Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):póki co nie oddam ;) Wunia nie badz zyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ingrid44'][FONT=Comic Sans MS]Brakuje 75 zl stalych deklaracji. Kto jeszcze pomoze chlopakom ?[[/FONT]/QUOTE] Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Wunia nie badz zyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ingrid44'][FONT=Comic Sans MS]Brakuje 75 zl stalych deklaracji. Kto jeszcze pomoze chlopakom ?[[/FONT]/QUOTE] Wunia - wór pieniędzy i żyła złota.:diabloti: I sama na wagę złota!:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Wunia nie badz zyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: RenW napisał(a):Wunia - wór pieniędzy i żyła złota.:diabloti: I sama na wagę złota!:evil_lol::evil_lol: Gapciowych nie oddam :angryy: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Uwazajcie na zyly, zeby dlugo zyly :):) Jak sobie ktoś żyły wypruwa, to nie będą długo żyły te żyły!:smhair2::grab:...:help1: Wunia napisał(a):Gapciowych nie oddam :angryy: Ooooo, nowa odsłona; Wunia z pazurem!:happy1:.....:siara: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Jak sobie ktoś żyły wypruwa, to nie będą długo żyły te żyły!:smhair2::grab:...:help1: święte słowa siostro, święte ... RenW napisał(a):Ooooo, nowa odsłona; Wunia z pazurem!:happy1:.....:siara: jeszcze kilka wcieleń mam :diabloti: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):święte słowa siostro, święte ... jeszcze kilka wcieleń mam :diabloti: Nooo...doszły mnie słuchy;) To był akt I odsłona..która??;):crazyeye::diabloti: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Nooo...doszły mnie słuchy;) To był akt I odsłona..która??;):crazyeye::diabloti: a w takich osobistych rachunkach to się gubię :roll::roll::roll: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):a w takich osobistych rachunkach to się gubię :roll::roll::roll: Zagubiona Ciotka..:roll::lol::lol: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):święte słowa siostro, święte ... jeszcze kilka wcieleń mam :diabloti: Wunia nie odslaniaj sie zanadto bo sie przeziebisz :):) RenW napisał(a):Nooo...doszły mnie słuchy;) To był akt I odsłona..która??;):crazyeye::diabloti: Wunia obronczyni praw Gapcia :):) Wunia napisał(a):a w takich osobistych rachunkach to się gubię :roll::roll::roll: To juz do osobistych porachunkow dochodzi na konto Gapcia ............ Wunia wadoptuj Gapcia i dawaj 75 zl bo brakuje ................ Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Wunia nie odslaniaj sie zanadto bo sie przeziebisz :):) To juz do osobistych porachunkow dochodzi na konto Gapcia ............ Wunia wadoptuj Gapcia i dawaj 75 zl bo brakuje ................ Wunia obnaża krągłości...:eviltong::diabloti::diabloti: Oj, spory balast Wunia będzie nosić:crazyeye::-o:D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Zagubiona Ciotka..:roll::lol::lol: wiesz ... najgorzej ocenia się siebie ... Szarotka napisał(a):Wunia nie odslaniaj sie zanadto bo sie przeziebisz :):) Wunia obronczyni praw Gapcia :):) To juz do osobistych porachunkow dochodzi na konto Gapcia ............ Wunia wadoptuj Gapcia i dawaj 75 zl bo brakuje ................ Jak wybuduję dom, i wyklepię kojce to biorę jak leci :D Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Wunia obnaża krągłości...:eviltong::diabloti::diabloti: Oj, spory balast Wunia będzie nosić:crazyeye::-o:D:D Mowisz o kraglosciach czy o 75 zl dla chlopakow ?? Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a): Jak wybuduję dom, i wyklepię kojce to biorę jak leci :D A kiedy zaczynasz budowac ?? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):A kiedy zaczynasz budowac ?? w marzeniach to on już stoi, ale kiedy zacznę ... tego jeszcze nie wie :D:D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Mowisz o kraglosciach czy o 75 zl dla chlopakow ?? O Gapciu :D:D:D Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Mowisz o kraglosciach czy o 75 zl dla chlopakow ?? Można i tak...:roll:zbytnie krągłości to też balast; na dwoje babka wróżyła...:diabloti:yhy....:cool3:przelewa się, przelewa :D:D:D Szarotka napisał(a):A kiedy zaczynasz budowac ?? Zainteresowanam tyż.:eviltong: W końcu na swatkę się szykuję:p:diabloti: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a): Zainteresowanam tyż.:eviltong: W końcu na swatkę się szykuję:p:diabloti: A czyja ?? Kochani to 100 strona Kamelka i Faxsia Na setnej stronie przydalaby sie deklaracja:):) Podobno tacy co na stetnej stronie deklaruja to cale zycie swietuja :):) To takie stare polskie przyslowie sam Mieszko wam to powie :):) Quote
izzie1983 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dziewczyny potrzebuję jakąś nazwę i adres do przelewu, bo mi bank nie przepuści. Quote
pati_zabrze Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wysłałam PW z nr konta do wszystkich cioteczek i wujaszków, którzy jeszcze nie wpłacali pieniążków. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :lol: Przypomnę, że brakuje jeszcze tylko 75zł! :multi: Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pati_zabrze napisał(a):Wysłałam PW z nr konta do wszystkich cioteczek i wujaszków, którzy jeszcze nie wpłacali pieniążków. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :lol: Przypomnę, że brakuje jeszcze tylko 75zł! :multi: Do izzie1983 też? Quote
pati_zabrze Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Do izzie1983 też? Do izie1983 też ;) Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pati_zabrze napisał(a):Do izie1983 też ;) Dobrze. Pilnuj interesu. Dobrej nocy zatem i do jutra :loveu: Quote
Recommended Posts