Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pati_zabrze']Doszły kolejne pieniążki na chłopaków:

20zł - Goldenek2
10zł - RenW
20zł - kathrby
5zł - kas999

Dziękujemy! :lol:

kathrby szkoda, że domek nie wypalił, ale nic na siłę... Ludzie nie wiedzą co tracą![/QUOTE]

A mogę prosić numer konta? :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od konta jest Pati :):)

I konto jest w pierwszym poscie :):)

Nr konta:
44 1050 1588 1000 0022 8535 7626
ING BANK ŚLĄSKI
Patrycja Talaga
ul. Długa 42/1
41-800 Zabrze

Kochani Kamel i Fax czekaja ...........zeby wyjsc ze schronu ............po 8 latach :(

Posted

[quote name='Mysia_']kochani, rozumiem, że nadal zbieramy deklracje na hotelik czy co się dzieje? bo już się pogubiłam...
Zbieramy bo narazie jedna propozycja rozwiala sie jak sen jaki blogi a z druga sie jeszcze nie zmaterializowala.
Ciotki potrzene nam deklaracje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Szarotka']O jej chlopaki siedza w schronie 8 lat, kto pomoze ?????????????

:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(

Prosimy o deklaracje ..............jutro biore sie za molestacje ..............

Posted

[quote name='Szarotka']Prosimy o deklaracje ..............jutro biore sie za molestacje ..............[/QUOTE]
Oj tak, Ciotka w molestacjach jest dobra, skuteczna:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Oj tak, Ciotka w molestacjach jest dobra, skuteczna:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No nie ma wyjscia po dobroci dac nie chca :):) to beda mieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']No nie ma wyjscia po dobroci dac nie chca :):) to beda mieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Tak, spuść im manto!!!:mad::diabloti::diabloti: Za nogi i do góry, potrząchać i zobaczymy ile jeszcze zaskórniaków wyleci!!:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Tak, spuść im manto!!!:mad::diabloti::diabloti: Za nogi i do góry, potrząchać i zobaczymy ile jeszcze zaskórniaków wyleci!!:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

No wiesz ale masz swietne pomysly :):) tak bedziemy robic :):)
Czy moge zaczac od Ciebie ???

Posted

[quote name='Szarotka']O widze ze 5 zl wylecialo:evil_lol::evil_lol:, ale sie chlopaki uciesza :):)[/QUOTE]
A skąd wiedziałaś??:crazyeye::crazyeye: Dobra Ciotka do tej dyszki (już poleciała) dołożę jeszcze piątaka.:p Nie śmiem się sprzeciwiać, skoro i tak kieszenie mi spenetrowałaś.:eviltong: No i nie będę burzyć chłopakom radości..:p:lol:

Posted

[quote name='Szarotka']O a juz cos deklarowalas ??
W kazdym razie dzieki za 5 zl. Przeniose sie z molestacjami w inne czesci dogo :):)[/QUOTE]
No pewnie, przeca mnie już zmolestowałaś!;):diabloti: Dobrze to robisz! :evil_lol::evil_lol:Za dużo tych molestacji Cioteczko robisz i już nie pamiętasz. Zaraz się deklarowałam - jak tylko rzuciłaś hasło:p
Wpłacę w maju, razem z deklarowana dyszką; razem będzie 15,-:p
Kurde, jest tyle ludzi zalogowanych na dogo - chociaż nie wiem ile dokładnie - niech każdy dałby choćby złotóweczkę i by było trochę kasy.:roll:

Posted

[quote name='Szarotka']No tak :):) Troche adopcje ida wolno, u mnie to sie narazie tylko jeden wyadoptowal :):) na szczescie taki na ktorego najwiecej sie zdeklarowalam :):)[/QUOTE]

Dobrze ze chociaz jeden , u Tuptusia dalej cisza :( Pomimo 74 ogloszen :(