Zegnaj Faksiu.... [*] Quote
__Lara Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Bjuta']Nic nie wiedziałam, bo wczoraj byłam na ślubie i dopiero rano zobaczyłam, że mam nieodebrane połączenia. Agnieszka mówi, że Kamel dziś szukał Faksa, chodził po całym ogrodzie i nawoływał. Długo to trwało. W końcu wrócił na kanapę. Teraz śpi. Bardzo jest zestresowany. Eh... Biedny Faksiu, biedny Kamelek :( :( :( Quote
Recommended Posts