Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiem i co wstawiasz psa do swojego profilu ??

Można wstawić do swojego profilu albo założyć osobne konto np. z psami do adopcji i tam wklejać ich zdjęcia i krótkie opisy ;)

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Można wstawić do swojego profilu albo założyć osobne konto np. z psami do adopcji i tam wklejać ich zdjęcia i krótkie opisy ;)

No tak, ale moze wiem, ze czasami ludzie wysylali pw do osob na N.K, takich co wygladaja na psiolubnych.

Posted

Szarotka napisał(a):
No tak, ale moze wiem, ze czasami ludzie wysylali pw do osob na N.K, takich co wygladaja na psiolubnych.

Wiem, że można wysyłać wiadomości do swoich znajomych których ma się w profilu, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to wygląda :roll:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Dzięki Szarotka :lol: Ja już wysłałam PW do prawie 300 osób :eviltong:

dostałam przed chwilą też pw od Szarotki, dajecie radę, brawo ;) ja pomóc w chwili obecnej finansowo niestety nie mogę :( będę choć zaglądać do Chłopaków..

Posted

martik b napisał(a):
dostałam przed chwilą też pw od Szarotki, dajecie radę, brawo ;) ja pomóc w chwili obecnej finansowo niestety nie mogę :( będę choć zaglądać do Chłopaków..

Bardzo dziekuje i przychodz jak tylko mozesz :):)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Obejrzałem test na koty...

Mam Was zaznaczonych, a nie odzywam się... Przepraszam Was Chłopaki. Poprawię się...:lol:

Dzieki Ubocze. Pies Wolny wstawil ogloszenie w Niemczech i narazie nic. Ja osobiscie wyslalam chyba 200 pw.
Pati 300. Jestesmy w impasie :(:(

Posted

zaznaczam i już czytam :) od początku ... hmmm 89 stron ???:crazyeye::crazyeye: eh , pominę środek , doczytam później :) (a to wszystko przez Szarotkę :cool3: )

Posted

lilk_a napisał(a):
zaznaczam i już czytam :) od początku ... hmmm 89 stron ???:crazyeye::crazyeye: eh , pominę środek , doczytam później :) (a to wszystko przez Szarotkę :cool3: )

Dzieki, ale ja musze te 225 uzbierac.............:mad::mad::mad:

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Na razie tylko zerknęłam. Później może uda mi się przeczytać wieczorem cały wątek. Psiaki są prześliczne z tego co widzę :-) Niestety nie mogę pomóc :niewiem: Pieniędzy chroniczny brak :(

Posted

Dziękuję za zaproszenie- kolejny raz- wiem,że sprawa pilna, ale nie mogę pomóc finansowo w tej chwili zwłaszcza stałą deklaracją. Jak rozejrzę sie w finansach, na pewno dorzucę grosik. Jestem na wątku i wstyd mi, ze to tak mało.
Nie dałam rady przeczytać całości, ale z tego co zorientowałam się, psiaki nie mają żadnego ewentualnego DT, DS ?
Czy pisałyście, dziewczyny, do Renaty5? Ma już chyba czynny hotelik, albo będzie gotowy na przyjęcie psiaków niedługo. Gdyby się zgodziła... Tam u niej jest psi raj.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie- kolejny raz- wiem,że sprawa pilna, ale nie mogę pomóc finansowo w tej chwili zwłaszcza stałą deklaracją. Jak rozejrzę sie w finansach, na pewno dorzucę grosik. Jestem na wątku i wstyd mi, ze to tak mało.
Nie dałam rady przeczytać całości, ale z tego co zorientowałam się, psiaki nie mają żadnego ewentualnego DT, DS ?
Czy pisałyście, dziewczyny, do Renaty5? Ma już chyba czynny hotelik, albo będzie gotowy na przyjęcie psiaków niedługo. Gdyby się zgodziła... Tam u niej jest psi raj.

Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to Kamelek i Faks pojadą do kasiprzystał, w chwili obecnej trwają u niej prace remontowe i mamy się przypominać. U Renatki mam już od jakiegoś czasu zarezerwowane miejsce dla Zabrzanina, ale niestety są to kojce, a dla chłopców potrzebujemy domowego tymczasu :roll:

Witam wszystkie nowe cioteczki na wątku! :lol: