pati_zabrze Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Dostałam z hoteliku najnowszą fotkę Kamelka :lol: "Kamelek skąpany słońcem w wietrzny poranek" [quote name='Kaja i Aza']Szkoda, jakies piesek z innego watku znalazl dom w kilka dni po ukazaniu sie ogloszen, to chyba jest bardzo nieprzewidywalne. nO nic, bedziemy oglaszac do skutku. Ja niestety Alegra nie zrobie, ale moge za nie zaplacic. Bardzo dziękujemy! :loveu: Szarotka allegro Henia śliczne, zaraz napiszę do Lilki ;) Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='pati_zabrze']Dostałam z hoteliku najnowszą fotkę Kamelka :lol: "Kamelek skąpany słońcem w wietrzny poranek" Bardzo dziękujemy! :loveu: Szarotka allegro Henia śliczne, zaraz napiszę do Lilki ;) No tak Lilka ma talent :):) Quote
lilk_a Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 to zapraszam na bazarek :):) haracz dla kundelkowej skarbonki ;) Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 lilk_a napisał(a):to zapraszam na bazarek :):) haracz dla kundelkowej skarbonki ;) No wiedze, ze jak sie Cie pochwali to od razu to wyczujesz :):) Na tym bazarku mozna zamowic allegro. Quote
lilk_a Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szarotka napisał(a):No wiedze, ze jak sie Cie pochwali to od razu to wyczujesz :):) Na tym bazarku mozna zamowic allegro. a już tam :) zareagowałam na pw od pati Quote
Szarotka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 lilk_a napisał(a):a już tam :) zareagowałam na pw od pati A ja myslalam, ze masz taka intuicje ;);) Quote
Kaja i Aza Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mam bardzo ograniczony dostep do komputera (mam nadizje, ze chwilowo), ale z pracy moge sie na dogo dostac (choc nie powinnam:-). Prosze o wiadomosc na priva komu i ile wyslac za alegro Kamelka. Quote
Ajula Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 śliczny jest Kamelek, aż chce się go pogłaskać :loveu: Quote
Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kamelku, chyba już pora abyś do domu podreptał prawda? Quote
Bjuta Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Śliczne allegro - chciałabym ufundować 2 wyróżnienia Kamelkowi - komu wysłać kasę? Quote
lilk_a Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Bjuta napisał(a):Śliczne allegro - chciałabym ufundować 2 wyróżnienia Kamelkowi - komu wysłać kasę? allegro tak jak chciała Pati-zabrze jest wyróżnione za 20 zł ... to już do niej bo to jej konto allegro :) Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Bjuta napisał(a):Śliczne allegro - chciałabym ufundować 2 wyróżnienia Kamelkowi - komu wysłać kasę? A co to znaczy ?? jak to wogole jest z wyroznianiem allegra ??? Quote
Bjuta Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zwykłe allgro to 60 gr, pokazuje się na stronach od ok 56 - do ok 14 . Wyróżnione (pokazuje się od stron mniej więcej 14 do 1 w miarę upływu aukcji - kosztuje 12,60 zł na 2 tygodnie. Można jeszcze podświetlać, pogrubiać itd. Właściciel konta allegrowego klika odpowiednie możliwości. Quote
RenW Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Szarotka napisał(a):A co to znaczy ?? jak to wogole jest z wyroznianiem allegra ??? Też się nad tym zastanawiałam, ale widzę jest już wyjaśnienie. :):) Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A ja wysylalam 20 zl. za allegro to jeszcze jakas inna opcja ?? Quote
Bjuta Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Np taka - 12 zł. wyróżnienie + 6 podświetlenie na żółto + 2 pogrubienie tytułu + dopłata za większe zdjęcia (cena zależnie od ilości) - ważność takiego ogłoszenia trwa 2 tygodnie. Quote
pati_zabrze Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 lilk_a allegro śliczne! Dziękujemy! Aukcja jest na moim koncie żeby łatwiej ją było odnawiać. Ja się na tym kompletnie nie znam, dlatego podałam lilk_a mój login i hasło żeby wystawiła aukcję sama :eviltong: Quote
pati_zabrze Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ostatnie wpłaty: 10zł - Zofija 15zł - Blood 50zł - Leyla 15zł - RenW 5zł - Ajula 12,50 - Kaja i Aza Dziękuję za pamięć!!! Na dniach zadzwonie do hoteliku i zapytam co słychać u naszego słoneczka :loveu: Quote
Jolanta08 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jestem bardzo ciekawa co u Kamelka więc z niecierpliwością czekam na wiadomości. Quote
Recommended Posts