pati_zabrze Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Cioteczki tak sobie pomyślałam, że może moglibyśmy zamówić na bazarku u lilk_a http://www.dogomania.pl/threads/186678 szablonik na allegro zrobiony specjalnie dla chłopaków i wystawić taką super wypasioną, wyróżnioną aukcje? Kamelek i Faksiu mają dość spory zapasik wpłat jednorazowych, więc może warto zainwestować w coś takiego? :cool3: Quote
_Goldenek2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Musimy stale w chłopaków inwestować, aby im się udało znaleźć swoich ludzi Quote
Mysia_ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Olena84']Chłopaki są na pineska pajeczyna kokosy gumtree przygarnijzwierzaka kupsprzedaj petsy adopcjapsa[/QUOTE] suuuper! :) Quote
pati_zabrze Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='pati_zabrze']Cioteczki tak sobie pomyślałam, że może moglibyśmy zamówić na bazarku u lilk_a http://www.dogomania.pl/threads/186678 szablonik na allegro zrobiony specjalnie dla chłopaków i wystawić taką super wypasioną, wyróżnioną aukcje? Kamelek i Faksiu mają dość spory zapasik wpłat jednorazowych, więc może warto zainwestować w coś takiego? :cool3: Nie było sprzeciwu, więc zamówiłam chłopakom wyróżnione allegro na szabloniku zrobionym specjalnie dla nich :lol: Koszt szablonu to 20zł + opłaty allegro Quote
pati_zabrze Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Doszły wpłaty: 30zł - _Goldenek 10zł - wojtuś 20zł - Olena84 30zł - Szarotka Dziękujemy! :loveu: Dzisiaj wysyłam na konto hoteliku opłatę za lipiec - 600zł Cioteczki zmieniłam trochę rozliczenia w pierwszym poście, sprawdźcie proszę czy teraz wszystko jest ok ;) Quote
pati_zabrze Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Szarotka']No i co z tymi ogloszeniami dla maluchow ??[/QUOTE] Ogłoszenia się robią, ale MyszkaMiki ma sporo zamówień więc dlatego trochę to trwa. Na dniach chłopcy będą mieli też piękne, wyróżnione allegro ;) Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Pati najwazniejszy jest tekst, zeby byl dobry. Quote
pati_zabrze Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Prosiłam już kilka razy o pomoc w napisaniu jakiegoś dobrego tekstu, ale niestety nikt się nie zgłosił, więc przerobiłam trochę opis chłopaków ze strony schroniska. Nie wiem czy jest dobry, ale lepszego napisać nie umiem :shake: Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Mam ten sam problem, pisze tekst dla Henia i tez nie wiem czy jest dobry. Wstaw moze ten tekst na watek, to moze ktos cos doradzi. Mysle, ze trzeba pisac konktretnie, co i jak, zeby ludzie wiedzieli co dostaja. Quote
pati_zabrze Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Stworzyłam coś takiego :roll: Tytuł: Niezwykła przyjaźń - 2 cudowne psiaki do adopcji, przeczytaj! lub Przyjaźń tych psów zaczęła się 8 lat temu za bramą "psiego więzienia..." Tekst: Kamel i Faks to nierozłączni przyjaciele, których los połączył 8 lat temu za bramą "psiego więzienia" Oba psiaki to już staruszki - zapewne kilkunastoletnie, jednak jeszcze sporo w nich radości i energii, uwielbiają spacery i towarzystwo człowieka, bez problemu zgadzają się z innymi psami, nie mają tez nic przeciwko kotom, na co mamy twarde dowody ;) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-_Rd_WBah4&feature=player_embedded[/URL] Są zaszczepieni, odrobaczeni i wykastrowani. Od 8 maja 2010 roku na adopcję czekają w psim hoteliku pod Wieliczką. Pomagamy w transporcie do nowego domu. Kontakt w sprawie adopcji: 509-478-293 [EMAIL="patit85@interia.pl"]patit85@interia.pl[/EMAIL] lub 692-581-343 [EMAIL="gosha160@wp.pl"]gosha160@wp.pl[/EMAIL] Wątek na dogomanii: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182235[/URL] Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Moim zdaniem tekst jest dobry. Czy one sa wykastrowane ?? Mnie sie wydaje, ze w ogloszeniu powinny byc fakty. Moze napisz tez, ze adopcja grupowa :):) Quote
Ajula Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='pati_zabrze'] Cioteczki zmieniłam trochę rozliczenia w pierwszym poście, sprawdźcie proszę czy teraz wszystko jest ok ;)[/QUOTE] ............ jest ok, ale nie do końca zgodnie z moją intencją ;) deklarowałam 5 zł miesięcznie, ale wpłacałam po 10 zł miesięcznie (bo akurat miałam) - nie chciałam, żeby rozpisywać na kolejne miesiące, tylko żeby liczyć na bieżąco: 5zł deklaracja + 5zł nadwyżka, coś w rodzaju jednorazowej, żeby chłopaczkom rosło na koncie :) Quote
pati_zabrze Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Ajula zaraz to zmienię ;) a póki co pochwalę się ślicznym allegro, jakie specjalnie dla Kamela i Faksa zrobiła lilk_a [URL]http://allegro.pl/item1103256759_fax_i_kamel_dwaj_przyjaciele_szukaja_domu.html[/URL] Konto chłopaków zeszczuplało o 32,30 20zł - szablon od lilk_a 12,30 - opłata allegro Quote
Bjuta Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Też mi się bardzo podoba - nie umiałabym takiego allegro zrobić. Dzwoniłam niedawno i dziewczyny pytają, czy chłopaki miałyby w funduszach 120 zł na przeprowadzenie szczegółowych badań krwi pod kątem nerek. Takie badania są drogie (60 zł za "sztukę") i taniej się nie da, bo ich wet, który był ostatnio i nic nie wziął za wizytę, ich nie robi, tylko wysyła do jakiegoś krakowskiego laboratorium no i tam już trzeba normalnie zapłacić. Niedawno Kamel z Faxem postawili całe towarzystwo psio-ludzkie o 4 rano na nogi - bo się im wydawało, że dzieje się coś co trzeba koniecznie obszczekać z wszystkich sił. Do dziś nie wiadomo o co im chodziło... Quote
pati_zabrze Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Bjutko chłopcy mają na swoim koncie 365zł wpłat jednorazowych + 50zł od zalegającej cioteczki (które zamierzam z niej wyciągnąć :diabloti: ) + 150euro, więc na badania spokojnie wystarczy :lol: Quote
_Goldenek2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Czy badanie pod kątem nerek jest czymś uwarunkowane? Quote
Bjuta Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ma odpowiedzieć, czy chłopaki (zwłaszcza Fax) nadają się do narkozy. Znaczy, czy nerki są na tyle mocne, żeby podjąć pracę przy wybudzeniu (piszę, jak zrozumiałam, bo zupełnie się nie znam). To samo dotyczy Dina i Kajtka, ale tam trudniej, bo tamta para starsza. Wet mówi, że powyrywanie chłopakom niekórych zębów b. by poprawiło ich samopoczucie - no i stan ogólny. Ale nie wiadomo, czy oni się do narkozy jeszcze nadają. Quote
Szarotka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Z wyrywaniem zebow to loteria .......trzeba pogadac z wetem. Quote
Szarotka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ale skolei jak sie zebow nie usunie to nerki siadaja ............... Quote
Bjuta Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 No właśnie, zamknięta pętla. Ale tu to jeszcze - ale z Kajtusiem, to jest naprawdę problem... Duże ryzyko. U tych chłopaków to jeszcze może być ostatni czas, żeby zrobić im porządek z zębami bez wielkiego ryzyka, ale z Kajtusiem to już jest mocno ryzykowne. Quote
Recommended Posts