Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Przebieczan, Faksiu jest nadal słabiutki, ale jak powiedziała Pani Agnieszka, okazuje już funkcje życiowe czyt. spaceruje, merda ogonkiem i liże łapkę :p Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Kamelek oczywiście cały czas stoi na posterunku i pilnuje przyjaciela. Kochane chłopaki :loveu: Przez jakiś czas mają jeszcze dostawać antybiotyk + Faksiu coś osłonowego (nie pamiętam dokładnie co) Całość to 70zł + 150zł za zabieg, czyli wysyłam 220zł na konto hoteliku.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz wyszło tam słońce i psy poukładały się w cieniu. Kamel cały czas pilnuje, żeby Faksiu miał święty spokój! Dostał kroplówkę z glukozy i płynu Ringera (elektrolity) już czekają nakupione delikatne paszteciki, żeby Faksiu mógł jutro zmierzyć się z czymś do jedzenia.

Posted

Oki doki :kciuki: chociaż miło pewnie nie było, Kamel też miał przegląd ?
Proszę o nowe (webowe) zdjątka Gostków na stronkę do Sabro.

PS. No i niech mi ktoś jeszcze o 'solowej' opcji coś wspomni - znajdę czas i się zajmę :mad:

Posted

Bjuta napisał(a):
Agnieszka zadzwoniła, że Faksik zjadł pół paszteciku i ma b. dobry humorek!

Dzielny chłopczyk! :loveu:

Pies Wolny napisał(a):
Oki doki :kciuki: chociaż miło pewnie nie było, Kamel też miał przegląd ?
Proszę o nowe (webowe) zdjątka Gostków na stronkę do Sabro.

PS. No i niech mi ktoś jeszcze o 'solowej' opcji coś wspomni - znajdę czas i się zajmę :mad:

Wysyłam PW ;)

Posted

Cioteczki nie jest dobrze... :shake: Bjutka dostała dzisiaj smsa z Przebieczan, cytuję:
"Złe wieści Faksik od wczoraj znowu nic nie zjadł :( już nie wiem co robić :( Kupię dzisiaj syrop na apetyt może to pomoże. Wet sugeruje możliwość raka... :( "
:placz::placz::placz:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Cioteczki nie jest dobrze... :shake: Bjutka dostała dzisiaj smsa z Przebieczan, cytuję:
"Złe wieści Faksik od wczoraj znowu nic nie zjadł :( już nie wiem co robić :( Kupię dzisiaj syrop na apetyt może to pomoże. Wet sugeruje możliwość raka... :( "
:placz::placz::placz:

:( :( :( :( :( czy coś wiadomo?

Posted

Akrum napisał(a):
uuu...szkoda że jak był w lecznicy, to nie pobrali mu od razu krwi do badania... mogłysmy o tym pomyśleć...

krew przed zabiegiem na pewno miał pobieraną, ale czasem takie zwykłe badania nie wystarczają....

Bardzo mocno trzymam kciuki za Faksia....