Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To teraz droga Pati, trzeba dobry tytul wymyslec:
Typu potrzeba tyle a tyle, zeby dwoch dozgonnych przyjaciol wyciagnac ze schronu. Dogomanio nie daj im zgniac !!!
Lub cos w tym rodzaju.

Posted

pati_zabrze napisał(a):
A może coś w stylu "600zł-cena przyjaźni i życia! Dogomanio nie daj im zginąć!" ? :cool3:

Moze 550 bo chyba troche deklaracji juz jest ?? zawsze brzmi troche lepiej, ale lepiej jest starac sie uzbierac wiecej, bo lepiej jest miec zapas :):) ale tytul jest dobry.

Posted

[quote name='Szarotka']To swietnie. To jutro Pati nakreslimy plan dzialania i wezmiemy sie do roboty. :):)
Masz stasznie malo postow a jestes od 2006, chyba jestem okropna gadula :):)

Na początku bywałam na dogomani bardzo rzadko, ale teraz staram się nadrobić straty :eviltong:

Posted

No to w takim razie do jutra:
plan jest taki:
1. trzeba przejrzec watek i wyslac pw do ciotek co juz tu byly, zeby nadal przychodzily :):)
2. wyslac pw do ciotek z ktorymi sie ma dobre uklady :):) zeby przyszly
3. wyslac pw. do ciotek z ktorymi sie nie ma ukladow, zeby przyszly
4. chodzic po watkach i molestowac :):)
5. musze dolozyc banerek
6. w miedzyczasie szukac miejsca dla pieskow

Posted

furciaczek napisał(a):
No jak ciocia Szarotka sie wziela do roboty to raz dwa beda tu tlumy:D

Tlumu od jutra bo dzisiaj nie przyjmuje; ide na film.
Pamietaj furciaczek co mowi punkt nr. 3 :):)

Posted

furciaczek napisał(a):
Jak zjem to zajme sie wykonaniem pkt. 3 :)

Dzieki Furciaczku i jak bys mogla to poros funie, zeby w chwilach miedzy karmieniem szczeniaczkow wpadla :):)

Posted

jestem na zaproszenie Szarotki - zrobiłysmy wymianę, jaa tu na jej polecenie, a ona na inny wątek - jak to nazwałas Szarotko - handel wymienny??
no dobra, to ja zrobie prezent małym chłopakom i zrobię nowe ogłoszenia.
No i może coś wpłace, ale to zależy od wysokości wypłaty jaka wpłynie na konto...

Posted

Dostałam PW od Szarotki i jestem. Dziś nie dam rady przeczytać całego wątku, gdyż zaraz muszę wychodzić do rodziców, ale obiecuje że jutro to nadrobię. Zaznaczam wątek.

Posted

Wszystkim za przyjscie bardzo dziekuje. Jutro ruszam do boju w pelnym uzbrojeniu :):) i wejde na watek co reklamowala Zuzia i te dwa co Akrum ma w podpisie. Teraz musze troche sie zajac moim obejsciem, bo pajaki srodkiem domu biegaja i Maya sie po katach chowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W sumie jak chodzi o ten watek to jest tak:

Dwa male pieski 8 lat w schronie polaczone dozgonna przyjazn. Docelowo potrzebny dobry dom dla dwoch :):) ale nie ma rzeczy nie mozliwych :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
jestem na zaproszenie Szarotki - zrobiłysmy wymianę, jaa tu na jej polecenie, a ona na inny wątek - jak to nazwałas Szarotko - handel wymienny??.

Ja też jestem z handlu wymiennego z Szarotką :evil_lol:

Piękna długoletnia psia przyjaźń