pati_zabrze Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Doszły kolejne wpłaty: 15zł - Blood 40zł - iwna5702 20zł - mamamuminka 90zł - kmurdz 90zł - bruce lee 10zł - _Lara 15zł - RenW Dziękuję w imieniu chłopaków! :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wybaczcie OT ale mały porzucony szczenior szuka domku http://www.dogomania.pl/threads/1894...4#post15063224 Quote
Akrum Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ciekawe jak starsi przyjaciele znoszą upały, które i młody już dają się we znaki... Quote
Bjuta Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Wszystkie psiaki ogrodowe (czyli wszystkie nasze dogomaniackie oprócz Gaspara - który nocuje w kojcu), wykopały wielki dół pod wyrandą. Strażnikiem dołu jest Charli, ale pozwala innym się tam skryć przed upałem. No i Topik, Satyrek, Charli, Bakuś - tam właśnie urzędują. (Dino i Kajtuś pod sosną w drugiej strony). Natomiast Kamel - nie. Kamel jest królem opuszczonego domku (bo nikt poza nim nie nocuje pod dachem w tej chwili). Kamel ma swoją kanapę dla siebie i tam urzęduje - również przez sporą część dnia (tam jest znacznie chłodniej i Agnieszka z Małgosią też wolą tam siedzieć niż w domu, który ma okna na słoneczną stronę). A Faxiu jest rozdarty - uwielbia dziurę pod werandą i uwielbia Kamela i tak krąży i krąży... Panie próbowały przyuważyć, gdzie spędza noc - ale im się nie udało. Chyba trochę tu, trochę tam... A najlepsze jest to, że Kamel okazał się psem obronnym!!! Kiedyś sąsiad poszedł pożyczyć motykę do tego domku - panie mu powiedziały, zeby wchodził śmiało, bo tam tylko niegroźny Kamelek, a Kamelek pokazał wszystkie trzy zęby tak przekonująco, że się za sąsiadem kurzyło!!! A czy on miał na czole wypisane, że po motykę, a nie po kanapę? Na wszelki wypadek, trzeba było bronić! Quote
Jolanta08 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Bjutko ,wspaniała relacja a chłopaki super:D:D:D Quote
_Goldenek2 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Życie ich nauczyło jak sobie radzić.... Super relacja :) Quote
Olena84 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Bjuta napisał(a): Kamelek pokazał wszystkie trzy zęby tak przekonująco, że się za sąsiadem kurzyło!!! A czy on miał na czole wypisane, że po motykę, a nie po kanapę? Na wszelki wypadek, trzeba było bronić! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Pati wyczyść skrzynkę> to mój tekst z PW :Witaj, najkorzystniej wyjąć z banku i opylić w kantorze. Będziesz miała do rozliczenia kwitek z kantoru - możesz podać kwotę w PLN i tyle. Bank zakosi prowizję i do tego maja taki kurs, że tylko płakać. Muszę pomolestować Sandrę może coś jeszcze wyciągnę. Jak z zębami - coś postanowiłaś ? Pozdrawiam J. Quote
pati_zabrze Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Pies Wolny napisał(a):Pati wyczyść skrzynkę> to mój tekst z PW :Witaj, najkorzystniej wyjąć z banku i opylić w kantorze. Będziesz miała do rozliczenia kwitek z kantoru - możesz podać kwotę w PLN i tyle. Bank zakosi prowizję i do tego maja taki kurs, że tylko płakać. Muszę pomolestować Sandrę może coś jeszcze wyciągnę. Jak z zębami - coś postanowiłaś ? Pozdrawiam J. Dzięki, tak zrobię ;) a jeśli chodzi o zęby chłopcy muszą mieć zrobione najpierw badanie krwi, które Panie z hoteliku na razie odwlekają ze względu na upały. Nie chcą dodatkowo obciążać ich już niemłodych serduszek. Quote
koosiek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Maksia, który ledwo uniknął morbitalu, a teraz nie ma się gdzie podziać :( MAX Quote
Kaja i Aza Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Do konca lipca chlopaki maja miec reszte ogloszen z pakietu, ktory wykupilam, ale rozmawialam z dogomaniaczka, ktora ma wg. mnie dobra reke do adopcji i ona zasugerowala ogloszenia w lokalnych gazetach. Moglby sie ktos tym zajac? Ja jestem za daleko, ale moge oplacic ogloszenia. No bo rzeczywiscie, sporo starszych ludzi moze nie miec dostepu do sieci, a moga byc zainteresowani adopcja. Poza tym, czy psiaki maja aktualne allegro? Quote
pati_zabrze Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Allegro skończyło się jakiś czas temu... Pytałam kilka postów wyżej czy wznawiamy, ale nikt się nie wypowiedział, więc nie wznawiałam :roll: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bjuta napisał(a):Wszystkie psiaki ogrodowe (czyli wszystkie nasze dogomaniackie oprócz Gaspara - który nocuje w kojcu), wykopały wielki dół pod wyrandą. Strażnikiem dołu jest Charli, ale pozwala innym się tam skryć przed upałem. No i Topik, Satyrek, Charli, Bakuś - tam właśnie urzędują. (Dino i Kajtuś pod sosną w drugiej strony). Natomiast Kamel - nie. Kamel jest królem opuszczonego domku (bo nikt poza nim nie nocuje pod dachem w tej chwili). Kamel ma swoją kanapę dla siebie i tam urzęduje - również przez sporą część dnia (tam jest znacznie chłodniej i Agnieszka z Małgosią też wolą tam siedzieć niż w domu, który ma okna na słoneczną stronę). A Faxiu jest rozdarty - uwielbia dziurę pod werandą i uwielbia Kamela i tak krąży i krąży... Panie próbowały przyuważyć, gdzie spędza noc - ale im się nie udało. Chyba trochę tu, trochę tam... A najlepsze jest to, że Kamel okazał się psem obronnym!!! Kiedyś sąsiad poszedł pożyczyć motykę do tego domku - panie mu powiedziały, zeby wchodził śmiało, bo tam tylko niegroźny Kamelek, a Kamelek pokazał wszystkie trzy zęby tak przekonująco, że się za sąsiadem kurzyło!!! A czy on miał na czole wypisane, że po motykę, a nie po kanapę? Na wszelki wypadek, trzeba było bronić! heh... świetna opowieść :) Kamelek kanapowy chłopak i obrońca dobytku, a Faksio - rozdarty... ni to kanapowy królewicz, ni to podwórkowy chopak... Quote
Mysia_ Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Akrum napisał(a):heh... świetna opowieść :) Kamelek kanapowy chłopak i obrońca dobytku, a Faksio - rozdarty... ni to kanapowy królewicz, ni to podwórkowy chopak... ah te psie dylematy ;) Quote
pati_zabrze Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Wieści z hoteliku :cool3: "Proszę jeszcze chwilkę czasu jeśli chodzi o info o zębach. Dla odmiany pada tak strasznie, że znowu mamy powódź... Deszcz jest tak mocny, że każde wyjście łączy się z przemoczeniem do "suchej nitki". Do tego jest 12st i musimy palić w kominku, żeby chociaż rzeczy wysuszyć... Faks doszedł do wniosku, że w taką pogodę on nigdzie nie wychodzi i załatwia się w domku... Kamelek schodzi tylko ze schodka robi co musi i wraca na kanapę. Kamelek czuje sie dobrze, Faksia, niestety, widać, że bolą zęby i musi dostawać karmę w puszkach, bo suchej nie pogryzie... Pozdrawiam Agnieszka" Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Biedny Faksiu szkoda, ze nie mozna porzadku z zabkami zrobic ...... Quote
Akrum Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 o tak, bolące zęby to okropieństwo... żeby tylko się zapalenie dziąseł nie wdało przez te paskudne zębole... Quote
Kaja i Aza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 No niestety ogloszen do konca lipca nie bedzie, bo lipiec sie juz skonczyl; nie mam niestety na to wplywu. Moze znajde solidniejszy bazarek ogloszeniowy i wykupie jeszcze jeden zestaw. A jak z ogloszeniami w miejscowej prasie; zajmie sie ktos tym? Quote
Recommended Posts