Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 takie wiadomości to jak słońce podczas ulewy :) przepięknie się im trafiło :) tyle lat w schronie i nagle taka odmiana losu :) Quote
__Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Akrum']takie wiadomości to jak słońce podczas ulewy :) przepięknie się im trafiło :) tyle lat w schronie i nagle taka odmiana losu :) Pięknie napisane :D miód na serce :D to prawda :D Dziękuję Wam Dogomaniacy!! Słuchajcie, ja narazie wpłaciłam za 1 miesiąc, dajcie znać kiedy wpłacać za kolejny ;) Quote
Ajula Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 pati_zabrze napisał(a): Pozdrawiamy serdecznie a chłopaki machają wesoło ogonkami dziękując za odmianę losu!!!" chłopaki dziękują za odmianę losu, a my dziękujemy im za to, że dzięki nim możemy się z zadowoleniem uśmiechnąć i możemy się cieszyć ich szczęściem :loveu: Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 __Lara napisał(a):Pięknie napisane :D miód na serce :D to prawda :D Dziękuję Wam Dogomaniacy!! Słuchajcie, ja narazie wpłaciłam za 1 miesiąc, dajcie znać kiedy wpłacać za kolejny ;) Ja wplacilam za dwa tak na wszelki wypadek :):) Quote
koosiek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek szczeniaka - szkieletora mieszkającego na ulicy On na cito potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/185349-SZKIELET-PSIEGO-DZIECKA-wo%C5%82a-JE%C5%9A%C4%86-jego-dom-to-ulica Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='koosiek']Proszę, zajrzyjcie na wątek szczeniaka - szkieletora mieszkającego na ulicy On na cito potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/185349-SZKIELET-PSIEGO-DZIECKA-wo%C5%82a-JE%C5%9A%C4%86-jego-dom-to-ulica Kosiek nie mam odwagi :(:(:( Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ciotki kontakt w ogłoszenich nie zmienił się? bo dokoptuję chłopaków do swoich zabrzańskich bid na nk i nie wiem który podawać Quote
kiziamizia1110 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Szarotka napisał(a):Ja wplacilam za dwa tak na wszelki wypadek :):) Ja wpłace 15 pozdrawiam Quote
Bjuta Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 polubek napisał(a):ciotki kontakt w ogłoszenich nie zmienił się? bo dokoptuję chłopaków do swoich zabrzańskich bid na nk i nie wiem który podawać Ten sam myślę. Najwyżej Mysia przekieruje do hoteliku. Dziękujemy!!!! Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Miło czytać o tak zadowolonych Psiakach:) Pary Przyjaciół harcują razem ale śpią blisko siebie - przyjażń trwa:) Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Ja wpłace 15 pozdrawiam Ja też :):) Quote
Szarotka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Ja wpłace 15 pozdrawiam RenW napisał(a):Ja też :):) O jak ladnie :):) Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Szarotka napisał(a):O jak ladnie :):) Nie martw się Szarotka - pamiętamy:p Quote
Pies Wolny Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A co ja będę kadził :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :ylsuper: chociaż tu dobre wieści. :cool2: Quote
Bjuta Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Panie mówią, żę Kamelek z Faxem są pełni uroku! Wczoraj świeciło słońce - to leżeli sobie w trawce i wygrzewali stare kosteczki. Kamel się trzyma z Faxem, Fax z Kamelem. Fax przechodzi na stronę Dina i Kajtka i troszkę sobie z nimi urzęduje, to wtedy Kamel się trzyma z Kamieniem (tym szkockim owczarkiem hotelikowym), ale generalnie to po prostu statecznie leżą w plamie słońca i się opalają. Jest jednak wyjątek! Jak widzą panie z miskami żarcia - dostają małpiego rozumu i wyskakują na dwa metry. Pani Agnieszka po karmieniu Faxia odkryła na swoim ciele liczne rany drapane (w tym pod pachą) więc możecie sobie wyobrazić - jak bardzo cenią sobie jedzenie i jak to potrafią okazać.... Jak już im postawić miski, to Kamel je z gracją a Fax z turboodrzutowym przyspieszeniem. Fax nie zostawia nawet uschniętego ziarenka ryżu w swojej misce. Wygląda, że zadowoleni ze zmiany... Kochani - założyłam kiedyś wątek dla reszty towarzystwa z boksu Kamela i Faxa - zajrzyjcie czasem :lol:, please. http://www.dogomania.pl/threads/183515-Klucha-Rudy-i-Max-3-psiakowa-sp%C3%B3%C5%82ka-z-OO.-Ch%C4%99tnie-zamieni%C4%85-schron-na-dom! Quote
Tola^^ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cudowne wiadomości że dalej jak na razie trzymają się razem :) I że się opalają w słoneczku... Pewnie od bardzo dawna nie dostawały tak dobrego jedzenia i tak żeby cały ich apetyt zaspokoić, dobrze że tam trafiły :loveu: Quote
__Lara Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cudowne wieści :D psiaczki odżyły :) Za niedługo trzeba będzie ruszyć z ogłoszeniami, no nie? Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 RenW napisał(a):Nie martw się Szarotka - pamiętamy:p Bardzo sie ciesze, bo przyjechalo do mnie dziecko z narzeczonym i mamy lawine podhalanow i czas mnie goni ......... Trzeba sie bedzie potem zastanowic, czy maja isc razem czy osobno ????czy jest wogole taka opcja??? Quote
Kaja i Aza Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Wyglada na to, ze jednak razem, szkoda ich rozdzielac. Spokojne starsze psiaki, nie lobuzuja, nie balagania, moze ktos chetny sie znajdzie. W sumie to lepiej dwoch, bo beda sobie dotrzymywac towarzystwa. Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 póki co z opisu pań z hotelu też sobie nie wyobrażam, żeby można je rozdzielić, niby się rozdzielają, dołączają do innych psiaków, ale na końcu i tak w swoim towarzystwie się czują najlepiej... to jest taka wieloletnia przyjaźń, że nie wyobrażam sobie że mogliby iść do osobnych domków... Quote
pati_zabrze Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Cioteczki póki co szukamy im wspólnego domu, a jeśli pojawi się szansa dla jednego to wtedy będziemy się zastanawiać ;) Przyszło 30zł od czerdy - rozpisuję na 3 miesiące Dziękujemy! :lol: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Szarotka napisał(a):Bardzo sie ciesze, bo przyjechalo do mnie dziecko z narzeczonym i mamy lawine podhalanow i czas mnie goni ......... Trzeba sie bedzie potem zastanowic, czy maja isc razem czy osobno ????czy jest wogole taka opcja??? Uuuu fajnie jest mieć takie dziecko, które może już mieć narzeczonego... Quote
Recommended Posts