Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
To trzeba swoich znajomych zaprosic przez pw.
Czy Ty chodzisz do pieskow ??

Wysłałam PW do ponad 50 osób... :roll: A do piesków jeździłam przez 8 lat niemal codziennie, niestety od dłuższego czasu mogę być w schronisku bardzo rzadko... :-(

Posted

Pati, dziękuję za zaproszenie. Na razie deklaruję obecność na wątku, bo z tą bardziej namacalną deklaracją gorzej będzie. Cholera, albo wspieram wyjątkowo pechowe pieski, albo moje wsparcie pecha im przynosi. A teraz jeszcze święta, więc o adopcjach można zapomnieć. Jak ja nie lubię świąt!!!

Posted

malawaszko, właśnie nie mam doświadczenia z takim allegro, bo po prostu nikt nigdy o takie nie prosił ;) ale myślę, że warto spróbować, choćby właśne dlatego, że ich hotelowanie byłoby ogromnym wyzwaniem... tylko cioteczki, czy aby napewno wtedy dawać ich do adopcji razem? myślę, że wtedy ich szanse znacznie się zmniejszają.

Posted

_Lara myślę, że jak pojawiłaby się szansa chociaż dla jednego to nie ma co się zastanawiać... Wiem, że temu który musiałby zostać sam w schronisku byłoby bardzo ciężko, ale wtedy można by było poszukać na cito jakiegoś hoteliku dla niego. Na pewno łatwiej nazbierać 300 niż 600 zł... :roll:

Posted

ja bym jednak najpierw spróbowała z wyrózniony allegro za 12zł - i generalnie to zamiast na 1 wydac 100zl co nie musi dać efektu- to lepiej robic na 14 dni takie za 12zł a za 100zl miałby wtedy na 116 dni zapewnione wyróżnienie

Posted

Też się zastanawiam czy ma sens takie kosztowne Allegro, które żadnej, ale to żadnej pewności nie daje, że coś z tego wyjdzie. Może tak jak pisze Gosia, najpierw to wyróżnione za 12 zeta im zrobić.
Przez 8 lat siedzą biedaki w schronie i nikt ich nie chciał :shake: trzeba im dużo ogłoszeń, a nie jednorazowego "rzutu na taśmę" dosyć kosztownego. Kurcze gdyby była pewność, że takie mega kosztowne ogłoszenie da efekt to nie wahałabym się ani chwili, a tak to szkoda chyba tylu pieniędzy na jeden raz :shake:
Patowa sytuacja, nie wiadomo co zrobić :niewiem:

Posted

Jestem na zaproszenie ;)
Wspomóc jako tako nie mogę, ale chociaż podrzucę wątek.

Ps. Jestem podobnego zdania jak dziewczyny - szkoda tylu pieniędzy na jedno ogłoszenie... Wyróżnione daje taką samą szansę a za te 100zł, można zaopatrzyć psiaka w leki na serducho, albo w dobra karmę...

Posted

Dziewczyny zastanowcie sie dobrze; te psiaki siedza w schronie od 8 lat, kazda zmiana to bedzie dla nich szok, nawet jak sie nam wydaje, ze bedzie na lepsze, one nie maja nikogo oprocz siebie, ja bym ich nie rozdzielala. Wszystkie watki, ktore znam, w ktorych psi przyjaciele zostali rozdzieleni skonczyly sie niedobrze.