viola005 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Mysia_']jakoś tu puściutko ;)[/QUOTE] Tak to juz jest, Mysiu, nie nadazamy ze wszystkim. Jest tyle psow potrzebujacych, ze nie wiadomo, na ktory watek najpierw wejsc, a dookola jedno wielkie wolanie o pomoc. Faksio i Kamel maja dobrze w hoteliku, dlatego bardziej zaglada sie do tych w rozpaczliwej sytuacji. Oczywiscie to nie koniec akcji, jeszcze moze znajda domy stale, o to sie staraja ich opiekunki i tego z calego serca zycze zarowno psiakom, jak i ich cioteczkom. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - na watku i w hoteliku, ile by nog nie mieli! Quote
Andzike Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='viola005']Tak to juz jest, Mysiu, nie nadazamy ze wszystkim. Jest tyle psow potrzebujacych, ze nie wiadomo, na ktory watek najpierw wejsc, a dookola jedno wielkie wolanie o pomoc. Faksio i Kamel maja dobrze w hoteliku, dlatego bardziej zaglada sie do tych w rozpaczliwej sytuacji. Oczywiscie to nie koniec akcji, jeszcze moze znajda domy stale, o to sie staraja ich opiekunki i tego z calego serca zycze zarowno psiakom, jak i ich cioteczkom. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - na watku i w hoteliku, ile by nog nie mieli![/QUOTE] Podpisuję się... swoimi łapami + czterema Nelki + czterema Rudolfa ;) Quote
Olena84 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jak sytuacja ogłoszeniowa chłopaków? Niektóre z ogłoszeń w 1 poście już chyba nieaktualne, ja ich ogłaszałam, ale sie też pokończyły. Czy ktoś robi im ogłoszenia, czy pare porobić? Quote
pati_zabrze Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Olena84']Jak sytuacja ogłoszeniowa chłopaków? Niektóre z ogłoszeń w 1 poście już chyba nieaktualne, ja ich ogłaszałam, ale sie też pokończyły. Czy ktoś robi im ogłoszenia, czy pare porobić? Kaja i Aza wykupiła chłopakom pakiecik ogłoszeń na bazarku u MyszkaMiki http://www.dogomania.pl/threads/184745 ale ogłoszeń nigdy za wiele, więc jeśli możesz to porób kilka ;) Quote
Bjuta Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dzwoniłam dziś do Przebieczan. Dziewczyny mówią, że Kamel się niesłychanie rozruszał. Skumplował się z Kamykiem (to ten mały collie, który tam jest na przechowaniu, już chyba 3 miesiąc go nie odbierają) i razem buszują po ogrodzie. Faxiu też, ale on jednak więcej śpi. Czasem dziewczyny patrzą - wszystkie psy na ogrodzie poza Faxiem. A on śpi na kanapie!!! Tak, tak - nauczył się na nią wchodzić (bo najpierw był nią niezainteresowany) a teraz - sobie na niej śpi. Kamelka można ponoć czesać godzinami i zawsze tonę podszerstka wychodzi, a Kamel i tak wygląda na rozczochranego! Quote
Bjuta Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Aha, jeszcze dziewczyny mówiły, że Faxiu z entuzjazmu potrafi wystrzelić w górę na taką wysokość, że to jet naprawdę imponujące!!! Quote
Olena84 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Super wiadomości, ale chłopaki to już do adopcji mogłyby pójść, bo im sie jeszcze ten hotelik za bardzo spodoba;). Quote
Bjuta Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Chłopaki mają sporo ogłoszeń, a będzie jeszcze więcej - ale ja bym tu na wiele nie liczyła... W końcu przez tyle lat się nie udało... Ale - kto wie - może się jeszcze uda! Ja to jakoś najbardziej liczę na zagraniczne ogłoszenia. Quote
Sylwunia82 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Oby pieseczki znalazły wspólny domek :-),trzymam kciuki za nich :-) Quote
Mysia_ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja tam wierze w cuda... Może jeszcze się im poszczęści i ktoś się w nich zakocha ;) :) Quote
Szarotka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Chlopaki czekamy na cuda i ze sie wszystko super uda :):) Quote
pati_zabrze Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Kamelek i Faksiu wzbogacili się o kolejne wpłaty: 30zł - czerda 10zł - Ajula 150euro - SABRO Dziękujemy! :loveu: Bjutko dziękujemy za wiadomości z Przebieczan :loveu: Chłopcy są tam tacy szczęśliwi i pomyśleć, że tyle lat musieli na to czekać... Quote
Pies Wolny Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Pati Twoje konto będzie funkcjonowało jako Spendekonto Chłopaków dla innych, indywidualnych darczyńców z Niemiec. Jeśli by ktoś mnie pytał czy się zgadzam na pojedynczą adopcję - odpowiedź brzmi : mamy czas - szukamy dalej. Quote
Akrum Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 jakie piękne wiadomości z hoteliku :)\ one tam mają raj na ziemi :) Quote
Olena84 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dzis pójdzie moja kasa na 2 miesiące, czyli lipiec i sierpień. I mam pytanko bo w rozliczeniach jest, że zapłaciłam za kwiecień, a w maju nic, ale mam nadzieje, że skoro psiaki poszły do hotelu w maju to wpłata na kwiecień, oznacza wpłatę na maj;). Nie chciałabym zaległości i nieporozumień:(. Quote
_Goldenek2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja też zgłaszam reklamację. Nie ma mnie w zapłaconych za czerwiec a wysłałam pieniądze 17.05, natomiast 28.06 wysłałam za lipiec. Quote
Olena84 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Chłopaki są na pineska pajeczyna kokosy gumtree przygarnijzwierzaka kupsprzedaj petsy adopcjapsa Quote
pati_zabrze Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Olena84']Dzis pójdzie moja kasa na 2 miesiące, czyli lipiec i sierpień. I mam pytanko bo w rozliczeniach jest, że zapłaciłam za kwiecień, a w maju nic, ale mam nadzieje, że skoro psiaki poszły do hotelu w maju to wpłata na kwiecień, oznacza wpłatę na maj;). Nie chciałabym zaległości i nieporozumień:(.[/QUOTE] [quote name='_Goldenek2']Ja też zgłaszam reklamację. Nie ma mnie w zapłaconych za czerwiec a wysłałam pieniądze 17.05, natomiast 28.06 wysłałam za lipiec.[/QUOTE] Cioteczki wszystko się zgadza, nie zalegacie z żadnymi wpłatami, to ja jakoś tak głupio wszystko poukładałam. Zamiast rozpisywać wpłaty na każdy miesiąc, to wpisywałam tak jak wpływały na konto :shake: Jak tylko znajdę chwilkę to wszystko poprawie ;) Olena84 dziękujemy za ogłoszenia!! :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ważne Pati, że Ty panujesz nad tym. My nie musimy sie wyznawać na Twoich zapiskach :):evil_lol: Quote
Recommended Posts