Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hm mowi, ze no news is good news, ale ja sie nie zgadzam .............. Quote
Pies Wolny Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Bjuta']Nie, też dzisiaj się miało okazać.[/QUOTE] Ale to nie moja 'sprawka' bo ja nie pisałem, że dziś coś będzie wiadomo, :cool3: a za Odrę jutro frygam. A nasza tubylcza opcja ? - ciekawie się zapowiada ... coś już ....teges ?? Quote
__Lara Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']No przeciez po to tu jestesmy :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE] hihih, ano dokładnie ;) Jesteście niesamowici!!!! Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Pies Wolny']Ale to nie moja 'sprawka' bo ja nie pisałem, że dziś coś będzie wiadomo, :cool3: a za Odrę jutro frygam. A nasza tubylcza opcja ? - ciekawie się zapowiada ... coś już ....teges ??[/QUOTE] A to mi się dwie informacje nałożyły i myślałam, że dzisiaj... Sorki. To frygaj bezpiecznie i lobbuj skutecznie, za naszymi chłopakami! (ale mi się rymuje!) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To opcja lokalna sie narazie nie odezwala ?? Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przeczytalam wszystko od wczoraj i wyglada na to ze jeszcze sie namyslaja . Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ano tak, ale ja do cierpliwych nie nalaze :):) Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 i jak tam chłopaki? widzę, że nic jeszcze nie wiadomo w waszej sprawie? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Jasza']Zaglądamy z rana...................[/QUOTE] Niestety - "starszyzna" się nie zgodziła ;( Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kathrby']Niestety - "starszyzna" się nie zgodziła ;([/QUOTE] Oj szkoda... tak czekaliśmy na tą wiadomość, ale miała być radosna... No nic chłopaki, z tego co pamiętam to Pies Wolny jeszcze coś wspominał o jakimś castingu na domek dla was chłopaki? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Akrum']Oj szkoda... tak czekaliśmy na tą wiadomość, ale miała być radosna... No nic chłopaki, z tego co pamiętam to Pies Wolny jeszcze coś wspominał o jakimś castingu na domek dla was chłopaki?[/QUOTE] Jest jeszcze jeden dom u znajomych moich znajomych, aczkolwiek ja nie jest przekonana. Niby kupa pieniędzy, odstawiona chata, ale jakoś zero podejścia do zwierząt mają... Stwierdzenie cyt."Budy i żarcie dostaną to czegóż im więcej trzeba" jakoś upewniło mnie w przekonaniu, że nie tędy droga... Gdybym ja miała własny dom z podwórkiem to już bym chłopaków wzięła - niestety mam małe mieszkanko i już domowy zwierzyniec jest przepełniony :( I tak mi wszyscy wróżą, że skończę jak Violetta Villas, heh :D Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 "Budy i żarcie dostaną to czegóż im więcej trzeba" O nie, takich domków unikamy... tacy ludzie są fefe... Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Akrum']O nie, takich domków unikamy... tacy ludzie są fefe...[/QUOTE] No właśnie to samo pomyślałam - aż zgroza! Przecież oni też czują, potrzebują miłości! Nie rozumiem jak ktoś może nie zdawać sobie z tego sprawy! Quote
Sylwia M. Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Myślałam, że dobre wiadomości przeczytam, szkoda, że się nie udało. Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Doszły kolejne pieniążki na chłopaków: 20zł - Goldenek2 10zł - RenW 20zł - kathrby 5zł - kas999 Dziękujemy! :lol: kathrby szkoda, że domek nie wypalił, ale nic na siłę... Ludzie nie wiedzą co tracą! Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No to w takim razie dalej zbieramy deklaracje, a jak by sie Pies Wolny wyklarowal to przeznaczymy na inne pieski. Pati wpisz moze do tytulu, ze brakuje nam np. 400 zl. stalych deklaracji, zeby wyciagnac pieski po 8 latach w schronie. Kamel i Fax siedza w schronie 8 lat, czas zeby wyszly na wolnosc !!!!!!!!!!! Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Sylwia M.']Myślałam, że dobre wiadomości przeczytam, szkoda, że się nie udało.[/QUOTE] Do doopy. Pewnie to nie ten ludź był, jeszcze się właściwy objawi:lol:. Wierzę w to!:p Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To sa male pieski i grzeczne to domek sie znajdzie super :):) Narazie potrzebujemy kasy :):) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']To sa male pieski i grzeczne to domek sie znajdzie super :):) Narazie potrzebujemy kasy :):)[/QUOTE] Kurcze, że ten świat na kasie stoi.:roll::shake: Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I tak i nie, bo jak by ktos wizial pieski w tym momencie to nie musilelibysmy kasy zbierac :):) Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Szkoda ze nie wyszlo z domkiem, moze Pies Wolny cos znajdzie dla Psinek . Quote
Recommended Posts