obraczus87 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Szarotka']Wielkie dzieki Obarczus :):)[/QUOTE] Prosze ;) :) Quote
Pies Wolny Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Test zdany celująco !. Trzeba powiedzieć z dwu, co najmniej, powodów. Przeżył Kamel, przeżył Fax, przeżyły obiekty doświadczalne - kocizny, przeżyły wreszcie organizatorki testu - doświadczenia :evil_lol:. Super, test poleciał już pod do miejsca przeznaczenia. Wielkie dzięki dziewczyny :loveu:. Film bardzo dobry - daje wiele odpowiedzi na różne pytania. Chyba w przyszłości trzeba to wpisać do księgi podstaw 'przepisu na pranie'. To teraz se poględzę. Otóż napisałem, że pójdę na całość, a to oznacza, że będę szukał wszędzie, gdzie tylko się da. Również u moich przyjaciół w Niemczech. Biorę na siebie dużą odpowiedzialność i bez stosownego stopnia pewności nie podejmę żadnej decyzji. No po prostu chcę jeszcze trochę pożyć i wolę z Wami nie zadzierać :cool3:. Czyli jesteśmy w fazie spełnienia wszystkich wymogów strony pytającej. Teraz siadamy i czekamy, znaczy ja czekam i przebieram - oferty ma się rozumieć. Wybieram najlepszą i zgłaszam. Jak długo to potrwa, tego nie wiem, zdarza się, że migiem, bywa też dłużej - zobaczymy. Jestem dobrej myśli. Są też inne warianty, ale na to za wcześnie. Proszę nie spekulujcie. Ta adopcja będzie wyjątkowa z paru powodów. Na razie czekamy. I tym akcentem życząc wszystkim zdrowych, wesołych, pogodnych świąt z Kamelem i Faxem w tle dziękuję jeszcze raz za szybką i profi pomoc. PSY GÓRĄ. :lol: Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Psie Wolny bede Ci wdzieczna do konca zycia, bez wzgledu na wynik:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:, bo to ja w sumie dalam Pati nadzieje, ze akcja sie powiedzie .............. Quote
pati_zabrze Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Pies Wolny już nie raz Ci dziękowałam, ale zrobię to jeszcze raz tu na forum. DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZA WSZYSTKO! I dziękuję wszystkim obecnym na wątku! Bez was nikt by się nigdy nie dowiedział, że gdzieś tam za bramą psiego więzienia żyje dwóch wspaniałych, czworonożnych przyjaciół. Jesteście wspaniali! Quote
Kaja i Aza Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cudne psiaki, koty tez dzielne, trzymam kciuki za powodzenie wszelkich akcji. Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dopiero udalo mi sie wejsc na watek i zobaczyc filmik. Brawo cioteczki ! ! ! Filmik bardzo fajny , pieski cudowne . Ciesze sie ze wszyscy przezyli i obylo sie bez obrazen :) Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To ja również trzymam za powodzenie akcji wybierania domku dla tych super psich przyjaciół, oby się wsszystko jak najszybciej pozytywnie zakończyło i z HAPPY ENDEM :) :) :) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 haha ależ twardziele kochani!!!!!! trzymam :kciuki: Quote
kathrby Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='pati_zabrze'] DEKLARACJE NA HOTELIK: Stałe: 5zł - Bjuta 10zł - Olena84 5zł - Zofija 75zł - anonim 10zł - Szarotka 20zł - mamamuminka 10zł - czerda 10zł - RenW 5zł - _Lara 30zł - kiziamizia1110 20zł - kathrby 5zł - kas999 20zł - iwna5702 Pati, wysłałam Ci mail z potwierdzeniem dokonania wpłaty :) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Coraz wiecej cioteczek odwiedza kawalerow . Bedzie dobrze :) :) :) Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ingrid44']Coraz wiecej cioteczek odwiedza kawalerow . Bedzie dobrze :) :) :)[/QUOTE] Fajnie to wyszło..:diabloti: bezżennych kawalerów..:razz::evil_lol: Quote
pati_zabrze Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Przypomnę, że chłopcy mają 225zł deklaracji stałych, czyli brakuje jeszcze około 375zł żeby po 8 latach mogli opuścić schronisko... Kto jeszcze poratuje przystojniaków kilkoma złotóweczkami? kathrby potwierdzenie dostałam, jak tylko pieniążki wpłyną na konto dam znać ;) Quote
laikinia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 I jak tam chlopaki po tescie z kotami... "majteczki" juz wyschly ? ;-) ... bo przeciez bylo tyle strachu :) Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jestem. Przeczytałam o co chodzi i zaznaczam wątek. Jutro wrócę, przeczytam wszystko i zobaczę jak mogłabym pomóc. Quote
UBOCZE Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='pati_zabrze']Przypomnę, że chłopcy mają 225zł deklaracji stałych, czyli brakuje jeszcze około 375zł żeby po 8 latach mogli opuścić schronisko... Kto jeszcze poratuje przystojniaków kilkoma złotóweczkami? kathrby potwierdzenie dostałam, jak tylko pieniążki wpłyną na konto dam znać ;) Niestety, nie mogę zadeklarowac się, a potem być niewypłacalny Mogę tylko zagladać i podnosić... No może od czasu do czasu czymś wątek ożywić... [FONT=Arial Black]Jest już 225 złotych. Kto jeszcze troszkę na chłopaków dorzuci?:roll:[/FONT] Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Brakuje 375 zl zeby chlopaki mogly opuscic Schron po 8 latach . Prosimy o POMOC ! ! ! Quote
Recommended Posts