Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='pati_zabrze']Mamy kolejną deklarację stałą :multi: 30zł od wujaszka bruce lee-męża kmurdz :multi: Bardzo dziękujemy!! :loveu: To wspaniale:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Dogomanio zblizamy sie do celu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pati_zabrze Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Kto jeszcze pomoże chłopakom? Liczy się każda złotówka! Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pati ja jutro sie wezme za chlopakow :):) dzisiaj molestuje o Tamarke :):) ŁYSA,zaniedbana ,w depresji - co jeszcze zniesie! BRAKUJE 140ZŁ NA hotelik Zapraszam na watek kazda pomoc mile widziana: http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik Wielkie Dzieki Magda Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mam nadzieje ze uda sie szybko chlopakow wyciagnac, trzymam kciuki :) Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze uda sie szybko chlopakow wyciagnac, trzymam kciuki :) Juz jest coraz lepiej, ale dalej brakuje 255 zl.:(:( Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Szarotka']Juz jest coraz lepiej, ale dalej brakuje 255 zl.:(:( To tytul trzeba zmienic bo pisze ze 285zl ;) Jesli uda mi sie wyadoptowac ktoregos z moich CCtow to zrobie jakas deklaracje stala...teraz rece mam zwiazane niestety :( Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To Pati musi zmienic jak przyjdzie, ja sie tylko do reklamy najelam ........ Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Szarotka napisał(a):To Pati musi zmienic jak przyjdzie, ja sie tylko do reklamy najelam ........ Dobrze Ci idzie ta reklama :) Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 furciaczek napisał(a):Dobrze Ci idzie ta reklama :) Kazdy sie do czegos nadaje. Robienie ogloszen to nie moja specjalnosc, ale lubie namawiac ludzi do inwestowania w psy ze schronu :):) Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 no chłopaki, widzę że coraz lepiej tu się u was dzieje :) szkoda, że domeczki z ogłoszeń od Psa Wolnego się nie biją o psiaki, nie dopominają... Quote
Czaruś Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Łezki, aż mi poleciały :placz::placz:, mimo to, że kocham bullowate to przejść przez ten wątek obojętnie nie mogę. Na razie deklaruje stale 10 zł. (więcej nie dam rady, bo dużo zrzuciliśmy się na głuchego amstaffka Lektera) Pogadam jeszcze z wspaniałą cioteczką o dobrym sercu i na pewno też coś zadeklaruje. :lol: Quote
pati_zabrze Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 ARDNAS napisał(a):Łezki, aż mi poleciały :placz::placz:, mimo to, że kocham bullowate to przejść przez ten wątek obojętnie nie mogę. Na razie deklaruje stale 10 zł. (więcej nie dam rady, bo dużo zrzuciliśmy się na głuchego amstaffka Lektera) Pogadam jeszcze z wspaniałą cioteczką o dobrym sercu i na pewno też coś zadeklaruje. :lol: Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: i witamy na wątku :lol: Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 przepraszam za offa, ale cioteczki, pilnie potrzebna jakaś pomoc, pomysły...inaczej śliczny ONek dostanie tylko morbital... :( http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam?p=14480095#post14480095 Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cioteczki, zbierajcie proszę nr telefonów osób, które się deklarują. Żeby potem nie zostać na lodzie. Mój: 506-493-005. Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kochani, znajomość obowiązkowa ;) http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Vlk napisał(a):finansowo na razie nie mogę : ( podnoszę Witaj Vlk :):) Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Miki napisał(a):Zaznaczam, poczytam Witamy Miki na watku:):) Akrum napisał(a):no chłopaki, widzę że coraz lepiej tu się u was dzieje :) szkoda, że domeczki z ogłoszeń od Psa Wolnego się nie biją o psiaki, nie dopominają... Nigdy nic nie wiadomo :):) ARDNAS napisał(a):Łezki, aż mi poleciały :placz::placz:, mimo to, że kocham bullowate to przejść przez ten wątek obojętnie nie mogę. Na razie deklaruje stale 10 zł. (więcej nie dam rady, bo dużo zrzuciliśmy się na głuchego amstaffka Lektera) Pogadam jeszcze z wspaniałą cioteczką o dobrym sercu i na pewno też coś zadeklaruje. :lol: Bardzo dziekujemy za deklaracje :):) __Lara napisał(a):Cioteczki, zbierajcie proszę nr telefonów osób, które się deklarują. Żeby potem nie zostać na lodzie. Mój: 506-493-005. I co potem bedziemy ciotki telefonicznie scigac :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Akrum i Anawa dziekujemy za podnoszenie watku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 __Lara napisał(a):Cioteczki, zbierajcie proszę nr telefonów osób, które się deklarują. Żeby potem nie zostać na lodzie. Mój: 506-493-005. pomysłowe! Quote
Recommended Posts