Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 lilk_a napisał(a):no i ?? :):):) no dobra , ale ja tyko mogę bazarowo :) Bazarki mile widziane :):) kizimizi napisał(a): A pisał ktos do Siekowej i innych ciotek od "starszych" psiaków? Do Siekowej tez pisalam, wrzucila maluchy na N.K. Dostalam rowniez pw. od ciotki fusse: "wpłacę dla Kamela i Faxa pod koniec miesiąca 50 zł, proszę o nr konta... pozdrawiam Was ciepło K. " Wyslalam juz nr. konta.:multi::multi::multi: Quote
aanka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Witam , dzięki za zaproszenie , ale gołodupiec teraz ze mnie , póżniej doczytam wątek , pożytek ze mnie mały . , na razie , pozdrawiam , będę zaglądać. Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 lilk_a napisał(a):no i ?? :):):) no dobra , ale ja tyko mogę bazarowo :) aanka napisał(a):Witam , dzięki za zaproszenie , ale gołodupiec teraz ze mnie , póżniej doczytam wątek , pożytek ze mnie mały . , na razie , pozdrawiam , będę zaglądać. Przychodz i sie odzywaj, to watek nie spadnie :):) Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wątek nie spadnie! Przecież trzeba Im pomóc!!!! Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 aanka napisał(a):No , to już nie wiem ,czy mam przychodzić. Oczywiscie ze masz przychodzic. :) :) :) Watek trzeba trzymac w ruchu zeby nie spadl :) Quote
wojtuś Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szarotka napisał(a):Przychodz i sie odzywaj, to watek nie spadnie :):) Monika z Katowic napisał(a):Wątek nie spadnie! Przecież trzeba Im pomóc!!!! aanka napisał(a):No , to już nie wiem ,czy mam przychodzić. Tak Aniu oczywiście:-) Odwiedzaj prosimy wątek i chłopaków;););) Quote
aanka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 W takim razie na pewno będę psiaczki odwiedzać.. Quote
aanka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Przepraszam ,chyba mam bielmo , albo kurzą ślepotę , bo żle odczytałam wypowiedż Moniki i zmienił mi się sens jej wypowiedzi , chyba jestem przewrażliwiona- sorry Monika Quote
Mysia_ Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzisiaj posłałam cały boks Kamelka i Faksia na spacerek z dzieciakami ze szkoły,wszyscy wrócili cali i zdrowi, także test na dzieci w wieku gimnazjalnym zdany, hihi :D jeszcze przy okazji test na wytrzymałość, bo chyba ich z 2 godziny nie było ;) Quote
_Goldenek2 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Po prostu fajne, przyjacielskie psiaki.... szkoda, że nie mają swojego człowieka:(. Quote
malawaszka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 w górę chłopaki - skoczę za Was cobyście mogli odpocząć po dłuugim spacerku :lol: Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mysia_ napisał(a):Dzisiaj posłałam cały boks Kamelka i Faksia na spacerek z dzieciakami ze szkoły,wszyscy wrócili cali i zdrowi, także test na dzieci w wieku gimnazjalnym zdany, hihi :D jeszcze przy okazji test na wytrzymałość, bo chyba ich z 2 godziny nie było ;) O naprawde ??? Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Kamelku i Faksiku :):) mam nadzieje, ze juz niedlugo .................. Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 takie fajne psiaki, a nikt ich nie chce... szkoda,że z ogłoszeń nikt nie oddzwania... Quote
go-ja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wrzuciłam ogłoszenie na Facebook, moze ktos zareaguje. Trzymacie się Misie! :) Quote
Mysia_ Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szarotka napisał(a):O naprawde ??? na prawdę :) cudowne psiaki proszą o pomoc.... Quote
laikinia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 czy cos pomieszalam...? myslalam, ze juz jakies domki sie szykuja.. :( Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Poker napisał(a):z wpłatą mam się na razie wstrzymać ? Jak mozesz to wplac, bo pieniadze uzbieram. Wyslalam 200 pw. Pati 300 a na dogo chyba jest wiecej osob. Zapraszam fusse na watek :):) i dziekuje za deklaracje. Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [FONT=System]Chlopaki dalej czekaja w schronie, 5 zl. jednorazowej tez sie liczy:placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:shake::shake:[/FONT] Quote
Leyla Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 50 zł dla faxa i dla Kamelka 50 zł -razem 100 miesięcznie. Ale mogę wpłacić na początku przyszłego miesiąca.... Quote
Recommended Posts