Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiziamizia1110 napisał(a):
Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiam

Banerki to takie fajne, kolorowe kwadraciki w naszych podpisach z mordkami psiaków, które zachęcają do odwiedzania ich wątków :eviltong:

Posted

Banerki(obrazki w podpisie) możesz skopiować od kogoś z podpisu albo znaleźć na wątku jak ktoś zrobił. Jak klikniesz na taki banerek automatycznie przenosisz się na wątek tego psiaka.

Posted

Robi się to tak: zaznaczasz czyjś banerek z podpisu, klikasz prawym i kopiuj.Wchodzisz w szybkie menu subskrypcje tematów. Po lewej stronie klikasz edytuj sygnaturę.W wolne pole na środku dajesz prawym wklej i zapisz sygnaturę. GOTOWE:) pod każdym twoim postem będzie widoczny banerek dzieki czemu wiecej osob bedzie odwiedzało dany watek:)

Posted

RenW napisał(a):
Ja też nie mam i się nie czepiasz:D:D:D:D

Bo sie Ciebie boje ;);):eviltong::eviltong:

kiziamizia1110 napisał(a):
Kochana Szarlotko a co to są te banerki?? bo jak wiesz to jestem na dogo od nie dawna Pozdrawiam

Kochana Kiziumiziu :):) jestem Szarotka (od kwiataka, szarego koloru i kotki Szarotki :):)
uwielbiam szarlotke :):)
Ja na dole mam banerek Hero, Henia, Groszka, Welsha i Owcy. Mozna miec banerki 500x 100 pixli :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Bo sie Ciebie boje ;);):eviltong::eviltong:

I słusznie, bo ja potrafię przywalić :mad:- i słownie;):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek. Poczytam później; teraz poczęstowałam się banerkiem. Niech wędruje ze mną po Dogo. Może ktoś ulegnie urokowi dwóch przyjaciół wspólnej niedoli.
Urok urokiem , ale przydałby się " bodziec " finansowy. Pieski nie wyglądają na staruszki, ale pewnie trzeba je będzie przebadać, bo nie wiadomo, jak wpłynął na nie pobyt w schronisku. Najlepsze schronisko to jednak nie sanatorium...a tu 8 !! lat takiego życia.
KAMEL I FAX SZUKAJĄ SWOJEGO CZŁWIEKA !!! MOŻE TO TY NIM JESTEŚ ?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie na wątek. Poczytam później; teraz poczęstowałam się banerkiem. Niech wędruje ze mną po Dogo. Może ktoś ulegnie urokowi dwóch przyjaciół wspólnej niedoli.
Urok urokiem , ale przydałby się " bodziec " finansowy. Pieski nie wyglądają na staruszki, ale pewnie trzeba je będzie przebadać, bo nie wiadomo, jak wpłynął na nie pobyt w schronisku. Najlepsze schronisko to jednak nie sanatorium...a tu 8 !! lat takiego życia.
KAMEL I FAX SZUKAJĄ SWOJEGO CZŁWIEKA !!! MOŻE TO TY NIM JESTEŚ ?

Na 100 % mają zęby do roboty. A Fax to na 300 %