Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']jakoś tu puściutko ;)[/QUOTE]

Tak to juz jest, Mysiu, nie nadazamy ze wszystkim. Jest tyle psow potrzebujacych, ze nie wiadomo, na ktory watek najpierw wejsc, a dookola jedno wielkie wolanie o pomoc.
Faksio i Kamel maja dobrze w hoteliku, dlatego bardziej zaglada sie do tych w rozpaczliwej sytuacji. Oczywiscie to nie koniec akcji, jeszcze moze znajda domy stale, o to sie staraja ich opiekunki i tego z calego serca zycze zarowno psiakom, jak i ich cioteczkom. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - na watku i w hoteliku, ile by nog nie mieli!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='viola005']Tak to juz jest, Mysiu, nie nadazamy ze wszystkim. Jest tyle psow potrzebujacych, ze nie wiadomo, na ktory watek najpierw wejsc, a dookola jedno wielkie wolanie o pomoc.
Faksio i Kamel maja dobrze w hoteliku, dlatego bardziej zaglada sie do tych w rozpaczliwej sytuacji. Oczywiscie to nie koniec akcji, jeszcze moze znajda domy stale, o to sie staraja ich opiekunki i tego z calego serca zycze zarowno psiakom, jak i ich cioteczkom. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - na watku i w hoteliku, ile by nog nie mieli![/QUOTE]

Podpisuję się... swoimi łapami + czterema Nelki + czterema Rudolfa ;)

Posted

Jak sytuacja ogłoszeniowa chłopaków? Niektóre z ogłoszeń w 1 poście już chyba nieaktualne, ja ich ogłaszałam, ale sie też pokończyły. Czy ktoś robi im ogłoszenia, czy pare porobić?

Posted

[quote name='Olena84']Jak sytuacja ogłoszeniowa chłopaków? Niektóre z ogłoszeń w 1 poście już chyba nieaktualne, ja ich ogłaszałam, ale sie też pokończyły. Czy ktoś robi im ogłoszenia, czy pare porobić?

Kaja i Aza wykupiła chłopakom pakiecik ogłoszeń na bazarku u MyszkaMiki
http://www.dogomania.pl/threads/184745
ale ogłoszeń nigdy za wiele, więc jeśli możesz to porób kilka ;)

Posted

Dzwoniłam dziś do Przebieczan. Dziewczyny mówią, że Kamel się niesłychanie rozruszał. Skumplował się z Kamykiem (to ten mały collie, który tam jest na przechowaniu, już chyba 3 miesiąc go nie odbierają) i razem buszują po ogrodzie. Faxiu też, ale on jednak więcej śpi. Czasem dziewczyny patrzą - wszystkie psy na ogrodzie poza Faxiem. A on śpi na kanapie!!! Tak, tak - nauczył się na nią wchodzić (bo najpierw był nią niezainteresowany) a teraz - sobie na niej śpi. Kamelka można ponoć czesać godzinami i zawsze tonę podszerstka wychodzi, a Kamel i tak wygląda na rozczochranego!

Posted

Chłopaki mają sporo ogłoszeń, a będzie jeszcze więcej - ale ja bym tu na wiele nie liczyła... W końcu przez tyle lat się nie udało... Ale - kto wie - może się jeszcze uda! Ja to jakoś najbardziej liczę na zagraniczne ogłoszenia.

Posted

Kamelek i Faksiu wzbogacili się o kolejne wpłaty:

30zł - czerda
10zł - Ajula
150euro - SABRO

Dziękujemy! :loveu:

Bjutko dziękujemy za wiadomości z Przebieczan :loveu:
Chłopcy są tam tacy szczęśliwi i pomyśleć, że tyle lat musieli na to czekać...

Posted

Pati Twoje konto będzie funkcjonowało jako Spendekonto Chłopaków dla innych, indywidualnych darczyńców z Niemiec. Jeśli by ktoś mnie pytał czy się zgadzam na pojedynczą adopcję - odpowiedź brzmi : mamy czas - szukamy dalej.

Posted

Dzis pójdzie moja kasa na 2 miesiące, czyli lipiec i sierpień. I mam pytanko bo w rozliczeniach jest, że zapłaciłam za kwiecień, a w maju nic, ale mam nadzieje, że skoro psiaki poszły do hotelu w maju to wpłata na kwiecień, oznacza wpłatę na maj;). Nie chciałabym zaległości i nieporozumień:(.

Posted

[quote name='Olena84']Dzis pójdzie moja kasa na 2 miesiące, czyli lipiec i sierpień. I mam pytanko bo w rozliczeniach jest, że zapłaciłam za kwiecień, a w maju nic, ale mam nadzieje, że skoro psiaki poszły do hotelu w maju to wpłata na kwiecień, oznacza wpłatę na maj;). Nie chciałabym zaległości i nieporozumień:(.[/QUOTE]

[quote name='_Goldenek2']Ja też zgłaszam reklamację. Nie ma mnie w zapłaconych za czerwiec a wysłałam pieniądze 17.05, natomiast 28.06 wysłałam za lipiec.[/QUOTE]

Cioteczki wszystko się zgadza, nie zalegacie z żadnymi wpłatami, to ja jakoś tak głupio wszystko poukładałam. Zamiast rozpisywać wpłaty na każdy miesiąc, to wpisywałam tak jak wpływały na konto :shake: Jak tylko znajdę chwilkę to wszystko poprawie ;)

Olena84 dziękujemy za ogłoszenia!! :loveu: