Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pati_zabrze']Mamy kolejną deklarację stałą :multi: 30zł od wujaszka bruce lee-męża kmurdz :multi:
Bardzo dziękujemy!! :loveu:

To wspaniale:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Dogomanio zblizamy sie do celu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Juz jest coraz lepiej, ale dalej brakuje 255 zl.:(:(

To tytul trzeba zmienic bo pisze ze 285zl ;)
Jesli uda mi sie wyadoptowac ktoregos z moich CCtow to zrobie jakas deklaracje stala...teraz rece mam zwiazane niestety :(

Posted

furciaczek napisał(a):
Dobrze Ci idzie ta reklama :)

Kazdy sie do czegos nadaje. Robienie ogloszen to nie moja specjalnosc, ale lubie namawiac ludzi do inwestowania w psy ze schronu :):)

Posted

no chłopaki, widzę że coraz lepiej tu się u was dzieje :)
szkoda, że domeczki z ogłoszeń od Psa Wolnego się nie biją o psiaki, nie dopominają...

Posted

Łezki, aż mi poleciały :placz::placz:, mimo to, że kocham bullowate to przejść przez ten wątek obojętnie nie mogę. Na razie deklaruje stale 10 zł. (więcej nie dam rady, bo dużo zrzuciliśmy się na głuchego amstaffka Lektera) Pogadam jeszcze z wspaniałą cioteczką o dobrym sercu i na pewno też coś zadeklaruje. :lol:

Posted

ARDNAS napisał(a):
Łezki, aż mi poleciały :placz::placz:, mimo to, że kocham bullowate to przejść przez ten wątek obojętnie nie mogę. Na razie deklaruje stale 10 zł. (więcej nie dam rady, bo dużo zrzuciliśmy się na głuchego amstaffka Lektera) Pogadam jeszcze z wspaniałą cioteczką o dobrym sercu i na pewno też coś zadeklaruje. :lol:

Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: i witamy na wątku :lol:

Posted

Miki napisał(a):
Zaznaczam, poczytam

Witamy Miki na watku:):)

Akrum napisał(a):
no chłopaki, widzę że coraz lepiej tu się u was dzieje :)
szkoda, że domeczki z ogłoszeń od Psa Wolnego się nie biją o psiaki, nie dopominają...

Nigdy nic nie wiadomo :):)

ARDNAS napisał(a):

Bardzo dziekujemy za deklaracje :):)

__Lara napisał(a):
Cioteczki, zbierajcie proszę nr telefonów osób, które się deklarują. Żeby potem nie zostać na lodzie. Mój: 506-493-005.

I co potem bedziemy ciotki telefonicznie scigac :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Akrum i Anawa dziekujemy za podnoszenie watku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, zbierajcie proszę nr telefonów osób, które się deklarują. Żeby potem nie zostać na lodzie. Mój: 506-493-005.

pomysłowe!