pati_zabrze Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Chłopcy już niedługo podróż do nowego życia... :multi: Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 pati_zabrze napisał(a):Chłopcy już niedługo podróż do nowego życia... :multi: A kiedy dokładnie??? :) Super, że im się tak udało... :D Quote
pati_zabrze Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Andzike']A kiedy dokładnie??? :) Super, że im się tak udało... :D 8 maja ;) tego roku oczywiście :eviltong: Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 pati_zabrze napisał(a):8 maja ;) tego roku oczywiście :eviltong: No to jeszcze dwa tygodnie i zaczynacie nowe życie ... :) Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A jak tam idzie zbieranie deklaracji ??? Przypominamy chlopcy pewnie beda potrzebowac przedladu u weta itp. Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Fax pewnie o ile zdrówko pozwoli będzie musiał mieć zrobiony porządek z ząbkami, Kamelowi pewnie tez by się przydało, ale ona ma to chore serduszko - dostaje poki co dwa leki - enarenal i furosemid, nie są naszczęscie drogie, ale wszyscy wiemy jak to z serduszkiem jest z wiekiem coraz słabsze. No i sam fakt wieku chłopaków - pewnie kiedy będą cały czas na oku mogą wyjść jeszcze jakieś inne sprawy. Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Pewnie obydwum przydaloby sie czyszczenie zebow. Ile to kosztuje ?? Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Szarotka napisał(a):Pewnie obydwum przydaloby sie czyszczenie zebow. Ile to kosztuje ?? Przypuszczam, ze nie o tyle czyszczenie jak usunięcia paru sztuk... Chociaż w sumie nie wiele im pewnie ich zostało, jednak tak jak pisałam w przypadku Kamela może być problem z narkozą z powodu jego wady serca. Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 No tak. Mam kotke, ktorej tez by sie to przydalo, ale ze wzgledu na wiek mysle, ze jest za pozno. Quote
Ajula Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 dziewczyny muszę mieć "nazwa kontrahenta", bo na sam numer rachunku system bankowy mi nie chce mi zrobić przelewu :roll: Quote
pati_zabrze Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Ajula napisał(a):dziewczyny muszę mieć "nazwa kontrahenta", bo na sam numer rachunku system bankowy mi nie chce mi zrobić przelewu :roll: Wyślę Ci zaraz na PW ;) Quote
kas999 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Super że się udało uzbierać pieniążki. Chłopaki się już pewnie pakują :) Quote
Tola^^ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 kas999 napisał(a):Super że się udało uzbierać pieniążki. Chłopaki się już pewnie pakują :) Cudownie że psiaczki pojadą do DT! :loveu: Jak się cieszę! :):) Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 __Lara napisał(a):Trzeba czekać do 8 maja ;) No tak :):) Ciotki maja czas, zeby spokojnie wplacic deklaracje :):) Quote
Livka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Potrzebuję więcej danych (imię i nazwisko) żeby wpłacić pieniądze z bazarku - proszę o namiary na priv ;) Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 cześc chłopaki :) szwankuje mi necik,bo przeszła burza i piorun trzasnął niedaleko mojego domu, net przez chwilę nie działał, a TV w ogóle nie mam, bo antena się rozwaliła, coś się spaliło od napięcia... więc nie wiem, czy mój wpis się pokaże... Ah, te burze... Chciałam was tylko odwiedzić i powiedzieć, że jeszcze troszkę cierpliwości i bedzie lepiej, w hoteliku odżyjecie :) Mam nadzieję, że u was ładna pogoda i burzy nie ma i się nie boicie... Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jest taka ciotka na forum co burze uwielbia, lubi napiecia :):) U mnie jest w miare ladnie :):) Quote
RenW Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Szarotka napisał(a):Jest taka ciotka na forum co burze uwielbia, lubi napiecia :):) U mnie jest w miare ladnie :):) Do tablicy poczułam sie wywołana..:mad::diabloti::diabloti:.. bo zaraz się napnę:evil_lol::evil_lol:.. albo się wypnę...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kiziamizia1110 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Witam kochanych chłopaków już nie długo i będziecie wolni jeszcze tylko pare dni Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Chłopaczki kochane pakować walizeczki i na wakacje jechać ;) Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 RenW napisał(a):Do tablicy poczułam sie wywołana..:mad::diabloti::diabloti:.. bo zaraz się napnę:evil_lol::evil_lol:.. albo się wypnę...:diabloti::diabloti::diabloti: Uderz w stol a nozyce sie odezwa :):) przeciez nie mowilam, ktora ciotka :):) Quote
RenW Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Szarotka napisał(a):Uderz w stol a nozyce sie odezwa :):) przeciez nie mowilam, ktora ciotka :):) Poczułam grzmoty, więc się wychyliłam:evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
pati_zabrze Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Szarotka napisał(a):A jak tam idzie zbieranie deklaracji ??? Przypominamy chlopcy pewnie beda potrzebowac przedladu u weta itp. Jak słusznie zauważyła Szarotka, chłopcy nie są już pierwszej młodości i pewnie co jakiś czas będą potrzebowali przeglądu u weta. Może dobrze byłoby mieć przynajmniej 50zł deklaracji więcej? W chwili obecnej mamy 600zł deklaracji stałych, dokładnie tyle ile potrzebujemy na hotelik i 405zł deklaracji jednorazowych. Na jakiś czas na pewno wystarczy, ale może warto byłoby się trochę zabezpieczyć na przyszłość. Co o tym myślicie? :roll: Doszły wpłaty: 30zł - Poker 60zł - Olena84 10zł - Ajula 30zł - ogonek2 Dziękujemy! :lol: Quote
Recommended Posts