Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fax pewnie o ile zdrówko pozwoli będzie musiał mieć zrobiony porządek z ząbkami, Kamelowi pewnie tez by się przydało, ale ona ma to chore serduszko - dostaje poki co dwa leki - enarenal i furosemid, nie są naszczęscie drogie, ale wszyscy wiemy jak to z serduszkiem jest z wiekiem coraz słabsze. No i sam fakt wieku chłopaków - pewnie kiedy będą cały czas na oku mogą wyjść jeszcze jakieś inne sprawy.

Posted

Szarotka napisał(a):
Pewnie obydwum przydaloby sie czyszczenie zebow. Ile to kosztuje ??

Przypuszczam, ze nie o tyle czyszczenie jak usunięcia paru sztuk... Chociaż w sumie nie wiele im pewnie ich zostało, jednak tak jak pisałam w przypadku Kamela może być problem z narkozą z powodu jego wady serca.

Posted

kas999 napisał(a):
Super że się udało uzbierać pieniążki. Chłopaki się już pewnie pakują :)

Cudownie że psiaczki pojadą do DT! :loveu:
Jak się cieszę! :):)

Posted

cześc chłopaki :)
szwankuje mi necik,bo przeszła burza i piorun trzasnął niedaleko mojego domu, net przez chwilę nie działał, a TV w ogóle nie mam, bo antena się rozwaliła, coś się spaliło od napięcia... więc nie wiem, czy mój wpis się pokaże... Ah, te burze...
Chciałam was tylko odwiedzić i powiedzieć, że jeszcze troszkę cierpliwości i bedzie lepiej, w hoteliku odżyjecie :)
Mam nadzieję, że u was ładna pogoda i burzy nie ma i się nie boicie...

Posted

Szarotka napisał(a):
Jest taka ciotka na forum co burze uwielbia, lubi napiecia :):)
U mnie jest w miare ladnie :):)

Do tablicy poczułam sie wywołana..:mad::diabloti::diabloti:.. bo zaraz się napnę:evil_lol::evil_lol:.. albo się wypnę...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
Do tablicy poczułam sie wywołana..:mad::diabloti::diabloti:.. bo zaraz się napnę:evil_lol::evil_lol:.. albo się wypnę...:diabloti::diabloti::diabloti:

Uderz w stol a nozyce sie odezwa :):) przeciez nie mowilam, ktora ciotka :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Uderz w stol a nozyce sie odezwa :):) przeciez nie mowilam, ktora ciotka :):)

Poczułam grzmoty, więc się wychyliłam:evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Szarotka napisał(a):
A jak tam idzie zbieranie deklaracji ???
Przypominamy chlopcy pewnie beda potrzebowac przedladu u weta itp.

Jak słusznie zauważyła Szarotka, chłopcy nie są już pierwszej młodości i pewnie co jakiś czas będą potrzebowali przeglądu u weta. Może dobrze byłoby mieć przynajmniej 50zł deklaracji więcej? W chwili obecnej mamy 600zł deklaracji stałych, dokładnie tyle ile potrzebujemy na hotelik i 405zł deklaracji jednorazowych. Na jakiś czas na pewno wystarczy, ale może warto byłoby się trochę zabezpieczyć na przyszłość. Co o tym myślicie? :roll:

Doszły wpłaty:

30zł - Poker
60zł - Olena84
10zł - Ajula
30zł - ogonek2

Dziękujemy! :lol: