pati_zabrze Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 viola005 napisał(a):Pani Magdo, dziekuje za wiadomosc, odpisalam pani,ale nic sie nie wyswietlilo, nie umiem tych prywatnych wiadomosci obslugiwac, wiec pisze to samo jeszcze raz tutaj. Jezeli dobrze zrozumialam, to potrzebne deklaracje stale na hotel dla tych dwoch przyjaciol - moge zadeklarowac 50 zl miesiecznie i np wplacic za 2 lub 3 miesiace z gory, zeby szybciej ich wyciagnac ze schronu - to sie udalo np z Tolkiem. Prosze mi wskazac, jak to zrobic, tzn jak przeslac pieniadze i komu. Moimi sprawami zajmuje sie moja siostra w Polsce, ktorej musze podac nr konta (wplaca internetem). Poniewaz rzadko bywam na dogomanii, podam pani kontakt na gg. maila i nasza-klase, gdzie jestem codziennie i szybciej sie porozumiemy: gg 12 26 198 nk: http://nasza-klasa.pl/profile/10137547 violettabennich@yahoo.gr Czekam na wiadomosc, badzmy dobrej mysli V. Czy ktoś odpisał już na tą wiadomość? :multi: Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Cioteczki brakuje nam jeszcze tylko 75zł :laugh2_2: Quote
Jolanta08 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No chłopaki,to macie z górki.:loveu::painting: Pakować się już czas najwyższy Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ale 75 zł brakuje..... Kto jeszcze dyszkę albo dwie dorzuci? Quote
izzie1983 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja niestety stałej deklaracji nie mogę, ale jednorazowo mogę coś przelać. Gdzie szukać numeru konta? Quote
pati_zabrze Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 izzie1983 napisał(a):Ja niestety stałej deklaracji nie mogę, ale jednorazowo mogę coś przelać. Gdzie szukać numeru konta? izzie dziękujemy, że wpadłaś :lol: Nr konta jest w pierwszym poście ;) Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Super!! Juz tak niewiele brakuje, musi sie udac:loveu: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pati_zabrze napisał(a):Czy ktoś odpisał już na tą wiadomość? :multi: Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Cioteczki brakuje nam jeszcze tylko 75zł :laugh2_2: Oczywiscie odpislalam :):) I bylam juz na n.k. i dodalam do listy znajomych :):) Jeszcze wysle pw. z naszej klasy. Pati wyslalas pw. do osoby, ktore deklarowaly z nr. konta, mowie o tych, ktore nie wplacily jeszcze. Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A gdzie chłopaczki pojadą? Do domowego dt. Pati zalatwia. Czy to dt. ma jakis watek ?? i w jakiej miejscowosci ?? Quote
izzie1983 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pati_zabrze napisał(a):izzie dziękujemy, że wpadłaś :lol: Nr konta jest w pierwszym poście ;) Sorki nie zauważyłam. Przeleję wieczorkiem :) Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 witam, nawoluje ludzi i inne stworzy, brakuje 75 zl, i chlopaki beda mialy lepiej :) Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):witam, nawoluje ludzi i inne stworzy, brakuje 75 zl, i chlopaki beda mialy lepiej :) No ciotka Belka masz u mnie plus :):) A zeby ulatwic podaje nr. konta Nr konta: 44 1050 1588 1000 0022 8535 7626 ING BANK ŚLĄSKI z dopiskiem: na Kamela i Faxa i nick z dogo I nawoluje do wplacania duzych i malych kwot, zeby chlopcy mogli jak najszybciej opuscic schronisko :):) Chlopcy sa cudowni, mali, lubia koty i male dzieci, i jeszcze do tego kochaja sie wzajemnie:loveu::loveu::loveu:, staruszki tez lubia :):) Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotko....ślicznie reklamujesz te psiaczki.... Uda się.... zobaczysz :) Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Szarotko....ślicznie reklamujesz te psiaczki.... Uda się.... zobaczysz :) Musi sie udac :):) Pati kiedy pieski beda mogly jechac ???????????/ Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 na pewno sie uda, ale ja w tym tyogdniu robie badanie krwi Kubusiowi i bedzie mial operacji na dysplazje, tak wiec wspieram mocno psychicznie, i duchowo podrzucamy, hop do gory Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):na pewno sie uda, ale ja w tym tyogdniu robie badanie krwi Kubusiowi i bedzie mial operacji na dysplazje, tak wiec wspieram mocno psychicznie, i duchowo podrzucamy, hop do gory Trzymam kciuki za Kubusia :):) Quote
pati_zabrze Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Oczywiscie odpislalam :):) I bylam juz na n.k. i dodalam do listy znajomych :):) Jeszcze wysle pw. z naszej klasy. Pati wyslalas pw. do osoby, ktore deklarowaly z nr. konta, mowie o tych, ktore nie wplacily jeszcze. Będę wysyłać dzisiaj wieczorem ;) Szarotka napisał(a):Do domowego dt. Pati zalatwia. Czy to dt. ma jakis watek ?? i w jakiej miejscowosci ?? http://www.dogomania.pl/threads/172308-Domowy-tymczas%28-1-wolne-miejsce-dla-suczki-%29-%29 Szarotka napisał(a):Musi sie udac :):) Pati kiedy pieski beda mogly jechac ???????????/ Pisałam do kasi 15.04 i dostałam taką odpowiedź: kasiaprzystał napisał(a):Witaj Patrycja prace niestety stoją w miejscu ponieważ cały czas pada i ogrodzenie czeka :-( już mnie trafia powolutku ale wierzę, że w koncu wyjdzie slonko i będzie ok :-) pozdrawiam Kasia Zostaje nam tylko czekać :roll: Cioteczki ja teraz musze wyjść, będę dopiero wieczorem to wszystkim się zajmę ;) Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ide obejrzec hotelik:) Mam nadzieje, ze Kasi nie trafi :):) i ze przestanie padac. Pati do zobaczenia wieczorem :):) Przypominam 75 zl dla maluchow ........... Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja mam deklarowane 10zł. + 5zł. (które notabene przemocą-gwałtem mi Szarotka wzięła-wytrzęsła:diabloti: Nie narzekam - warto było:diabloti::diabloti:). Wiecie co, jakby tak Gapiszon szybko znalazł domek, to można by było tu deklarację przerzucić.:lol: Taka mnie naszła refleksja...:roll: No ale.. Gapcio jeszcze u Jamora, dopiero co reklamowany... Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Najpierw wydajmy Gapcia chociaz Gapcio piekny i mlody to pojdzie jak piekny paczuszek :):) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Najpierw wydajmy Gapcia chociaz Gapcio piekny i mlody to pojdzie jak piekny paczuszek :):) oby, oby takie mam życzenie ;) Oczywiście Ren, Gapcio do DS to deklaracje mogą iść gdzie tylko sobie życzymy ;) Funduszu emerytalnego Gapciowi zakładać nie będę ;) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):oby, oby takie mam życzenie ;) Oczywiście Ren, Gapcio do DS to deklaracje mogą iść gdzie tylko sobie życzymy ;) Funduszu emerytalnego Gapciowi zakładać nie będę ;) Nie, nie.. nie żebyś pomyślała, że zabierać już chcę:shake: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Nie, nie.. nie żebyś pomyślała, że zabierać już chcę:shake: póki co nie oddam ;) Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Brakuje 75 zl stalych deklaracji. Kto jeszcze pomoze chlopakom ? Quote
Recommended Posts