Tola^^ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jakie super zdjęcia i w końcu uśmiechnięte pyszczki :multi: Quote
_Goldenek2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 __Lara napisał(a):Jacy zadowoleni :D :D :D :D :D Piękna sesja, chłopaki zadowolone, a dla nas satysfakcja, że udało się im pomóc :) Quote
pati_zabrze Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Piękna sesja, chłopaki zadowolone, a dla nas satysfakcja, że udało się im pomóc :) Cioteczki to wszystko dzięki wam :loveu: To, że chłopcy są w psim raju i że są naprawdę szczęśliwi. Bardzo wam wszystkim dziękuję! :loveu: Quote
pati_zabrze Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Lu_Gosiak udało Ci się skontaktować z Leyla? Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Piękna sesja, chłopaki zadowolone, a dla nas satysfakcja, że udało się im pomóc :) Pewnie, że tak ;) oby więcej takich "satysfakcji" ;) Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jakie zadowolone pycholki :) na ten wątek z chęcią się teraz wchodzi i czyta i ogląda :) Quote
viola005 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witam Kamela i Faksia oraz ich ciotki. Zdjecia z pleneru sa rewelacyjne, oby tak dalej. Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze -Lubelszczyzna-Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon: tel 781-10-01-76 podaje link do jego postu: http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19 Znacie juz chyba ten watek? Jezeli nie, to poczytajcie, szczegolnie ostatnie posty. http://www.dogomania.pl/threads/186445-Psy-z-hoteliku-u-Alinys-wsp%C3%B3lna-pomoc-poszkodowanym Quote
Bjuta Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Powolutku też zacznę wrzucać fotki z soboty. Faxiu, przechyl troszkę główkę na prawo! To jest moje ulubione! "Zrób mi zbliżenie noska... proszę!!!" Quote
Akrum Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 prześlicznie wyglądają, jakie radosne i pełne życia :) Quote
viola005 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dostalam cynk,ze link transportowy nie wchodzi, wiec poprawiam i doklejam cytaty z postow tego pana oraz jego namiary, nazywa sie chyba Adam, jak wynika z podanego maila, zapiszcie te dane, co chwila potrzebny jest transport,nie? http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19 mail: adamwawer@interia.pl jego post: Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76 latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam i drugi: 27-05-2010 22:44 #185 adascbr Zarejestrowany May 2010 Postów 6 Witam wszystkich, chciałbym się sprostować, bo może ja dałem ciała Kiedys jakieś 4 lata temu woziłem psiaki kilka razy przez całą Polske, i pewna Pani z Wrocławia nadała mi ksywę "anioł". Mierziło mnie to, ale to prawda, kocham zwierzęta bardzo, nie raz miałem obesrane lub obrzygane auto. Pewnego razu wioząc dwa jamniki ze szczecina do wrocławia, pod samym szczecinem obrzygały mi auto dokumentnie (nawet drążek zmiany biegów był zafajdany)-jechałem tak ponad 400 km w lipcu-30 stopni bez klimatyzacji. Nieraz miałem sytuacje, że zabierałem psy z drogi. Raz zabrałem owczarka niemieckiego, który leżał w środku lasu. Gdy auto się zatrzymało podbiegł, ale zobaczył, że "to nie to" i położył sie dalej. Wsadziłem go na siłę z kolegą i zawiozłem do oławy (nie muszę nikomu mówić jak bidak śmierdział). Znalazłem mu sponsora, który pozwolił mu dojść sobie "do końca" u pewnych ludzi. Płacił za jego leki, utrzymanie. Uwierzcie mi, że takich sytuacji miałem dziesiątki, ale są takie sytuacje jak ta, że poprostu niemam możliwości. Próbowałem go lapać, ale uciekał. Powiem wam tylko, że specjalnie pogoniłem pracownika moim autem, żeby go zawiózł do oławy. Uratowałem psa potrąconego w sylwestra, w związku z czym na imprezę dotarłem przed dwunastą Uwierzcie mi, takich sytuacji miałem dziesiątki. Ja nawet wróble potrącone przez auto wożę do weterynarza. Dlatego jeśli ktoś myśli, że to ja tego psa zostawiłem na drodze (bo takie słuchy mnie doszły) to powiem jedno- nie zmrużyłem oka jak zobaczyłem tego psa drugim razem (pierwszym razem myślałem, że to tubylec). Jeśli mogę wam jakoś pomóc, to dajcie znać, zawsze mogę gdzieś "Coś" przewieźć. Poruszam się po woj. mazowieckim, łódzkim, lubelskim, swietokrzyskim. Moj tel 781-10-01-76. Jak tylko będę miał możliwość to chętnie pomogę. A zdjecia psiutkow bombowe! Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ten link się ciągle nie otwiera, ale zapiszę dane - to będzie jak znalazł na przyszłość. Dzięki ogromne!! Quote
kathrby Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='viola005']dostalam cynk,ze link transportowy nie wchodzi, wiec poprawiam i doklejam cytaty z postow tego pana oraz jego namiary, nazywa sie chyba Adam, jak wynika z podanego maila, zapiszcie te dane, co chwila potrzebny jest transport,nie? http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19 mail: adamwawer@interia.pl jego post: Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76 latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam i drugi: 27-05-2010 22:44 #185 adascbr Zarejestrowany May 2010 Postów 6 Witam wszystkich, chciałbym się sprostować(...) Dlatego jeśli ktoś myśli, że to ja tego psa zostawiłem na drodze (bo takie słuchy mnie doszły) to powiem jedno- nie zmrużyłem oka jak zobaczyłem tego psa drugim razem (pierwszym razem myślałem, że to tubylec). Wszystko przed Tobą - nie zawsze ktoś jest w stanie docenić, co robisz kosztem siebie. Quote
pati_zabrze Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Konto chłopaków zasiliły wpłaty: 10zł - Ajula 10zł - wojtuś 10zł - ARDNAS 10zł - mąż ARDNAS 20zł - koziczka85 Bardzo dziękujemy! :loveu: Wysłałam dzisiaj 610zł na konto hoteliku. 600zł za czerwiec + 10zł przegląd weta, który odbył się zaraz pierwszego dnia. Na koncie chłopaków zostało 229,84zł Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dopisałam 16 groszy do jutrzejszego przelewu - będzie się przyjemniej liczyć... Quote
Pies Wolny Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No cóż, jestem i ja pod wrażeniem :lol:. Dziewczyny, przed Wami czapka ze łba i do ziemi.:loveu: Pokombinuję trochę, może dołożę po niemieckiej stronie trochę nowych fotek. PS. Zazdroszczę chłopakom , kurcze blade, mi takich zdjęć to nikt nie robi, a Fotografka to już wcale, chyba się zapłaczę :-( Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 My tam z Pati bardzo chętnie podjedziemy i pofotografujemy!!! A tu test na kury - kura poczuła się obrażona, że Kamel ma do niej stosunek bardziej obojętny niż do kotów... Satyr też przeszedł test na kury... Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aż miło zaglądać na ten wątek ! :loveu: Kamelek i Faksiu takie szczęśliwe! <loveu> Quote
viola005 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kochani Kamelowcy i Faksiowcy! Juz poszedl przelew za czerwiec, nie pozwolimy skarbonce tych kochanych emeryciakow zaswiecic pustkami. A ze kura sie obrazila na Kamela... trudno, jej strata, bo on ma swietny humor, jak widac! Czy slyszalyscie o skarpecie sterylkowej na dogo? Kliknijcie na bannerek w moim podpisie - to jest watek sterylkowy, z jednej strony zbieraja do skarbonki, a z drugiej zglasza sie tam bezdomne suki na dotacje sterylkowe - szczegoly w pierwszym poscie. Wspaniala inicjatywa, juz ciotki zaczely korzystac, oby tak dalej! Duza buzka dla wszystkich! Quote
pati_zabrze Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dzisiejsze wpłaty: 50zł - viola005 20zł - kathrby 5,16zł - Bjuta Dziękujemy! :loveu: Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja nie wiem, kiedy wplace, bo Ania pojechala, musze znalezc inna chetna lub chetnego. Quote
Recommended Posts