Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No tak czyli 600 zl. Ok. to pomoge w zbieraniu deklaracji, ale trzeba przejrzec watek i poprosic inne cioteczki o pomoc tez. Quote
pati_zabrze Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):No tak czyli 600 zl. Ok. to pomoge w zbieraniu deklaracji, ale trzeba przejrzec watek i poprosic inne cioteczki o pomoc tez. Bardzo Ci dziękuję! Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To teraz droga Pati, trzeba dobry tytul wymyslec: Typu potrzeba tyle a tyle, zeby dwoch dozgonnych przyjaciol wyciagnac ze schronu. Dogomanio nie daj im zgniac !!! Lub cos w tym rodzaju. Quote
pati_zabrze Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 A może coś w stylu "600zł-cena przyjaźni i życia! Dogomanio nie daj im zginąć!" ? :cool3: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 pati_zabrze napisał(a):A może coś w stylu "600zł-cena przyjaźni i życia! Dogomanio nie daj im zginąć!" ? :cool3: Moze 550 bo chyba troche deklaracji juz jest ?? zawsze brzmi troche lepiej, ale lepiej jest starac sie uzbierac wiecej, bo lepiej jest miec zapas :):) ale tytul jest dobry. Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To swietnie. To jutro Pati nakreslimy plan dzialania i wezmiemy sie do roboty. :):) Masz stasznie malo postow a jestes od 2006, chyba jestem okropna gadula :):) Quote
pati_zabrze Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']To swietnie. To jutro Pati nakreslimy plan dzialania i wezmiemy sie do roboty. :):) Masz stasznie malo postow a jestes od 2006, chyba jestem okropna gadula :):) Na początku bywałam na dogomani bardzo rzadko, ale teraz staram się nadrobić straty :eviltong: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No to w takim razie do jutra: plan jest taki: 1. trzeba przejrzec watek i wyslac pw do ciotek co juz tu byly, zeby nadal przychodzily :):) 2. wyslac pw do ciotek z ktorymi sie ma dobre uklady :):) zeby przyszly 3. wyslac pw. do ciotek z ktorymi sie nie ma ukladow, zeby przyszly 4. chodzic po watkach i molestowac :):) 5. musze dolozyc banerek 6. w miedzyczasie szukac miejsca dla pieskow Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No jak ciocia Szarotka sie wziela do roboty to raz dwa beda tu tlumy:D Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):No jak ciocia Szarotka sie wziela do roboty to raz dwa beda tu tlumy:D Tlumu od jutra bo dzisiaj nie przyjmuje; ide na film. Pamietaj furciaczek co mowi punkt nr. 3 :):) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):Tlumu od jutra bo dzisiaj nie przyjmuje; ide na film. Pamietaj furciaczek co mowi punkt nr. 3 :):) Jak zjem to zajme sie wykonaniem pkt. 3 :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Jak zjem to zajme sie wykonaniem pkt. 3 :) Dzieki Furciaczku i jak bys mogla to poros funie, zeby w chwilach miedzy karmieniem szczeniaczkow wpadla :):) Quote
pati_zabrze Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Kto jeszcze pomoże psiej przyjaźni? :-( Quote
Olena84 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jestem w trakcie robienia chłopakom ogłoszeń, na razie mają na pinesce, gumtree i pajeczynie. Quote
Mysia_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 takie pustki u wspaniałych przyjaciół? Dwa małe, urocze, spokojne, bezkonfliktowe i ułożone psiaki proszą o pomoc! Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='pati_zabrze']Kto jeszcze pomoże psiej przyjaźni? :-( Wygladaja pieknie razem. :):) Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jestem na zaproszenie Szarotki - zrobiłysmy wymianę, jaa tu na jej polecenie, a ona na inny wątek - jak to nazwałas Szarotko - handel wymienny?? no dobra, to ja zrobie prezent małym chłopakom i zrobię nowe ogłoszenia. No i może coś wpłace, ale to zależy od wysokości wypłaty jaka wpłynie na konto... Quote
Bjuta Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Akrum - jak się cieszę, że tu wpadłaś (pamiętasz - ty już masz domek dzięki czemu ... itd). Allegro wznowione. http://www.allegro.pl/item978878185_kamel_i_fax_fantastyczne_chlopki_pies_psy.html Quote
amica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dostałam PW od Szarotki i jestem. Dziś nie dam rady przeczytać całego wątku, gdyż zaraz muszę wychodzić do rodziców, ale obiecuje że jutro to nadrobię. Zaznaczam wątek. Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Bjuta']Akrum - jak się cieszę, że tu wpadłaś (pamiętasz - ty już masz domek dzięki czemu ... itd). Allegro wznowione. http://www.allegro.pl/item978878185_kamel_i_fax_fantastyczne_chlopki_pies_psy.html tak, tak...pamiętam :) domek już mam :) hahaha a w domku dużo kocio psich ogonków mam :) Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wszystkim za przyjscie bardzo dziekuje. Jutro ruszam do boju w pelnym uzbrojeniu :):) i wejde na watek co reklamowala Zuzia i te dwa co Akrum ma w podpisie. Teraz musze troche sie zajac moim obejsciem, bo pajaki srodkiem domu biegaja i Maya sie po katach chowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie jak chodzi o ten watek to jest tak: Dwa male pieski 8 lat w schronie polaczone dozgonna przyjazn. Docelowo potrzebny dobry dom dla dwoch :):) ale nie ma rzeczy nie mozliwych :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Akrum napisał(a):jestem na zaproszenie Szarotki - zrobiłysmy wymianę, jaa tu na jej polecenie, a ona na inny wątek - jak to nazwałas Szarotko - handel wymienny??. Ja też jestem z handlu wymiennego z Szarotką :evil_lol: Piękna długoletnia psia przyjaźń Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Watek jak jest zywy to latwiej psom pomoc :) a one tam siedza 8 lat i musza pojsc razem. Quote
Recommended Posts