Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Test zdany celująco !. Trzeba powiedzieć z dwu, co najmniej, powodów. Przeżył Kamel, przeżył Fax, przeżyły obiekty doświadczalne - kocizny, przeżyły wreszcie organizatorki testu - doświadczenia :evil_lol:.
Super, test poleciał już pod do miejsca przeznaczenia. Wielkie dzięki dziewczyny :loveu:.
Film bardzo dobry - daje wiele odpowiedzi na różne pytania. Chyba w przyszłości trzeba to wpisać do księgi podstaw 'przepisu na pranie'.
To teraz se poględzę. Otóż napisałem, że pójdę na całość, a to oznacza, że będę szukał wszędzie, gdzie tylko się da. Również u moich przyjaciół w Niemczech. Biorę na siebie dużą odpowiedzialność i bez stosownego stopnia pewności nie podejmę żadnej decyzji. No po prostu chcę jeszcze trochę pożyć i wolę z Wami nie zadzierać :cool3:. Czyli jesteśmy w fazie spełnienia wszystkich wymogów strony pytającej. Teraz siadamy i czekamy, znaczy ja czekam i przebieram - oferty ma się rozumieć. Wybieram najlepszą i zgłaszam. Jak długo to potrwa, tego nie wiem, zdarza się, że migiem, bywa też dłużej - zobaczymy. Jestem dobrej myśli. Są też inne warianty, ale na to za wcześnie. Proszę nie spekulujcie. Ta adopcja będzie wyjątkowa z paru powodów. Na razie czekamy.
I tym akcentem życząc wszystkim zdrowych, wesołych, pogodnych świąt z Kamelem i Faxem w tle dziękuję jeszcze raz za szybką i profi pomoc. PSY GÓRĄ. :lol:

Posted

Psie Wolny bede Ci wdzieczna do konca zycia, bez wzgledu na wynik:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:, bo to ja w sumie dalam Pati nadzieje, ze akcja sie powiedzie ..............

Posted

Pies Wolny już nie raz Ci dziękowałam, ale zrobię to jeszcze raz tu na forum. DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZA WSZYSTKO! I dziękuję wszystkim obecnym na wątku! Bez was nikt by się nigdy nie dowiedział, że gdzieś tam za bramą psiego więzienia żyje dwóch wspaniałych, czworonożnych przyjaciół. Jesteście wspaniali!

Posted

Dopiero udalo mi sie wejsc na watek i zobaczyc filmik.
Brawo cioteczki ! ! ! Filmik bardzo fajny , pieski cudowne . Ciesze sie ze wszyscy przezyli i obylo sie bez obrazen :)

Posted

To ja również trzymam za powodzenie akcji wybierania domku dla tych super psich przyjaciół, oby się wsszystko jak najszybciej pozytywnie zakończyło i z HAPPY ENDEM :) :) :)

Posted

[quote name='pati_zabrze']

DEKLARACJE NA HOTELIK:

Stałe:

5zł - Bjuta
10zł - Olena84
5zł - Zofija
75zł - anonim
10zł - Szarotka
20zł - mamamuminka
10zł - czerda
10zł - RenW
5zł - _Lara
30zł - kiziamizia1110
20zł - kathrby
5zł - kas999
20zł - iwna5702

Pati,

wysłałam Ci mail z potwierdzeniem dokonania wpłaty :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Coraz wiecej cioteczek odwiedza kawalerow . Bedzie dobrze :) :) :)[/QUOTE]
Fajnie to wyszło..:diabloti: bezżennych kawalerów..:razz::evil_lol:

Posted

Przypomnę, że chłopcy mają 225zł deklaracji stałych, czyli brakuje jeszcze około 375zł żeby po 8 latach mogli opuścić schronisko... Kto jeszcze poratuje przystojniaków kilkoma złotóweczkami?

kathrby potwierdzenie dostałam, jak tylko pieniążki wpłyną na konto dam znać ;)

Posted

[quote name='pati_zabrze']Przypomnę, że chłopcy mają 225zł deklaracji stałych, czyli brakuje jeszcze około 375zł żeby po 8 latach mogli opuścić schronisko... Kto jeszcze poratuje przystojniaków kilkoma złotóweczkami?

kathrby potwierdzenie dostałam, jak tylko pieniążki wpłyną na konto dam znać ;)

Niestety, nie mogę zadeklarowac się, a potem być niewypłacalny

Mogę tylko zagladać i podnosić...
No może od czasu do czasu czymś wątek ożywić...

[FONT=Arial Black]Jest już 225 złotych. Kto jeszcze troszkę na chłopaków dorzuci?:roll:[/FONT]