Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Nie, też dzisiaj się miało okazać.[/QUOTE]

Ale to nie moja 'sprawka' bo ja nie pisałem, że dziś coś będzie wiadomo, :cool3: a za Odrę jutro frygam.
A nasza tubylcza opcja ? - ciekawie się zapowiada ... coś już ....teges ??

Posted

[quote name='Szarotka']No przeciez po to tu jestesmy :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE]

hihih, ano dokładnie ;)

Jesteście niesamowici!!!!

Posted

[quote name='Pies Wolny']Ale to nie moja 'sprawka' bo ja nie pisałem, że dziś coś będzie wiadomo, :cool3: a za Odrę jutro frygam.
A nasza tubylcza opcja ? - ciekawie się zapowiada ... coś już ....teges ??[/QUOTE]
A to mi się dwie informacje nałożyły i myślałam, że dzisiaj... Sorki. To frygaj bezpiecznie i lobbuj skutecznie, za naszymi chłopakami! (ale mi się rymuje!)

Posted

[quote name='kathrby']Niestety - "starszyzna" się nie zgodziła ;([/QUOTE]
Oj szkoda... tak czekaliśmy na tą wiadomość, ale miała być radosna...
No nic chłopaki, z tego co pamiętam to Pies Wolny jeszcze coś wspominał o jakimś castingu na domek dla was chłopaki?

Posted

[quote name='Akrum']Oj szkoda... tak czekaliśmy na tą wiadomość, ale miała być radosna...
No nic chłopaki, z tego co pamiętam to Pies Wolny jeszcze coś wspominał o jakimś castingu na domek dla was chłopaki?[/QUOTE]

Jest jeszcze jeden dom u znajomych moich znajomych, aczkolwiek ja nie jest przekonana. Niby kupa pieniędzy, odstawiona chata, ale jakoś zero podejścia do zwierząt mają...
Stwierdzenie cyt."Budy i żarcie dostaną to czegóż im więcej trzeba" jakoś upewniło mnie w przekonaniu, że nie tędy droga...

Gdybym ja miała własny dom z podwórkiem to już bym chłopaków wzięła - niestety mam małe mieszkanko i już domowy zwierzyniec jest przepełniony :(

I tak mi wszyscy wróżą, że skończę jak Violetta Villas, heh :D

Posted

[quote name='Akrum']O nie, takich domków unikamy... tacy ludzie są fefe...[/QUOTE]

No właśnie to samo pomyślałam - aż zgroza!
Przecież oni też czują, potrzebują miłości!

Nie rozumiem jak ktoś może nie zdawać sobie z tego sprawy!

Posted

Doszły kolejne pieniążki na chłopaków:

20zł - Goldenek2
10zł - RenW
20zł - kathrby
5zł - kas999

Dziękujemy! :lol:

kathrby szkoda, że domek nie wypalił, ale nic na siłę... Ludzie nie wiedzą co tracą!

Posted

No to w takim razie dalej zbieramy deklaracje, a jak by sie Pies Wolny wyklarowal to przeznaczymy na inne pieski.
Pati wpisz moze do tytulu, ze brakuje nam np. 400 zl. stalych deklaracji, zeby wyciagnac pieski po 8 latach w schronie.

Kamel i Fax siedza w schronie 8 lat, czas zeby wyszly na wolnosc !!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Sylwia M.']Myślałam, że dobre wiadomości przeczytam, szkoda, że się nie udało.[/QUOTE]
Do doopy. Pewnie to nie ten ludź był, jeszcze się właściwy objawi:lol:. Wierzę w to!:p

Posted

[quote name='Szarotka']To sa male pieski i grzeczne to domek sie znajdzie super :):)
Narazie potrzebujemy kasy :):)[/QUOTE]
Kurcze, że ten świat na kasie stoi.:roll::shake: