RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']No dobrze by bylo cos wiedziec?? Z pozytywnym skutkiem, ma się rozumieć:cool3::p Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Z pozytywnym skutkiem, ma się rozumieć:cool3::p[/QUOTE] Czekam na optymistyczne wieści :D Quote
Akrum Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I co tam? Już coś wiadomo? Już możemy się cieszyć ?? Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Skoro na razie nie ma żadnych wieści - nawklejam Wam Kamelków i Faxów. Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ło Matko!!:crazyeye::crazyeye: Ale ich dużo! :lol::multi:Zdjęcia są śliczne.. psiury oczywiście też!:multi::multi::loveu: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O jakie maluszki :):) w sam raz do poduszki :):) Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kamelka ma piękne oczy - jak migdałki :) Faksiu chodzi za nią krok w krok. Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mam nadzieje, ze sie czegos dowiemy, bo nie wiadomo co robic:cool3::cool3: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze sie czegos dowiemy, bo nie wiadomo co robic:cool3::cool3:[/QUOTE] Tak, czekamy.:lol: Nasza cierpliwość mocno nadwyrężona;):diabloti: Quote
mamamuminka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='kathrby']"Problem jedynie jest taki, iż w chwili obecnej młodzi budują się (obecnie mieszkają "kątem" u dziadków Tomka), a dziadkowie, którzy już pierwszej młodości już nie są, niestety mają ogromne opory, by domowy zwierzenic powiększyć... No, ale ogólnie to nie powiedzieli definitywnie "nie", jak u nich byłam tylko, że trzeba to dokładnie przemyśleć... ![/QUOTE] Długo czekamy,bo decyzja nie jest taka łatwa......... Quote
pati_zabrze Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Kamelka ma piękne oczy - jak migdałki :) Faksiu chodzi za nią krok w krok. Kamelek to chłopczyk :eviltong: Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jest jeszcze niemiecka szansa naszych chłopaków - a oni ze Śląska - chętnie i szybko nauczą się "szprechać". Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Bjuta']Jest jeszcze niemiecka szansa naszych chłopaków - a oni ze Śląska - chętnie i szybko nauczą się "szprechać".[/QUOTE] A ta niemiecka szansa juz jest ?? Quote
__Lara Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jakie superowe wieści czytam po przyjedźcie :D chłopaki, musi się Wam udać :D Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='__Lara']Jakie superowe wieści czytam po przyjedźcie :D chłopaki, musi się Wam udać :D[/QUOTE] No przeciez po to tu jestesmy :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']A ta niemiecka szansa juz jest ??[/QUOTE] Nie, też dzisiaj się miało okazać. Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No i co ???????????? chyba trzeba pw wyslac. Quote
kas999 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Całe święta mnie nie było i takie super wieści :). Trzymam kciuki za domek bardzo mocno. I wpłaciłam dzisiaj moją deklarację. Quote
Recommended Posts