Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki dostałam wiadomość od kasiprzystał, mam nadzieje, że nie będzie miała nic przeciwko temu że ją tutaj wkleję:

kasiaprzystał napisał(a):
Witaj Pati
dzisiaj weszłam na wątek chłopców, widzę że deklaracje prawie zebrane. Niestety nie mam dobrych wieści, ogrodzenie nie zrobione - myślę, że to potrwa jeszcze 3-4 tygodnie bo działka duża a dopóki go nie będzie to nie mogę przyjąć psiaczków. Mam w tej chwili 3 swoje dogi de bordeaux ( właśnie dostaliśmy prezent w postaci 3-miesięcznego bordosia) i 2 psiaczki na dt. Muszę mieć ogrodzony teren żeby psiaki nie grały sobie na nerwach:-(
pozdrawiam
Kasia

i teraz pytanie, czy czekamy te 3,4 tygodnie czy szukamy czegoś innego?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Cioteczki dostałam wiadomość od kasiprzystał, mam nadzieje, że nie będzie miała nic przeciwko temu że ją tutaj wkleję:

i teraz pytanie, czy czekamy te 3,4 tygodnie czy szukamy czegoś innego?

Pati moim zdaniem to za dlugo, szukalbym jak najszybieciej czegos innego, bo to prawie miesiac, a brakuje tylko 35 zl.

Posted

Szarotka napisał(a):
Pati moim zdaniem to za dlugo, szukalbym jak najszybieciej czegos innego, bo to prawie miesiac, a brakuje tylko 35 zl.

A jaki byłby miesięczny koszt hotelu dla obu psiaczków ?

Posted

Szarotka napisał(a):

pati_zabrze napisał(a):
Za Kajtusia i Dinusia płacimy w Przebieczanach 600zł miesięcznie, więc pewnie w tym przypadku byłoby tak samo ;)

Pati i Kochani na wątku co myślicie - może jednak dla chłopaków pomyśleć o Przebieczanach :-)

Posted

Jestem na zaproszenie Szarotki,ale niestety nic nie uda mi sie wyskrobac na dzień dzisiejszy. Moze za tydzień cos wyslę jednorazowo. Wspaniałe pieseczki. Takie kochane. Wierze,ze takie skarby znajda dom.

Posted

Javena napisał(a):
Jestem na zaproszenie Szarotki,ale niestety nic nie uda mi sie wyskrobac na dzień dzisiejszy. Moze za tydzień cos wyslę jednorazowo. Wspaniałe pieseczki. Takie kochane. Wierze,ze takie skarby znajda dom.

Nawet jednorazowa piatka sie tez przyda:):) na transport lub leczenie ..............

_Goldenek2 napisał(a):
Ja myślę, że jak jest kasa to im szybciej tym lepiej. Ale z tamtego nie rezygnować - tylko zaklepać :).

Tak tez tak mysle:):)

Posted

podsyłam wam link do hoteliku, co prawda na pierwszy rzut oka ceny wysokie, ale jest tam też napisane,że ceny dla psów w potrzebie są do uzgodnienia.
http://hotelterier.pl/
warto zadzwonić i popytać.
na jednym z wątków Energy napisała:

Sprawdźcie może hotel terier, były tam psiaki z Szydłowca, są z mieleckiego schronu. Są tam dziewczyny z dogo, które odwiedzają psiaki, może by też pomogły.

http://hotelterier.pl/

ceny dla psów w potrzebie nie są takiebeaglowaty Kaj miał chyba 9 zł za dobę

warto zadzwonić i się dowiedzieć co i jak.

Posted

Akrum hotelik wygląda bardzo fajnie i myślę że warto wziąć go pod uwagę, ale jeżeli chłopcy nie pojadą do kasiprzystał to myślę że w pierwszej kolejności zostają Przebieczany. Mamy tam już jedną Zabrzańską "parke" no i przede wszystkim hotelik jest sprawdzony na "własnej skórze" ;)

ARDNAS podziękuj gorąco koleżance :loveu:

Posted

[quote name='pati_zabrze']Jeszcze tylko 35zł do uzbierania :loveu:
Wiem że wszyscy jesteśmy zadeklarowani po uszy;);)
i jeszcze tylko brakuje dwom przyjaciołom 35 zł :loveu:
to już tak nie dużo :loveu:

Posted

[quote name='ARDNAS']Karastar to cioteczka o wielkim serduszku :) moja koleżanka :) wiedziałam, że wspomoże :loveu:

Bardzo dziekujemy za pomoc :):)

[quote name='__Lara']Kto jeszcze dorzuci chociaż 5zł?

Sorki, że się powtarzam, ale nie wiem czy ktoś mi odpowiedział: zbieracie nr telefonów osób, które się deklarują?

Hm. To chyba jak sie wysyla pw. z kontem trzeba by pytac i potem miec w ewidencji i wrazie czego straszyc telefonicznie ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: