Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Skoro dogo sie poprawilo, to ja jutro bede wyslylac pw o chlopakow:):) bo jeszcze troche brakuje. Mam nadzieje, ze Pati dogadala jakis hotel.

Napiszę zaraz do kasiprzystał z zapytaniem jak tam idą prace remontowe i czy byłaby szansa żeby nasi chłopcy już niedługo do niej przyjechali ;)

Posted

Szarotka napisał(a):
Proponuje, zebys wyslala 50 pw o deklaracje dla chlopakow :):)

Szarotka ja jeszcze o Tolka wysylam:eviltong::eviltong: a jak pies w hotelu to podwójnie ciężko na niego nazbierac bo bezpieczny

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Szarotka ja jeszcze o Tolka wysylam:eviltong::eviltong: a jak pies w hotelu to podwójnie ciężko na niego nazbierac bo bezpieczny

Ja to proponowalam Goldenkowi, zeby sie zrehabilitowala za mala gadatliwosc :):)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
aaa...racja Goldenek malo gadatliwa:)

Ale jak chcesz wysylac i molestowac brac dogowa to ja popieram :):) tylko prosze Cie badz przekonywujaca.

Dwa male sliczne pieski siedza 8 lat w schronie, nie moga byc rozdzielone, bo jeden bez drugiego zyc nie moze, razem spia, jedza i sie wzajemnie myja.
Rozdzielenie ich doprowadzi do smierci, drogie ciotki, pomozcie im spedzic ostanie chwile razem w godnych warunkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Szarotka napisał(a):
Ale jak chcesz wysylac i molestowac brac dogowa to ja popieram :):) tylko prosze Cie badz przekonywujaca.

Dwa male sliczne pieski siedza 8 lat w schronie, nie moga byc rozdzielone, bo jeden bez drugiego zyc nie moze, razem spia, jedza i sie wzajemnie myja.
Rozdzielenie ich doprowadzi do smierci, drogie ciotki, pomozcie im spedzic ostanie chwile razem w godnych warunkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

furciaczek napisał(a):
Tyle tych psiakow...wszyscy po uszy zdeklarowani..strasznie ciezki okres ;/

Furciaczek a Ty co 5 kolumna :):)

Posted

To prawda, ale oni pomagaja w bardzo skrajnych przypadkach (wypadek, ciezka choroba itp). Tutaj sa poprostu bezdomne psy jak tysiace innych w schronach

Witam cioteczke z Canady. Ja tez z Canady- z Ontario :) Jest nas kilka na Dogo.

Posted

Mało gadatliwa mówicie? :). Może i tak, ale w tej chwili jestem zaangażowana przede wszystkim w mojego wirtualnego podopiecznego Trottera, który miał usuniętą śledzionę. Ciągle siedzę na jego wątku i bazarkach. Wybaczcie :).

Posted

Szarotka napisał(a):

Nic dodać nic ująć...

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Znowu chwile mnie nie było, a tu tyle do czytania :eviltong: ale bardzo mnie to cieszy :lol: Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają ten wątek. Jesteście kochani :loveu:

Przypomnę deklaracje:

Stałe:
5zł - Bjuta
10zł - Olena84
5zł - Zofija
75zł - anonim
10zł - Szarotka
20zł - mamamuminka
10zł - czerda
10zł - RenW
5zł - _Lara
30zł - kiziamizia1110
20zł - kathrby
5zł - kas999
20zł - iwna5702
20zł- Goldenek2
20zł - Ladymonia0610
30zł - kmurdz
20zł - Jolanta08
30zł - bruce lee
10zł - ARDNAS
10zł - mąż ARDNAS

Razem: 365zł

Jednorazowe:
30zł - malawaszka
50zł - bico
50zł - Olena84
50zł - kiziamizia1110
10zł - furciaczek
25zł - spadek po Mili
20zł - ciotkaE
30zł - Poker

Razem: 265zł

Czyli brakuje jeszcze 235zł...

Wygląda na to, że już tylko 235 zł :loveu: - dziewczyny zmieńcie tytuł :cool3:

Posted

wojtuś napisał(a):
Pati dzięki za zaproszenie :-)
Mogę teraz zadeklarować na chłopaków 10 zł/mies
Z pozdrowieniami;-)

Dziękujemy!!!! Chłopaki - znowu jesteśmy trochę bliżej!!!