pati_zabrze Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Bjutko witamy ;) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wstawiłam Twój filmik w pierwszym poście... :roll: Quote
Bjuta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No co ty, wstaw jeszcze moją idiotyczną deklarację stałą ... 5 zł. Więcej nie dam rady. :( Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Moze skoncentrowac sie na dobrych ogloszeniach. Pieniadze oczywiscie sie przydadza bo za niektore ogloszenia trzeba placic. Quote
pati_zabrze Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ogłoszenia to oczywiście podstawa, ale tyle już biedaki siedzą w schronisku, że marzy mi się dla nich chociaż dom tymczasowy na stare lata, żeby zdążyły zasmakować innego życia... :-( Bjutko dziękuję za deklaracje, każdy grosz się liczy :loveu: Quote
Bjuta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Znalezienie DS dla 2 starych psów to cud, w który słabo wierzę. Ale nazbieranie na 2 psy, jak mamy kłopoty z domknięciem Kuby bez oczka i Moto też coś brakuje, a i deklaracje u Dina i Kajtka, niestety się trochę powykruszały - wydaje mi się kosmicznie trudne. Ale może - kto wie? A może na razie by ktoś zakupił za 10 zł 74 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? Bo on się pod koniec marca zamyka i Zuza się odgraża że się długo zastanowi zanim taki bazarek założy. Quote
Olena84 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dam 50zł na pierwszy miesiąc, w następnych miesiacach deklaruje się jedynie na 10zł na stałe, chyba że uda sie wiecej ale wole nie obiecywać na stale większej kwoty. Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bjuta napisał(a): A może na razie by ktoś zakupił za 10 zł 74 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? Bo on się pod koniec marca zamyka i Zuza się odgraża że się długo zastanowi zanim taki bazarek założy. Podaj link do bazarku. Quote
pati_zabrze Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Szarotka']Podaj link do bazarku. Chyba o ten bazarek chodzi ;) http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 Olena84 dziękuję bardzo za deklaracje :loveu: Quote
Zofija Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mogę zadeklarować 5 zł miesięcznie na piesiaki, ale wpłacę 10 tego bo mam puściutkie konto. W górę z piesiami Quote
Olena84 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dwa tak zaprzyjaźnione psiaki to nie niemożliwa adopcja. To że sa starsze moze byc dużą zaletą, bo nie potrzebują zabawy, nie nudzą sie i nie niszczą. Poza tym są we dwoje, wiec mają siebie, nie czuja sie w mieszkaniu osamotnione. Sama mam starszego psa, który większa cześć dnia śpi, i opiekuje sie młodym bokserem, który większa cześć dnia niszczy i wyje. Wiadomo, że sa wyjątki, ale myślę, że w ich przypadku, gdzie nie maja w schronisku cały czas kogoś kto sie nimi opiekuje nie będa tęsknic jak właściciele pójda do pracy. Quote
Bjuta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 DEKLARACJE NA HOTELIK (potrzeba... ok. 600): Stałe: 5 zł - Bjuta 10 zł - Olena84 5 zł - Zofija czyli 20 Jednorazowe: 30 zł - malawaszka 50 zł - bico 50 zł - Olena84 czyli: 130 zł Quote
DAGA1505 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jestem na zaproszenie pati_zabrze puki co mogę wesprzeć duchowo finansowo niestety nie.... Psia przyjaźń jest niesamowita:-) Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Olena84 napisał(a):Dwa tak zaprzyjaźnione psiaki to nie niemożliwa adopcja. To że sa starsze moze byc dużą zaletą, bo nie potrzebują zabawy, nie nudzą sie i nie niszczą. Poza tym są we dwoje, wiec mają siebie, nie czuja sie w mieszkaniu osamotnione. Sama mam starszego psa, który większa cześć dnia śpi, i opiekuje sie młodym bokserem, który większa cześć dnia niszczy i wyje. Wiadomo, że sa wyjątki, ale myślę, że w ich przypadku, gdzie nie maja w schronisku cały czas kogoś kto sie nimi opiekuje nie będa tęsknic jak właściciele pójda do pracy. Zgadzam sie:):) to tak jak jest latwiej miec dwa koty niz jednego :):) Quote
Olena84 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co myślicie o założeniu nowego tematu o psich przyjaźniach? Może jak ten temat był na początku nie zginąłby tak i udało by sie zebrać więcej kaski. Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poza tym, zeby cos uzyskac na dogo, to watek musi byc rozkrecony. Potrzeba pare osob, ktore stale agituja na konto psow. Watek musi byc zywy :):) Quote
Awit Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cekinka i Zenuś znaleźli razem domek:-) Jadą za granicę. Może te dwa chłopaczki też kogoś rozkochają w sobie.... Quote
Bjuta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Oby. Dina i Kajtka udało nam się umieścić w hoteliku, choć wydawało się niemożliwe zebranie pieniędzy na dwupak. Ale się udało. O adopcji nie ma niestety mowy - ani jednego pytania (ogłoszenia i allegro - są). Przez parę dobrych miesięcy zadzwoniła raz pani zapytać jak się miewają. Oby Faxowi i Kamelkowi poszło lepiej!! Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Hm ja bym je ostro oglaszala przez miesiac i jak to nic nie da, to wtedy sie wziela za zbieranie na hotel. Quote
Mysia_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kamelek i Faksio są mniejsi od Kajtka i Dino, może to daje im większe szanse? Tak bardzo chciałabym w to wierzyć... Dwa małe, kochane, bezproblemowe psiaki.... Quote
pati_zabrze Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jest kolejna deklaracja stała na 75zł :multi: ale osoba która się zadeklarowała chce pozostać anonimowa... Mimo to bardzo dziękujemy w imieniu Kamelka i Faksia :loveu: Quote
__Lara Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 pati_zabrze napisał(a):Jest kolejna deklaracja stała na 75zł :multi: ale osoba która się zadeklarowała chce pozostać anonimowa... Mimo to bardzo dziękujemy w imieniu Kamelka i Faksia :loveu: Cudownie :D :D :D już jest chyba 200zł :D spisujecie nr telefonów? Quote
pati_zabrze Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 O nr telefonu będę prosić jak uda nam się nazbierać całą kwotę... ;) Quote
Recommended Posts