__Lara Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='pati_zabrze']Doszły kolejne pieniążki na chłopaków: 20zł - Goldenek2 10zł - RenW 20zł - kathrby 5zł - kas999 Dziękujemy! :lol: kathrby szkoda, że domek nie wypalił, ale nic na siłę... Ludzie nie wiedzą co tracą![/QUOTE] A mogę prosić numer konta? :) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Od konta jest Pati :):) I konto jest w pierwszym poscie :):) Nr konta: 44 1050 1588 1000 0022 8535 7626 ING BANK ŚLĄSKI Patrycja Talaga ul. Długa 42/1 41-800 Zabrze Kochani Kamel i Fax czekaja ...........zeby wyjsc ze schronu ............po 8 latach :( Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='__Lara']Ludzie, ja tego nie widziałam......:roll: Podnoszę wątek! Quote
Andzike Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Szkoda, że starszyzna sie nie zgodziła ... :( Chlopaki w górę !!! Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O jej chlopaki siedza w schronie 8 lat, kto pomoze ????????????? :shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kochani, rozumiem, że nadal zbieramy deklracje na hotelik czy co się dzieje? bo już się pogubiłam... Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cioteczki zbieraja deklaracje bo nie wiadomo czy pieski znajda domek w Niemczech. Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Mysia_']kochani, rozumiem, że nadal zbieramy deklracje na hotelik czy co się dzieje? bo już się pogubiłam... Zbieramy bo narazie jedna propozycja rozwiala sie jak sen jaki blogi a z druga sie jeszcze nie zmaterializowala. Ciotki potrzene nam deklaracje !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Nikt już nie chce pomóc? :-( Chłopaki siedzą za kratami od 8 lat... :-( Brakuje jeszcze 355zł :-( Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='pati_zabrze']nikt już nie chce pomóc? :-( chłopaki siedzą za kratami od 8 lat... :-( brakuje jeszcze 355zł :-( bardzo prosimy o pomoc ! ! ! Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']O jej chlopaki siedza w schronie 8 lat, kto pomoze ????????????? :shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-( Prosimy o deklaracje ..............jutro biore sie za molestacje .............. Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']Prosimy o deklaracje ..............jutro biore sie za molestacje ..............[/QUOTE] Oj tak, Ciotka w molestacjach jest dobra, skuteczna:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='RenW']Oj tak, Ciotka w molestacjach jest dobra, skuteczna:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No nie ma wyjscia po dobroci dac nie chca :):) to beda mieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:cool3::cool3::cool3: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']No nie ma wyjscia po dobroci dac nie chca :):) to beda mieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Tak, spuść im manto!!!:mad::diabloti::diabloti: Za nogi i do góry, potrząchać i zobaczymy ile jeszcze zaskórniaków wyleci!!:diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='RenW']Tak, spuść im manto!!!:mad::diabloti::diabloti: Za nogi i do góry, potrząchać i zobaczymy ile jeszcze zaskórniaków wyleci!!:diabloti::diabloti:[/QUOTE] No wiesz ale masz swietne pomysly :):) tak bedziemy robic :):) Czy moge zaczac od Ciebie ??? Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O widze ze 5 zl wylecialo:evil_lol::evil_lol:, ale sie chlopaki uciesza :):) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']O widze ze 5 zl wylecialo:evil_lol::evil_lol:, ale sie chlopaki uciesza :):)[/QUOTE] A skąd wiedziałaś??:crazyeye::crazyeye: Dobra Ciotka do tej dyszki (już poleciała) dołożę jeszcze piątaka.:p Nie śmiem się sprzeciwiać, skoro i tak kieszenie mi spenetrowałaś.:eviltong: No i nie będę burzyć chłopakom radości..:p:lol: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O a juz cos deklarowalas ?? W kazdym razie dzieki za 5 zl. Przeniose sie z molestacjami w inne czesci dogo :):) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']O a juz cos deklarowalas ?? W kazdym razie dzieki za 5 zl. Przeniose sie z molestacjami w inne czesci dogo :):)[/QUOTE] No pewnie, przeca mnie już zmolestowałaś!;):diabloti: Dobrze to robisz! :evil_lol::evil_lol:Za dużo tych molestacji Cioteczko robisz i już nie pamiętasz. Zaraz się deklarowałam - jak tylko rzuciłaś hasło:p Wpłacę w maju, razem z deklarowana dyszką; razem będzie 15,-:p Kurde, jest tyle ludzi zalogowanych na dogo - chociaż nie wiem ile dokładnie - niech każdy dałby choćby złotóweczkę i by było trochę kasy.:roll: Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No tak :):) Troche adopcje ida wolno, u mnie to sie narazie tylko jeden wyadoptowal :):) na szczescie taki na ktorego najwiecej sie zdeklarowalam :):) Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']No tak :):) Troche adopcje ida wolno, u mnie to sie narazie tylko jeden wyadoptowal :):) na szczescie taki na ktorego najwiecej sie zdeklarowalam :):)[/QUOTE] Dobrze ze chociaz jeden , u Tuptusia dalej cisza :( Pomimo 74 ogloszen :( Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cioteczki i Wujaszkowie Pomozcie Pieskom wyjsc ze Schronu po 8 latch :( :( :( Quote
Recommended Posts