Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kathrby napisał(a):
Jeszcze wśród znajomych postaram się coś zorganizować :)

Zobaczymy - może się uda zorganizować psiaczkom dom na stałe :) To by było coś!

:klacz::klacz:Super!:multi: Działaj Cioteczko, działaj.

Posted

kathrby napisał(a):
Jeszcze wśród znajomych postaram się coś zorganizować :)

Zobaczymy - może się uda zorganizować psiaczkom dom na stałe :) To by było coś!

ja bym wzieła ale niestety nie dam rady mam 4 psy i nadal szukam Tosi chyba że znajdę właściciela tego psiaka co wziełam z wysypiska a jak nie to też zostanie ,ale zawsze mogę wam dać jakiś grosz na psiaki i nie zapomnę o nich postaram się jeszcze kogoś znajść do pomocy

Posted

[quote name='kiziamizia1110']ja bym wzieła ale niestety nie dam rady mam 4 psy i nadal szukam Tosi chyba że znajdę właściciela tego psiaka co wziełam z wysypiska a jak nie to też zostanie ,ale zawsze mogę wam dać jakiś grosz na psiaki i nie zapomnę o nich postaram się jeszcze kogoś znajść do pomocy

:klacz::klacz:Ale Ciotki nam się trafiły z inicjatywą.:Rose:

Posted

Szarotka napisał(a):
Tak jezeli mozesz zalozyc. Bo ja wysle, jutro i potem zalezy kiedy osoba w Polsce bedzie miala czas wplacic.

Rachunek za to przyszedłby jutro, bo jutro pierwszy kwiecień. To poczekam do jutra, jutro wyróżnię to będzie miesiąc czasu na płacenie ;)

Posted

kas999 napisał(a):
Jestem na zaproszenie pati_zabrze. Będę podnosić wątek. Z pieniążkami na razie ciężko :( :(, ale 5 zl znajdę.

Witamy i dziękujemy :lol: To deklaracja stała czy jednorazowa?

Posted

kas999 napisał(a):
I jeszcze spróbuję dodać chłopaków do podpisu, ale jestem raczej średnio zdolna ;)

Widze, że z tą twoją zdolnością nie jest tak najgorzej :eviltong: bo banerek się pokazał, tylko nie jest podlinowany...

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Widze, że z tą twoją zdolnością nie jest tak najgorzej :eviltong: bo banerek się pokazał, tylko nie jest podlinowany...

No właśnie zauważyłam, próbuję dalej.

edit
Będzie bez obrazka, ale z linkiem

Posted

Pati_zabrze, Szarotka mam pilną prośbę, możliwie jeszcze przed świętami. potrzebny jest koci test. Jak chłopaki zapatrują się na kocie towarzystwo ? tylko pogonią, może wcale, zjadają, olewają, lubią ????. Szarotko o to samo poproszę dla Taliba Tuptanego. Nic więcej na razie nie mogę powiedzieć. Mus mieć koci test na cito - PLEAAASE.