Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poproszę o nr. konta - część spadku po MILI (dziś mila przyjechała do nowego domku do dogomaniaczki...) trafi na konto dwóch fajnych "chłopaków" - a dokładnie 25zł, w późniejszym czasie, pod koniec kwietnia CiotkaE przeleje jeszcze 20zł.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NusiaiJa']poproszę o nr. konta - część spadku po MILI (dziś mila przyjechała do nowego domku do dogomaniaczki...) trafi na konto dwóch fajnych "chłopaków" - a dokładnie 25zł, w późniejszym czasie, pod koniec kwietnia CiotkaE przeleje jeszcze 20zł.

Bardzo dziekujemy za spadek :):)

[quote name='Pies Wolny']Jestem, jestem ....widzę Was !. Dzieje się, dzieje. O tu np. : http://sabro-tierschutz.de/Kamel-und-Fax/

Chłopaki są też w pewnym katalogu o nakładzie 40 tys. egz. . Mają całą stronę A4. Są i gdzie indziej.
Czekamy. Będzie dobrze. MUSI , a jak nie to ....naskarżymy .... Szarotce to Ona pociągnie za konsekwencje.

Taka reklama musi pomoc :):) trzeba sie tylko koncentrowac na super domku dla maluchow :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Pati wpisz te 25 zl po Milusi do jednorazowych i Niusa cos jeszcze pisze o 20 od ciotki E, co ma przyjsc pod koniec kwietnia ??

tak, tak pod koniec kwietnia."na wypłatę"

Posted

[quote name='NusiaiJa']poproszę o nr. konta - część spadku po MILI (dziś mila przyjechała do nowego domku do dogomaniaczki...) trafi na konto dwóch fajnych "chłopaków" - a dokładnie 25zł, w późniejszym czasie, pod koniec kwietnia CiotkaE przeleje jeszcze 20zł.

Super! To chłopcy dorobili się nawet spadku :lol: Dziękujemy! Zaraz dopisze w pierwszym poście, żeby nic nam nie umknęło :lol:

kmurdz witamy na wątku :lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Pati czy masz juz jakis pomysl gdzie oni pojda do jakiego hotelu lub domowego dt ??

Pisałam na razie do 3 DT, dwa odmówiły bo mają już psiaki, a 3 jest w trakcie przygotowywania dodatkowego pokoju dla psiaków hotelowych. Chodzi o DT kasiprzystał. Może wkleję tutaj jej odpowiedź z PW. Mam nadzieję, że nie będzie miała nic przeciwko:

kasiaprzystał napisał(a):
Witaj Pati
staramy się z mężem przygotować dodatkowy pokój właśnie dla psiaków hotelikowych bo terazz niestety nie mam miejsca - muszę myślęć o moim stadzie. Wierzę, że w ciągu miesiąca uda nam się zorganizować pokój i ogrodzić całą działkę, żeby psiaki miały większy wybieg aczkolwiek tak czy siak mają spacery wg potrzeby 4-5 razy dziennie :-) Ja i tak chciałam przyjmować staruszki bo mieszkamy na polanie pod lasem, jest tu cisza i spokój, bez sąsiadów także tylko leśniczy codziennie tędy przejeżdża :-)
Psiaki kochane i śliczne, może uda się do tego czasu znaleźć im DS :-)
pozdrawiam serdecznie
Kasia