pati_zabrze Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Cioteczki dostałam wiadomość od kasiprzystał, mam nadzieje, że nie będzie miała nic przeciwko temu że ją tutaj wkleję: kasiaprzystał napisał(a):Witaj Pati dzisiaj weszłam na wątek chłopców, widzę że deklaracje prawie zebrane. Niestety nie mam dobrych wieści, ogrodzenie nie zrobione - myślę, że to potrwa jeszcze 3-4 tygodnie bo działka duża a dopóki go nie będzie to nie mogę przyjąć psiaczków. Mam w tej chwili 3 swoje dogi de bordeaux ( właśnie dostaliśmy prezent w postaci 3-miesięcznego bordosia) i 2 psiaczki na dt. Muszę mieć ogrodzony teren żeby psiaki nie grały sobie na nerwach:-( pozdrawiam Kasia i teraz pytanie, czy czekamy te 3,4 tygodnie czy szukamy czegoś innego? Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki dostałam wiadomość od kasiprzystał, mam nadzieje, że nie będzie miała nic przeciwko temu że ją tutaj wkleję: i teraz pytanie, czy czekamy te 3,4 tygodnie czy szukamy czegoś innego? Pati moim zdaniem to za dlugo, szukalbym jak najszybieciej czegos innego, bo to prawie miesiac, a brakuje tylko 35 zl. Quote
elik Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Szarotka napisał(a):Pati moim zdaniem to za dlugo, szukalbym jak najszybieciej czegos innego, bo to prawie miesiac, a brakuje tylko 35 zl. A jaki byłby miesięczny koszt hotelu dla obu psiaczków ? Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 elik napisał(a):A jaki byłby miesięczny koszt hotelu dla obu psiaczków ? Mial byc 600 zl. bo sa dwa i mialy pojsc do domowego Dt. Quote
pati_zabrze Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A w Przebieczanach ile było? Za Kajtusia i Dinusia płacimy w Przebieczanach 600zł miesięcznie, więc pewnie w tym przypadku byłoby tak samo ;) Quote
wojtuś Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Szarotka napisał(a):Pati moim zdaniem to za dlugo, szukalbym jak najszybieciej czegos innego, bo to prawie miesiac, a brakuje tylko 35 zl. pati_zabrze napisał(a):Za Kajtusia i Dinusia płacimy w Przebieczanach 600zł miesięcznie, więc pewnie w tym przypadku byłoby tak samo ;) Pati i Kochani na wątku co myślicie - może jednak dla chłopaków pomyśleć o Przebieczanach :-) Quote
Javena Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jestem na zaproszenie Szarotki,ale niestety nic nie uda mi sie wyskrobac na dzień dzisiejszy. Moze za tydzień cos wyslę jednorazowo. Wspaniałe pieseczki. Takie kochane. Wierze,ze takie skarby znajda dom. Quote
_Goldenek2 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja myślę, że jak jest kasa to im szybciej tym lepiej. Ale z tamtego nie rezygnować - tylko zaklepać :). Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Javena napisał(a):Jestem na zaproszenie Szarotki,ale niestety nic nie uda mi sie wyskrobac na dzień dzisiejszy. Moze za tydzień cos wyslę jednorazowo. Wspaniałe pieseczki. Takie kochane. Wierze,ze takie skarby znajda dom. Nawet jednorazowa piatka sie tez przyda:):) na transport lub leczenie .............. _Goldenek2 napisał(a):Ja myślę, że jak jest kasa to im szybciej tym lepiej. Ale z tamtego nie rezygnować - tylko zaklepać :). Tak tez tak mysle:):) Quote
pati_zabrze Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Wpłaty z dzisiaj: 25zł - karastar - nie wiem co to za cioteczka :oops: 20zł - izzie1983 50zł - bico Dziękujemy! :lol: Quote
Ingrid44 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ale u Chlopakow ruch sie zrobil. Cudownie :) Quote
Czaruś Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Karastar to cioteczka o wielkim serduszku :) moja koleżanka :) wiedziałam, że wspomoże :loveu: Quote
Akrum Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 podsyłam wam link do hoteliku, co prawda na pierwszy rzut oka ceny wysokie, ale jest tam też napisane,że ceny dla psów w potrzebie są do uzgodnienia. http://hotelterier.pl/ warto zadzwonić i popytać. na jednym z wątków Energy napisała: Sprawdźcie może hotel terier, były tam psiaki z Szydłowca, są z mieleckiego schronu. Są tam dziewczyny z dogo, które odwiedzają psiaki, może by też pomogły. http://hotelterier.pl/ ceny dla psów w potrzebie nie są takiebeaglowaty Kaj miał chyba 9 zł za dobę warto zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Quote
pati_zabrze Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Akrum hotelik wygląda bardzo fajnie i myślę że warto wziąć go pod uwagę, ale jeżeli chłopcy nie pojadą do kasiprzystał to myślę że w pierwszej kolejności zostają Przebieczany. Mamy tam już jedną Zabrzańską "parke" no i przede wszystkim hotelik jest sprawdzony na "własnej skórze" ;) ARDNAS podziękuj gorąco koleżance :loveu: Quote
belka123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 widze ze chlopaki coraz blizej wolnosci, zbieramy znieramy i na pewno sie uzbiera :) Quote
pati_zabrze Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 belka123 napisał(a):widze ze chlopaki coraz blizej wolnosci, zbieramy znieramy i na pewno sie uzbiera :) Jeszcze tylko 35zł do uzbierania :loveu: Quote
wojtuś Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='pati_zabrze']Jeszcze tylko 35zł do uzbierania :loveu: Wiem że wszyscy jesteśmy zadeklarowani po uszy;);) i jeszcze tylko brakuje dwom przyjaciołom 35 zł :loveu: to już tak nie dużo :loveu: Quote
Javena Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 W GÓRĘ PSIACZKI!!!!!! Tylko tyle narazie moge. Quote
__Lara Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kto jeszcze dorzuci chociaż 5zł? Sorki, że się powtarzam, ale nie wiem czy ktoś mi odpowiedział: zbieracie nr telefonów osób, które się deklarują? Quote
Szarotka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='ARDNAS']Karastar to cioteczka o wielkim serduszku :) moja koleżanka :) wiedziałam, że wspomoże :loveu: Bardzo dziekujemy za pomoc :):) [quote name='__Lara']Kto jeszcze dorzuci chociaż 5zł? Sorki, że się powtarzam, ale nie wiem czy ktoś mi odpowiedział: zbieracie nr telefonów osób, które się deklarują? Hm. To chyba jak sie wysyla pw. z kontem trzeba by pytac i potem miec w ewidencji i wrazie czego straszyc telefonicznie ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
koosiek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :( http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku Quote
Recommended Posts