Pies Wolny Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczyny poproszę o więcej precyzyjnych informacji. Jest szansa na scan wyników badania krwi ?, czy było USG jamy brzusznej, rtg płuca + brzuch. Czy Fax regularnie oddaje mocz, jaka jest szansa na badanie moczu ? Jeśli będą koszty piszcie jakie ? Jaki jest stan dziąseł po usunięciu zębów, czy jest stan zapalny, zakażenie ? . Co dostaje w tych kroplówkach ? Albuminy, witaminy, antybiotyk - co ? Quote
__Lara Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 pati_zabrze napisał(a):Niestety Faksik dziś też czuje się źle, a nawet bardzo źle... :placz: Nie chce jeść, dużo pije i jest cały czas na kroplówkach. Nie wiadomo co będzie dalej... :-( :( :( :( piesku trzymaj się dzielnie! Quote
pati_zabrze Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Szarotka napisał(a):A wiadomo co mu jest ?? Nie wiem :shake: może zabieg tak go osłabił, badania krwi miał dobre... Jutro zadzwonię do hoteliku, to jeszcze o wszystko wypytam, dziś już nie dam rady :shake: Quote
Bjuta Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pies Wolny napisał(a):Dziewczyny poproszę o więcej precyzyjnych informacji. Jest szansa na scan wyników badania krwi ?, czy było USG jamy brzusznej, rtg płuca + brzuch. Czy Fax regularnie oddaje mocz, jaka jest szansa na badanie moczu ? Jeśli będą koszty piszcie jakie ? Jaki jest stan dziąseł po usunięciu zębów, czy jest stan zapalny, zakażenie ? . Co dostaje w tych kroplówkach ? Albuminy, witaminy, antybiotyk - co ? Mocz oddaje, pije. Dostaje antybiotyki i 3 kroplówy - glukoza, płyn ringera i nie pamiętam. Dziąsła goją się OK. Reszty nie wiem. Jest w dobrej kondycji psychicznej. Quote
Szarotka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Miejmy nadzieje, ze to szok po zabiegu. 6 zebow to sporo..........byle tylko zaczal jesc. Quote
viola005 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ojej, a to dopiero smutna historia, juz przywyklam, ze wchodze na ten watek obejrzec ladne zdjecia zadowolonych z zycia emerytow, a tutaj... Faksio, biedny staruszku, chyba juz najgorsze za Toba? Przykry zabieg, bolalo, ale teraz juz bedziesz zdrowial,co? Trzymam za Ciebie, zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia! Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kurcze, no nie spodziewałam się takiego obrotu spraw... Faksio, zdrowiek szybko, bo co Kamelek bez ciebie (tfu,tfu...) zrobi?? Quote
pati_zabrze Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Faksiu dziś też czuje się nie najlepiej... :shake: Jutro będzie miał jeszcze pobrany mocz do badania i zrobione RTG klatki piersiowej. Mam nadzieję, że się jakoś pozbiera :-( Quote
Jolanta08 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Kurcze, Faksiu :shake: tylko się nie wygłupiaj i zdrowiej Quote
Bjuta Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziewczyny w Przebieczanach chcą brać Faksia na rentgen - żeby sprawdzić co tam się może czaić. Ale Faksik musi być choć troszkę w lepszej formie. Wiecie, te szalejące zmiany temperatur, burze i wiatry też nie są bez znaczenia dla tak starego pieska. Może jak się pogoda unormuje to i Faks stanie na nogi. Oby. Quote
Bjuta Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziś Faksiu dostał trochę mleka koziego z żółtkiem na siłę (strzykawą do pychola) no i połknął - bo wyjścia nie miał. Może to go trochę rozrusza? Dostaje też ten syrop na apetyt. Oby coś zadziałało! Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tez pije mleko kozie, ale bez zoltka ........ Quote
pati_zabrze Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Akrum napisał(a):i jak dzisiaj Faksio? wiadomo coś? Niestety nie ma żadnej poprawy :shake: :-( Quote
_Goldenek2 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A co wet na to? Na jakiej podstawie twierdzi, że to rak??? Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 bardzo się martwię o Faksia :-( i o Kamelka też, bo on go przecież tak mocno kocha..... Quote
pati_zabrze Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 _Goldenek2 napisał(a):A co wet na to? Na jakiej podstawie twierdzi, że to rak??? Jeżeli dobrze zrozumiałam, rak to tylko przypuszczenia, Faks nie miał robionych pod tym kątem żadnych badań. Priorytetem były zęby. Przed zabiegiem miał badaną krew i wszystko było ok. Ma mieć zrobione jeszcze badanie moczu i rtg klatki piersiowej, może tam coś wyjdzie... Jedno jest pewne, Panie z hoteliku stają na głowie żeby go z tego wyciągnąć, ale niestety nie są cudotwórcami :shake: Mam jednak nadzieję, że cud się zdarzy i Faksik dojdzie do siebie. Quote
Recommended Posts