Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hej ciotki dajcie grosika dla sierotki co prawda tu sierotki dwie i kazda z nich sporo zje :):) Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 U Kasi bylo by im najlepiej. Tam jest pieski raj ! Quote
danal1983 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 boli mnie to bardzo ale nie moge pomóc fin:( Quote
_Goldenek2 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A może zrobić maila przechodniego, gdzie będzie podana krótka historia przyjaźni tych psiaków, nasz pomysł z hotelikiem i nr konta z prośbą o nawet najmniejszy datek i z prośbą o wysyłkę do wszystkich, którzy nie pozostaną obojętni na los psa w potrzebie.... Takiego maila byśmy wysyłali do wszystkich których mamy w kontaktach. Co cioteczki na to? Quote
Livka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zapraszam na bazarek dla psich przyjaciół : http://www.dogomania.pl/threads/183411-KsiAE-A-ki-Nory-Roberts-i-nie-tylko-dla-psich-przyjaciA-A-Do-17-04-do-godz-22-giej Quote
kiziamizia1110 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja jeszcze będę sprzedawać ubranka po córce i synku na allegro mam nadzieję że trochę zarobię są z Anglii i nie zniszczone jak ino je sprzedam to wpłacę pieniądze a deklarację do 15 każdego miesiąca Quote
_Goldenek2 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Maila.... wtedy dotrzemy do ludzi spoza dogomanii. Tutaj wszystkie jesteśmy obciążone do granic możliwości deklaracjami stałymi i pomocą jednorazową. Czasem mam wrażenie, że pracuję tylko na psy... Szkoda mi wydać coś na siebie, bo zawsze znajdzie się kilka biednych psów w potrzebie.... Dlatego myślę, aby wyjść poza nasze środowisko. Gdyby ktoś skonstruował takiego maila z wklejonym zdjęciem psiaków i byśmy porozsyłali do naszych znajomych spoza tego środowiska to myślę, że trochę kasy zbierzemy.... Quote
kiziamizia1110 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzięki cioteczki że weszliście na wątek TOSI i ją podnieśliście do góry bo mi biedna spadała z całego serca dzięki Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Moze to dobry pomysl, ale nie wszyscy sa tacy opetani jak my :):) Quote
Ingrid44 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Sprobowac mozna ! w koncu nic natym nie stracimy a napewno cos sie zyska . Quote
Szarotka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Dzięki cioteczki że weszliście na wątek TOSI i ją podnieśliście do góry bo mi biedna spadała z całego serca dzięki Gdzie jest ten watek ?? Quote
_Goldenek2 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Widzę Szarotko, że znalazłaś wątek... Jest też ogłoszenie Tosi na naszej stronie Szansa - na pomoc goldenom. A jeśl ichodzi o maila...to podstawowa zaleta, że to nie kosztuje ani złotówki. Moja przygoda z dogomanią i Szansą-na pomoc goldenom też się rozpoczęła od takiego maila.... i wsiąkłam :). Quote
Bjuta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Pogromcy kotów! Na górę! Prosić o deklaracje!!! Quote
Livka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bardzo proszę wklejcie link z bazarkiem na pierwszą stronę : http://www.dogomania.pl/threads/183411-KsiAE-A-ki-Nory-Roberts-i-nie-tylko-dla-psich-przyjaciA-A-Do-17-04-do-godz-22-giej Quote
Jolanta08 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zapisuję wątek dzięki pati_zabrze.Przelałam psiakom 20,00 i niechaj to będzie moja deklaracja Quote
Bjuta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jolanto! Ileż to zabrzańskich piesków już Ci siedzi w kieszeni!!! Dziękujemy! :loveu: Quote
pati_zabrze Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Livka']Bardzo proszę wklejcie link z bazarkiem na pierwszą stronę : http://www.dogomania.pl/threads/183411-KsiAE-A-ki-Nory-Roberts-i-nie-tylko-dla-psich-przyjaciA-A-Do-17-04-do-godz-22-giej Już wklejone ;) Bardzo dziękujemy i zachęcamy wszystkich do zakupów :lol: Jolanta08 :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Widzę Szarotko, że znalazłaś wątek... Jest też ogłoszenie Tosi na naszej stronie Szansa - na pomoc goldenom. A jeśl ichodzi o maila...to podstawowa zaleta, że to nie kosztuje ani złotówki. Moja przygoda z dogomanią i Szansą-na pomoc goldenom też się rozpoczęła od takiego maila.... i wsiąkłam :). Tzn. chcesz wysylac emaile do swoich znajomych spoza dogomanii. Jasne mozna sprobowac, ale trzeba by jakis ladny emial stworzyc taki ogolny, zeby kazdy mogl skorzystac. Quote
_Goldenek2 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nie tylko ja...to musi być akcja wszystkich conajmniej z tego wątku ... Ja tu jestem od niedawna, ale na pewno znasz ludzi, którzy by umieli taki mail zrobić.... Quote
Bjuta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ale taki mail "matka" to się chyba nie da. Każdy pisze inaczej - do innych znajomych. Ja bym np napisała tak: "Kochani! Pewnie wiecie, że mam świra na punkcie psów. Zgadza się! Mam. I chciałam Was troszeczkę tym świrem "zarazić" - ale bez obaw! Nie będzie bolało a i kuracja nie taka droga. Mam na oku dwa stare psy, które odsiedziały za kratami schroniska po 6 lat. Kilku moich znajomych wirtualnych się skrzyknęło, by wyprawić ich na emeryturę do psiego hotelu. (No wiecie - zamiast 300 psów jest - powiedzmy 15 i ludzie, którzy kochają, głaszczą, zabierają na spacery). Ale wiadomo - hotel rzecz droga. Trzeba uzbierać na dwa psy 600 zł każdego miesiąca. Czy to jest niemożliwe? Nie. Połowę już mamy!!!! A od Was chcę skubnąć tylko 10 zł miesięcznie (no patrzcie jaka jestem łaskawa!) - oczywiście do końca życia Kamela i Faxa (chyba, że znają dom). To co, kochani? Wyskoczycie z dyszki? W zamian oferuję wdzięczność swoją i św. Franciszka! Buziaki!" Quote
_Goldenek2 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mnie się tekścik podoba. Tylko trzeba by wkleić zdjęcia. My musimy podać swoje adresy mailowe i akcja gotowa :). Trzeba też podać nr konta gdzie trzeba kasę wpłacać Quote
Recommended Posts