pati_zabrze Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Dzwoniłam do Przebieczan, Faksiu jest nadal słabiutki, ale jak powiedziała Pani Agnieszka, okazuje już funkcje życiowe czyt. spaceruje, merda ogonkiem i liże łapkę :p Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Kamelek oczywiście cały czas stoi na posterunku i pilnuje przyjaciela. Kochane chłopaki :loveu: Przez jakiś czas mają jeszcze dostawać antybiotyk + Faksiu coś osłonowego (nie pamiętam dokładnie co) Całość to 70zł + 150zł za zabieg, czyli wysyłam 220zł na konto hoteliku. Quote
Bjuta Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Teraz wyszło tam słońce i psy poukładały się w cieniu. Kamel cały czas pilnuje, żeby Faksiu miał święty spokój! Dostał kroplówkę z glukozy i płynu Ringera (elektrolity) już czekają nakupione delikatne paszteciki, żeby Faksiu mógł jutro zmierzyć się z czymś do jedzenia. Quote
Jolanta08 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Kamel to taki anioł stróż dla Faksika. Faksiu :loveu: szybko wracaj do sił bo czekają pyszności do jedzenia Quote
Lu_Gosiak Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 przepraszam za offa, zajrzyjcie prosze w moj drugi banerek:..nie mamy zadnych deklaracji Quote
_Goldenek2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 __Lara napisał(a):Jak oni się kochają :) Zdrowiej piesku...zaraz znowu zaczniecie ganiać :) Quote
Bjuta Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Agnieszka zadzwoniła, że Faksik zjadł pół paszteciku i ma b. dobry humorek! Quote
_Goldenek2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dziękujemy....to fantastyczna wiadomość :):):). Quote
__Lara Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bjuta napisał(a):Agnieszka zadzwoniła, że Faksik zjadł pół paszteciku i ma b. dobry humorek! No to świetnie! :) Quote
Pies Wolny Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Oki doki :kciuki: chociaż miło pewnie nie było, Kamel też miał przegląd ? Proszę o nowe (webowe) zdjątka Gostków na stronkę do Sabro. PS. No i niech mi ktoś jeszcze o 'solowej' opcji coś wspomni - znajdę czas i się zajmę :mad: Quote
pati_zabrze Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Bjuta napisał(a):Agnieszka zadzwoniła, że Faksik zjadł pół paszteciku i ma b. dobry humorek! Dzielny chłopczyk! :loveu: Pies Wolny napisał(a):Oki doki :kciuki: chociaż miło pewnie nie było, Kamel też miał przegląd ? Proszę o nowe (webowe) zdjątka Gostków na stronkę do Sabro. PS. No i niech mi ktoś jeszcze o 'solowej' opcji coś wspomni - znajdę czas i się zajmę :mad: Wysyłam PW ;) Quote
Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 superaśnie, teraz Faksio już bedzie jadł i jadł i będzie się coraz lepiej czuł :) Quote
pati_zabrze Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cioteczki nie jest dobrze... :shake: Bjutka dostała dzisiaj smsa z Przebieczan, cytuję: "Złe wieści Faksik od wczoraj znowu nic nie zjadł :( już nie wiem co robić :( Kupię dzisiaj syrop na apetyt może to pomoże. Wet sugeruje możliwość raka... :( " :placz::placz::placz: Quote
Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 uuu...szkoda że jak był w lecznicy, to nie pobrali mu od razu krwi do badania... mogłysmy o tym pomyśleć... Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki nie jest dobrze... :shake: Bjutka dostała dzisiaj smsa z Przebieczan, cytuję: "Złe wieści Faksik od wczoraj znowu nic nie zjadł :( już nie wiem co robić :( Kupię dzisiaj syrop na apetyt może to pomoże. Wet sugeruje możliwość raka... :( " :placz::placz::placz: :( :( :( :( :( czy coś wiadomo? Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Skąd nagle rak się wziął??? Faks trzymaj się, piesku.... Schronisko cię nie wykończyło to i choróbsko pokonasz.... Quote
Mysia_ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Akrum napisał(a):uuu...szkoda że jak był w lecznicy, to nie pobrali mu od razu krwi do badania... mogłysmy o tym pomyśleć... krew przed zabiegiem na pewno miał pobieraną, ale czasem takie zwykłe badania nie wystarczają.... Bardzo mocno trzymam kciuki za Faksia.... Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 no ale już by chociaż było OB podniesione pewnie... Fax, nie wydziwiaj nam tutaj, tylko bierz się w garść i nie choruj. Quote
_Goldenek2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/191051-Zdrowa-młodziutka-bezproblemowa-śliczna-NAJSI-szuka-ciepłego-domu! Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 i jak dzisiaj Faksio się czuje? wiadomo coś?? przy okazji zapraszam na mój pierwszy osobiście zrobiony bazarek, gdzie między innymi hantle, pas masujący (na celulit), nowe ciuszki rozmiar: 42-46, jak i dla TZ :) http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00 Quote
pati_zabrze Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Niestety Faksik dziś też czuje się źle, a nawet bardzo źle... :placz: Nie chce jeść, dużo pije i jest cały czas na kroplówkach. Nie wiadomo co będzie dalej... :-( Quote
wapiszon Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Faksiu, trzymaj sie chłopczyku. Kamelek się Tobą tak dobrze opiekuje . Quote
Recommended Posts