Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia to oczywiście podstawa, ale tyle już biedaki siedzą w schronisku, że marzy mi się dla nich chociaż dom tymczasowy na stare lata, żeby zdążyły zasmakować innego życia... :-(

Bjutko dziękuję za deklaracje, każdy grosz się liczy :loveu:

Posted

Znalezienie DS dla 2 starych psów to cud, w który słabo wierzę. Ale nazbieranie na 2 psy, jak mamy kłopoty z domknięciem Kuby bez oczka i Moto też coś brakuje, a i deklaracje u Dina i Kajtka, niestety się trochę powykruszały - wydaje mi się kosmicznie trudne. Ale może - kto wie?

A może na razie by ktoś zakupił za 10 zł 74 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? Bo on się pod koniec marca zamyka i Zuza się odgraża że się długo zastanowi zanim taki bazarek założy.

Posted

Dam 50zł na pierwszy miesiąc, w następnych miesiacach deklaruje się jedynie na 10zł na stałe, chyba że uda sie wiecej ale wole nie obiecywać na stale większej kwoty.

Posted

Bjuta napisał(a):

A może na razie by ktoś zakupił za 10 zł 74 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? Bo on się pod koniec marca zamyka i Zuza się odgraża że się długo zastanowi zanim taki bazarek założy.

Podaj link do bazarku.

Posted

Dwa tak zaprzyjaźnione psiaki to nie niemożliwa adopcja. To że sa starsze moze byc dużą zaletą, bo nie potrzebują zabawy, nie nudzą sie i nie niszczą. Poza tym są we dwoje, wiec mają siebie, nie czuja sie w mieszkaniu osamotnione. Sama mam starszego psa, który większa cześć dnia śpi, i opiekuje sie młodym bokserem, który większa cześć dnia niszczy i wyje. Wiadomo, że sa wyjątki, ale myślę, że w ich przypadku, gdzie nie maja w schronisku cały czas kogoś kto sie nimi opiekuje nie będa tęsknic jak właściciele pójda do pracy.

Posted

DEKLARACJE NA HOTELIK (potrzeba... ok. 600):

Stałe:

5 zł - Bjuta
10 zł - Olena84
5 zł - Zofija

czyli 20

Jednorazowe:

30 zł - malawaszka
50 zł - bico
50 zł - Olena84

czyli: 130

Posted

Olena84 napisał(a):
Dwa tak zaprzyjaźnione psiaki to nie niemożliwa adopcja. To że sa starsze moze byc dużą zaletą, bo nie potrzebują zabawy, nie nudzą sie i nie niszczą. Poza tym są we dwoje, wiec mają siebie, nie czuja sie w mieszkaniu osamotnione. Sama mam starszego psa, który większa cześć dnia śpi, i opiekuje sie młodym bokserem, który większa cześć dnia niszczy i wyje. Wiadomo, że sa wyjątki, ale myślę, że w ich przypadku, gdzie nie maja w schronisku cały czas kogoś kto sie nimi opiekuje nie będa tęsknic jak właściciele pójda do pracy.

Zgadzam sie:):) to tak jak jest latwiej miec dwa koty niz jednego :):)

Posted

Oby. Dina i Kajtka udało nam się umieścić w hoteliku, choć wydawało się niemożliwe zebranie pieniędzy na dwupak. Ale się udało. O adopcji nie ma niestety mowy - ani jednego pytania (ogłoszenia i allegro - są). Przez parę dobrych miesięcy zadzwoniła raz pani zapytać jak się miewają. Oby Faxowi i Kamelkowi poszło lepiej!!

Posted

Kamelek i Faksio są mniejsi od Kajtka i Dino, może to daje im większe szanse? Tak bardzo chciałabym w to wierzyć... Dwa małe, kochane, bezproblemowe psiaki....

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Jest kolejna deklaracja stała na 75zł :multi: ale osoba która się zadeklarowała chce pozostać anonimowa... Mimo to bardzo dziękujemy w imieniu Kamelka i Faksia :loveu:

Cudownie :D :D :D już jest chyba 200zł :D spisujecie nr telefonów?