kiziamizia1110 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Moje 2 numery tel: są na wontku Tosi ja jutro zrobie przelew pozdrawiam Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):Kizimizi nie masz zadnych banerkow ?? Ja też nie mam i się nie czepiasz:D:D:D:D Quote
kiziamizia1110 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiam Quote
pati_zabrze Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiam Banerki to takie fajne, kolorowe kwadraciki w naszych podpisach z mordkami psiaków, które zachęcają do odwiedzania ich wątków :eviltong: Quote
kiziamizia1110 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiami nie znam jeszcze wszystkiego jak coś to proszę tłumaczyć Quote
Asia_Klero Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Banerki(obrazki w podpisie) możesz skopiować od kogoś z podpisu albo znaleźć na wątku jak ktoś zrobił. Jak klikniesz na taki banerek automatycznie przenosisz się na wątek tego psiaka. Quote
Asia_Klero Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Robi się to tak: zaznaczasz czyjś banerek z podpisu, klikasz prawym i kopiuj.Wchodzisz w szybkie menu subskrypcje tematów. Po lewej stronie klikasz edytuj sygnaturę.W wolne pole na środku dajesz prawym wklej i zapisz sygnaturę. GOTOWE:) pod każdym twoim postem będzie widoczny banerek dzieki czemu wiecej osob bedzie odwiedzało dany watek:) Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 RenW napisał(a):Ja też nie mam i się nie czepiasz:D:D:D:D Bo sie Ciebie boje ;);):eviltong::eviltong: kiziamizia1110 napisał(a):Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiam Kochana Kiziumiziu :):) jestem Szarotka (od kwiataka, szarego koloru i kotki Szarotki :):) uwielbiam szarlotke :):) Ja na dole mam banerek Hero, Henia, Groszka, Welsha i Owcy. Mozna miec banerki 500x 100 pixli :):) Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):Bo sie Ciebie boje ;);):eviltong::eviltong: I słusznie, bo ja potrafię przywalić :mad:- i słownie;):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
pati_zabrze Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Cioteczki my tu gadu gadu, a chłopakom brakuje jeszcze 255zł do wolności... Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki my tu gadu gadu, a chłopakom brakuje jeszcze 255zł do wolności... To wiemy :(:( Kamel i Fax blagaja o deklaracje :(:( Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):To wiemy :(:( Kamel i Fax blagaja o deklaracje :(:( Ciężka sprawa, dużo jeszcze:shake: Quote
pati_zabrze Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 RenW napisał(a):Ciężka sprawa, dużo jeszcze:shake: To prawda, dużo... ale większą połowę mamy już za sobą, więc musi się udać :lol: Quote
danka4u1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Poczytam później; teraz poczęstowałam się banerkiem. Niech wędruje ze mną po Dogo. Może ktoś ulegnie urokowi dwóch przyjaciół wspólnej niedoli. Urok urokiem , ale przydałby się " bodziec " finansowy. Pieski nie wyglądają na staruszki, ale pewnie trzeba je będzie przebadać, bo nie wiadomo, jak wpłynął na nie pobyt w schronisku. Najlepsze schronisko to jednak nie sanatorium...a tu 8 !! lat takiego życia. KAMEL I FAX SZUKAJĄ SWOJEGO CZŁWIEKA !!! MOŻE TO TY NIM JESTEŚ ? Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 pati_zabrze napisał(a):To prawda, dużo... ale większą połowę mamy już za sobą, więc musi się udać :lol: Napewno sie uda :):) Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 danka4u1 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie na wątek. Poczytam później; teraz poczęstowałam się banerkiem. Niech wędruje ze mną po Dogo. Może ktoś ulegnie urokowi dwóch przyjaciół wspólnej niedoli. Urok urokiem , ale przydałby się " bodziec " finansowy. Pieski nie wyglądają na staruszki, ale pewnie trzeba je będzie przebadać, bo nie wiadomo, jak wpłynął na nie pobyt w schronisku. Najlepsze schronisko to jednak nie sanatorium...a tu 8 !! lat takiego życia. KAMEL I FAX SZUKAJĄ SWOJEGO CZŁWIEKA !!! MOŻE TO TY NIM JESTEŚ ? Na 100 % mają zęby do roboty. A Fax to na 300 % Quote
_Goldenek2 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No to do roboty chłopaczki....skaczcie do góry :) Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ja również póki co zaznaczę wątek i poczęstuje się banerkiem, śliczne z nich chłopaki :) Quote
kiziamizia1110 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Postaram się coś dodać a Tosię już widać pod moim podpisem Quote
kiziamizia1110 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Postaram się coś dodać a Tosię już widać pod moim podpisem Czemu wstawił się tylko link a nie obrazek???jestem chyba za ciemna Quote
Recommended Posts