Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co niezle idzie :):) wyglada na to, ze sie uda :):) czy macie jakis hotelik na oku ?? bo dobrze by bylo miec jakas kwote, ktora trzeba uzbierac ?? jak male psy to moze cena nie bedzie wysoka :):)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Wiecie co niezle idzie :):) wyglada na to, ze sie uda :):) czy macie jakis hotelik na oku ?? bo dobrze by bylo miec jakas kwote, ktora trzeba uzbierac ?? jak male psy to moze cena nie bedzie wysoka :):)

Jak na razie w sprawie tymczasu pisałam tylko do Igiełki, ale ona na swoim wątku napisała, że w tej chwili z braku czasu i bycia poza domem nie przyjmuje psiaków i że wznawia swój tymczas w kwietniu, ale z tą różnicą że będzie przyjmować tylko małe potrzebujące suczki... :roll: Rozejrzę się jutro za czymś innym, ale myślę, że 600 zł trzeba liczyć...

Posted

[quote name='__Lara']Cudownie :D :D :D już jest chyba 200zł :D spisujecie nr telefonów?

Oj nie, jest niecałe 100 stałych deklaracji.

DEKLARACJE NA HOTELIK (potrzeba... ok. 600):

Stałe:

5 zł - Bjuta
10 zł - Olena84
5 zł - Zofija
75 zł - Anonim

czyli 95

Jednorazowe:

30 zł - malawaszka
50 zł - bico
50 zł - Olena84

czyli: 130

Posted

Kurczę, a moze jako psy w przyjaźni jako pakiet uda sie taniej, bo i na jednym poslanku moga spac...
600zł to przerazajaca kwota, tym bardziej nie wiadomo na ile.
Chyba ze jakos poustalac wplacanie zamienne, ktos placi pare zloty w jeden miesiac, ktos inny nastepny i wtedy koszty mozna podzielic raz na dwa miesiace... Juz nie wiem sama co wymyslec.

Posted

Kurcze troche duzo tych hoteli..przypominam,ze zabrzanskiemu Moto ktory juz jest w hotelu brakuje 20zł, Grinie ok.10zł, a Kubuś bez oka ma połowę deklaracji i brakuje 145zł.......... Jeśli ktoś jest w stanie pomoc to proszę.. Później postsram się tez cos pomoc chłopakom ale moze by najpierw probowac doprowadzic do konca te sprawy hoteli ktore juz mamy??:( strasznie mnie to martwi wszystko, zeby dac radę z deklaracjami..:(

Posted

Asiu spróbować nie zaszkodzi... Jak uda nam się nazbierać deklaracje dla Kamelka i Faksia to super, jak nie to trudno. Przynajmniej będziemy wiedzieli, że zrobiliśmy wszystko żeby im pomóc. One przecież już tak długo czekają... :-(

Posted

Posluchajcie ja sie spytam funi, ona moze je wsadzic do jednogo boksu i wtedy taniej bedzie, tam narazie jest kolejka, ale tez i deklaracji wszystkich nie mamy. Trzeba zalozyc, ze w ciagu 2 tygodni uzbieramy. Spytam sie funi ile ma pieskow w kolejce. Jakie one sa duze ???

Posted

No niby tak-każdy ma inne podejscie do tego;) Ja na przykład jak wyciągam psa ze schroniska to do hoteliku domowego bo jak juz wyciagac zza krat to na dobre;) Ale absolutnie nie potępiam hoteli, ktore mają boksy-wszystko zalezy od hotelu..

Posted

Domowy tymczas prowadzi też kasiaprzystał. Pisałam do niej wczoraj, ale na razie nie ma miejsca. Planuje jednak przygotować dodatkowy pokój dla psiaków hotelikowych, więc może za jakiś miesiąc byłaby szansa. Zobaczymy... Póki co trzeba zbierać deklaracje :roll: