Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Bo mnie proszono żeby zrobić allegro :/ rzeczywiście szkoda kasy.

(

No ja wiem, ja potem parę razy pisałam na wątku, że allegro mają - ale ten wątek rósł jak na drożdżach :evil_lol: :loveu:
Ale to teraz jesteśmy dogadane - ja już nie wznawiam, zostawiam Ci przystojniaczków na głowie :eviltong:

Posted

Właśnie dostałam maila od jakiejś pani, która chciałaby wspomóc finansowo naszych chłopaków, ale nie wiedziała o co chodzi z aukcją na allegro i jak wpłacić pieniążki... Odpisałam jej, wytłumaczyłam wszystko i podałam nr konta. Bardzo się ciesze, że jest jakiś odzew z allegro. W prawdzie to nie domek, ale pomoc finansowa też bardzo nam się przyda :lol: Dziękujemy!

Proszę jeszcze o ujawnienie się cioteczki Karoliny z Warszawy, która wpłaciła 30zł na naszych chłopaczków, a nie podała nicku z dogo :lol:

Posted

Trochę poczytałam wątek i już wiem jak sprawa wygląda :)
Mam taką samą nadzieje jak Szarotka że jeszcze trochę i psiaki będą mogły pojechać do hoteliku :)

Posted

Tola^^ napisał(a):

Mam taką samą nadzieje jak Szarlotka że jeszcze trochę i psiaki będą mogły pojechać do hoteliku :)

Jestem Szarotka :):) ktora uwielbia szarlotke :):)
Szarotka od kotki Szarotki co ma 21 lat :):)

Posted

Już poprawiam :)
Ja często włśnie źle czytam loginy a potem tak już się przyzwyczajając i źle pisze na postach
Teraz już będę pamiętać że nie szarlotka tylko Szarotka :)