Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
50 zł dla faxa i dla Kamelka 50 zł -razem 100 miesięcznie. Ale mogę wpłacić na początku przyszłego miesiąca....

cala Monia...jak walnie to z grubej rury:loveu::loveu::evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
50 zł dla faxa i dla Kamelka 50 zł -razem 100 miesięcznie. Ale mogę wpłacić na początku przyszłego miesiąca....

Wow Leyla:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
Czyli od maja :):) ogromnie dziekuje, super :megagrin::Rose::klacz::laugh2_2:

Posted

Widzę wszystkich .... jestem i czytam. Powiem tak, akwizycja idzie, na jutro mam też pewien plan. Było zapytanie, ale nie dość dobre. Chłopaki MUSZĄ zostać razem - trzeba o to powalczyć.

Posted

Wunia napisał(a):
Witam wszystkich ... jestem ofiarą spamów i offów Szarotki ;)

Ale ja Cie glownie przesladuje na watku Gapcia. Musze tez sie wziac za reszte Ciotek, Belka, Ren.w sie obijaja i mi nie pomagaja. Jedynie furciaczek plusuje :):)

Posted

Popatrzecie lepiej od kiedy jestem na dogo i ile mam postow. Mam nadzieje, ze jak mnie beda brac na odwyk, to mnie dogomaniacy beda odwiedzac i chociaz paczk zywnosciowe przysylac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Ale ja Cie glownie przesladuje na watku Gapcia. Musze tez sie wziac za reszte Ciotek, Belka, Ren.w sie obijaja i mi nie pomagaja. Jedynie furciaczek plusuje :):)

No bo po jakie licho masz mnie naganiać na PW, skoro u Gapcia jestem bo on mój :D

Posted

Szarotka napisał(a):
Popatrzecie lepiej od kiedy jestem na dogo i ile mam postow. Mam nadzieje, ze jak mnie beda brac na odwyk, to mnie dogomaniacy beda odwiedzac i chociaz paczk zywnosciowe przysylac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ma się rozumieć - pierwszy ! :lol:

Posted

Szarotka napisał(a):

Będę Co wysyłać szarlotkę :D

Posted

Leyla napisał(a):

Leyla :loveu::loveu::loveu: Ogromne dzięki w imieniu chłopaków! :Rose:

Brakuje jeszcze tylko 125zł :multi:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Ma się rozumieć - pierwszy ! :lol:

Odetchnelam z ulga :):)

Wunia napisał(a):
Będę Co wysyłać szarlotkę :D

Szarlotke uwielbiam, ale poprosze na cieplo z lodami, lub bita smietana :):)

Posted

Szarotka napisał(a):

Szarotko, w razie co się tam spotkamy na tym odwyku :) bo mi już mój TZ też mówi, że na odwyk mnie pośle - jak wchodzi w historie to tam nic innego prawie nie ma jak tylko dogomania i dogomania :)

Posted

Akrum napisał(a):
Szarotko, w razie co się tam spotkamy na tym odwyku :) bo mi już mój TZ też mówi, że na odwyk mnie pośle - jak wchodzi w historie to tam nic innego prawie nie ma jak tylko dogomania i dogomania :)

Zazdroszcze Wam..moj TZ to wiecznie na dogo przesiaduje i w dzien mam problem zeby sie tu dostac...:lol:

Posted

Pani Magdo,
dziekuje za wiadomosc, odpisalam pani,ale nic sie nie wyswietlilo, nie umiem tych prywatnych wiadomosci obslugiwac, wiec pisze to samo jeszcze raz tutaj.
Jezeli dobrze zrozumialam, to potrzebne deklaracje stale na hotel dla tych dwoch przyjaciol - moge zadeklarowac 50 zl miesiecznie i np wplacic za 2 lub 3 miesiace z gory, zeby szybciej ich wyciagnac ze schronu - to sie udalo np z Tolkiem.
Prosze mi wskazac, jak to zrobic, tzn jak przeslac pieniadze i komu. Moimi sprawami zajmuje sie moja siostra w Polsce, ktorej musze podac nr konta (wplaca internetem). Poniewaz rzadko bywam na dogomanii, podam pani kontakt na gg. maila i nasza-klase, gdzie jestem codziennie i szybciej sie porozumiemy:

gg 12 26 198

nk: http://nasza-klasa.pl/profile/10137547

violettabennich@yahoo.gr

Czekam na wiadomosc, badzmy dobrej mysli
V.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Jak Szarotka wejdzie tu rano to bedzie skakac z radosci tak jak my wszyscy. Chlopaki maja juz prawie cala sume ! ! !

No tak jest super :):) Mam nadzieje, ze Pati tu wkrotce zajrzy :):) i uzupelni pierwszy post.