Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Kaja i Aza']Ciotki swietuja, ale mysle, ze pamietaja o chlopcach.[/QUOTE] Mam nadzieje, bo jak nie ............:mad::mad::mad:to do raportu :):) Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Widze ze Szarotka z listy sprawdza wiec wole sie nie narazac bo jeszcze mi sie dostanie na Swieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
_Goldenek2 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No ja już dwa razy zaglądałam....tylko nic nie napisałam :). Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, bo jak nie ............:mad::mad::mad:to do raportu :):)[/QUOTE] O nie, tylko nie to...:talker::stop::nerwy::nerwy:lepiej z Ciotką nie zadzierać....:smokin::evilbat: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jak sie zaglada a nie pisze to skad wiadomo :):) Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='_Goldenek2']No ja już dwa razy zaglądałam....tylko nic nie napisałam :).[/QUOTE] Zaglądanie się nie liczy:shake::diabloti:, trza coś skrobnąć.. ;):p albo przynajmniej hopnąć:D Quote
_Goldenek2 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No masz ciotka rację....już się poprawiam :). Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='_Goldenek2']No masz ciotka rację....już się poprawiam :).[/QUOTE] Dziekuje w imieniu chlopakow :):) Quote
pati_zabrze Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Widzę, że ciocia Szarotka ostro pilnuje porządku :evil_lol: Postrach dogomanii :eviltong: Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja też pamiętam :D :D :D i czekam do wtorku cichutku trzymając kciuki ... Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='pati_zabrze']Widzę, że ciocia Szarotka ostro pilnuje porządku :evil_lol: Postrach dogomanii :eviltong: A jaki tam postrach?!:crazyeye::shake: Szarotka nasza kochana!:loveu::loveu: Porządek czyni świat, a ludzi bat...:mad::diabloti:..gdzieś to już pisałam:roll: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Od poniedzialku trzeba na wszelakij sluczaj deklaracje zbierac :):) Quote
kiziamizia1110 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']A jaki tam postrach?!:crazyeye::shake: Szarotka nasza kochana!:loveu::loveu: Porządek czyni świat, a ludzi bat...:mad::diabloti:..gdzieś to już pisałam:roll: Witam ja też chłopaki owas nie zapomniałam podnoszę was kochani Quote
kiziamizia1110 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ DLA CHŁOPAKÓW DUŻO KASY POZDRAWIAM CIOTECZKI Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dobranoc Kamel i Fax czekamy co sie wykluje :):) Quote
_Goldenek2 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dalej chłopaki.... walczyć od rana o zainteresowanie :). Quote
mamamuminka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='kathrby']Znajomi dadzą mi znać we wtorek czy wezmą na stałe chłopaków :) Trzymajcie mocno kciuki![/QUOTE] Trzymam bardzo mocno i wierzę że odpowiedź będzie pozytywna :lol::lol::lol: Quote
kathrby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='pati_zabrze']Super! A co to za znajomi? Zdradzisz nam coś więcej? :cool3: _Goldenek2 witamy i dziękujemy za deklaracje :loveu:[/QUOTE] "Znajomi", czyli Jowita i Tomek mają po 32 lata (każde z nich - nie w sumie :P) i mieszkają w Skoczowie. Mają już dwie psie sierotki (Araseli - kundelka jamniczkowata oraz kundelkowaty wilczurek Mauryc) oraz 3 koty (Jagna, Boryna i Antek - hehe, Tomek znalazł zziębnięte kociaki i przyniósł do domu, akurat jak w telewizji szli "Chłopy"...). W sumiee wszystkie zwierzaki mają przygarnięte. Tomek jest programistą, a Jowita z wykształcenia technikiem hotelarstwa - z zamiłowania natomiast zwierzącą mamką :P Poznali się kiedy ona znalazła na poboczu potrąconą Araseli i starała się zatrzymać jakiś samochód żeby jechać do weterynarza. Zatrzymał się akurat Tomek - historia jak z filmu, co nie? Mają 5 letnią córcię Kingę i 2 latka Michasia. Jowita cały czas przekonuje Tomka i jego dziadków, aby przygranęli na stałe naszych pupilków kochanych :) Problem jedynie jest taki, iż w chwili obecnej młodzi budują się (obecnie mieszkają "kątem" u dziadków Tomka), a dziadkowie, którzy już pierwszej młodości już nie są, niestety mają ogromne opory, by domowy zwierzenic powiększyć... No, ale ogólnie to nie powiedzieli definitywnie "nie", jak u nich byłam tylko, że trzeba to dokładnie przemyśleć... To tak w skrócie :P Aha! Ja oczywiście za nich ręczę! Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Świetna historia i super relacja.:p:lol: A domek zapowiada się całkiem, całkiem..:multi::multi: Quote
Akrum Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Fajnie by było, jak by się udało :) taki domek to dla nich wymarzone miejsce :) trzymam kicuki za chłopaków :) Quote
Recommended Posts