Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luta4 napisał(a):
jeżeli pekinki są plaskonoskami to on jest taki na wszelki wypadek b prosze o rezerwacje bede sie widziała zjutro z tym staruszkiem to pogadam i odpowiem

Są,są:)
W sobotę jest transport z Pabianic - jakby co mały może przyjechać ale trzeba go zapakować w kontenerek bo dziewczyna sama jedzie( samochodem ) i podrzucić do Pabianic.
Zastanówcie się póki jest okazja z transportem bo potem musiałby go ktoś do Warszawy przywieść.

Posted

Osa napisał(a):
(...) W sobotę jest transport z Pabianic - jakby co mały może przyjechać ale trzeba go zapakować w kontenerek bo dziewczyna sama jedzie( samochodem ) i podrzucić do Pabianic.
Zastanówcie się póki jest okazja z transportem bo potem musiałby go ktoś do Warszawy przywieść.

Qrczę, faktycznie okazja.

Posted

Jak już pisałam dziś się wszystko wyjaśni.NIESTETY mam nowy problem nie mam kontenerka zobaczę może zmieści się do kociego. dzisiaj też chcę rozmawiać z tym staruszkiem i ewentualnie zrobic mu zdjecie zobacze co z tego wyjdzie

Posted

Niestety nie udało się ale w czwartek było ustalone że pan sie zgłosi celem eutanazji i psiak będzie uratowany.Chyba że nie chciał czekać i zrobił to w innej lecznicy . TERAZ NA WSZELKI WYPADEK IDE POSTARAĆ SIE O DOMEK NA TE DWA DNI bo moja banda go tylko wystraszy jeżeli jest to możliwe to poprosze o możliwość kontaktu z plaskimi noskami aby dograc szczegóły

Posted

nie można tak myśleć dopóki nie ma pewności. to że psiak nie szczeka to nie znaczy że jest po drugiej stronie.
być może jak pana nie było to Gacek po prostu położył się i spał.

Posted

Na uszach staję żeby tego psa uratować nawet sąsiedzi nie wiedzą co się dzieje.jeżeli we czwartek pan się nie pojawi sprawa będzie jasna.

Posted

luta4 napisał(a):
Niestety nie udało się ale w czwartek było ustalone że pan sie zgłosi celem eutanazji i psiak będzie uratowany.Chyba że nie chciał czekać i zrobił to w innej lecznicy . TERAZ NA WSZELKI WYPADEK IDE POSTARAĆ SIE O DOMEK NA TE DWA DNI bo moja banda go tylko wystraszy jeżeli jest to możliwe to poprosze o możliwość kontaktu z plaskimi noskami aby dograc szczegóły

Numer tel do mnie wysłałam Ci na PW dzowoń o każdej porze.
Transport byłby sobota - niedziela

Posted

całą noc nie spałam krew mnie zalewa w jaki sposób traktuje się zwierzęta mało tego osoby które chcą pomóc. Moja wet. powiedziała ze na pewno postara się pomóc.tak postępuje ostatni patałach