Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 pati_zabrze napisał(a):Wystarczy założyć konto ;) No wiem i co wstawiasz psa do swojego profilu ?? Quote
pati_zabrze Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Szarotka napisał(a):No wiem i co wstawiasz psa do swojego profilu ?? Można wstawić do swojego profilu albo założyć osobne konto np. z psami do adopcji i tam wklejać ich zdjęcia i krótkie opisy ;) Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 pati_zabrze napisał(a):Można wstawić do swojego profilu albo założyć osobne konto np. z psami do adopcji i tam wklejać ich zdjęcia i krótkie opisy ;) No tak, ale moze wiem, ze czasami ludzie wysylali pw do osob na N.K, takich co wygladaja na psiolubnych. Quote
pati_zabrze Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Szarotka napisał(a):No tak, ale moze wiem, ze czasami ludzie wysylali pw do osob na N.K, takich co wygladaja na psiolubnych. Wiem, że można wysyłać wiadomości do swoich znajomych których ma się w profilu, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to wygląda :roll: Quote
siekowa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Właśnie wstawiłam chłopaków na profil, który prowadzę: http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/7/389 Polecajcie zdjęcie, wtedy więcej osób dowie się o nich. Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 siekowa napisał(a):Właśnie wstawiłam chłopaków na profil, który prowadzę: http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/7/389 Polecajcie zdjęcie, wtedy więcej osób dowie się o nich. Dobrze zaraz pojde i polece :):) Bardzo dziekuje :):) Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szarotka napisał(a):Dobrze zaraz pojde i polece :):) Bardzo dziekuje :):) I ja tez!! ;) Quote
martik b Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 pati_zabrze napisał(a):Dzięki Szarotka :lol: Ja już wysłałam PW do prawie 300 osób :eviltong: dostałam przed chwilą też pw od Szarotki, dajecie radę, brawo ;) ja pomóc w chwili obecnej finansowo niestety nie mogę :( będę choć zaglądać do Chłopaków.. Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 martik b napisał(a):dostałam przed chwilą też pw od Szarotki, dajecie radę, brawo ;) ja pomóc w chwili obecnej finansowo niestety nie mogę :( będę choć zaglądać do Chłopaków.. Bardzo dziekuje i przychodz jak tylko mozesz :):) Quote
siekowa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Właściwie to dziwi mnie, że na dogo nie ma jeszcze wątku dla psów które szukają wspólnego domu. Na moim profilu mam 7 takich par http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/7 :( Może któraś ciotka znalazłaby czas na założenie i prowadzenie takiego wątku? Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Zobacze. Niektorzy maja zdjecia i opisy w profilach. Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ciagle brakuje 225 zl . Kto POMOZE chlopakom wyjsc ze Schronu ? Quote
UBOCZE Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Obejrzałem test na koty... Mam Was zaznaczonych, a nie odzywam się... Przepraszam Was Chłopaki. Poprawię się...:lol: Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 UBOCZE napisał(a):Obejrzałem test na koty... Mam Was zaznaczonych, a nie odzywam się... Przepraszam Was Chłopaki. Poprawię się...:lol: Dzieki Ubocze. Pies Wolny wstawil ogloszenie w Niemczech i narazie nic. Ja osobiscie wyslalam chyba 200 pw. Pati 300. Jestesmy w impasie :(:( Quote
lilk_a Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 zaznaczam i już czytam :) od początku ... hmmm 89 stron ???:crazyeye::crazyeye: eh , pominę środek , doczytam później :) (a to wszystko przez Szarotkę :cool3: ) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 lilk_a napisał(a):zaznaczam i już czytam :) od początku ... hmmm 89 stron ???:crazyeye::crazyeye: eh , pominę środek , doczytam później :) (a to wszystko przez Szarotkę :cool3: ) Dzieki, ale ja musze te 225 uzbierac.............:mad::mad::mad: Quote
lilk_a Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szarotka napisał(a):Dzieki, ale ja musze te 225 uzbierac.............:mad::mad::mad: no i ?? :):):) no dobra , ale ja tyko mogę bazarowo :) Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Do góry chłopaczki! Po pomoc od wrażliwych dogomaniaków! Quote
_Goldenek2 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 lilk_a napisał(a):no i ?? :):):) no dobra , ale ja tyko mogę bazarowo :) Tylko????? :). Ależ to olbrzymia pomoc. Dzięki. Quote
DAGA1505 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dzieńdoberek chłopaki:-) ja niestety spłukana ale choć Was podniosę A Ciotki widze pracują intensywnie dostałam 2 pw Quote
Lidan Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Na razie tylko zerknęłam. Później może uda mi się przeczytać wieczorem cały wątek. Psiaki są prześliczne z tego co widzę :-) Niestety nie mogę pomóc :niewiem: Pieniędzy chroniczny brak :( Quote
kizimizi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 podnosimy psiaki. A pisał ktos do Siekowej i innych ciotek od "starszych" psiaków? Quote
danka4u1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziękuję za zaproszenie- kolejny raz- wiem,że sprawa pilna, ale nie mogę pomóc finansowo w tej chwili zwłaszcza stałą deklaracją. Jak rozejrzę sie w finansach, na pewno dorzucę grosik. Jestem na wątku i wstyd mi, ze to tak mało. Nie dałam rady przeczytać całości, ale z tego co zorientowałam się, psiaki nie mają żadnego ewentualnego DT, DS ? Czy pisałyście, dziewczyny, do Renaty5? Ma już chyba czynny hotelik, albo będzie gotowy na przyjęcie psiaków niedługo. Gdyby się zgodziła... Tam u niej jest psi raj. Quote
pati_zabrze Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 danka4u1 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie- kolejny raz- wiem,że sprawa pilna, ale nie mogę pomóc finansowo w tej chwili zwłaszcza stałą deklaracją. Jak rozejrzę sie w finansach, na pewno dorzucę grosik. Jestem na wątku i wstyd mi, ze to tak mało. Nie dałam rady przeczytać całości, ale z tego co zorientowałam się, psiaki nie mają żadnego ewentualnego DT, DS ? Czy pisałyście, dziewczyny, do Renaty5? Ma już chyba czynny hotelik, albo będzie gotowy na przyjęcie psiaków niedługo. Gdyby się zgodziła... Tam u niej jest psi raj. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to Kamelek i Faks pojadą do kasiprzystał, w chwili obecnej trwają u niej prace remontowe i mamy się przypominać. U Renatki mam już od jakiegoś czasu zarezerwowane miejsce dla Zabrzanina, ale niestety są to kojce, a dla chłopców potrzebujemy domowego tymczasu :roll: Witam wszystkie nowe cioteczki na wątku! :lol: Quote
Recommended Posts