luta4 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Na pewno jest spokojny ponieważ moja lekarka wet wręcz go chwaliła bo to ona pierwsza chce go ocalić istnieje prawdopodobieństwo że pan może nie wyjść ze szpitala nie ma żadnej rodziny PIES JEDNO OKO MA AMPUTOWANE.Jest to bardzo przykre jak starsi ludzie bez rodziny kupują sobie szczeniaka .postaram się po jutrze zrobic zdjęcia. Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Livka napisał(a):Ile razy już to mówiłam ... szkoda , że nie mogę mieć trzeciego ;) ja na prawde nie moge...buuu...:( Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jetem Nikus, jestem ... zaraz pomyślę ... a wchodzi w grę DT czu tylko DS ... Quote
Nikus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Jetem Nikus, jestem ... zaraz pomyślę ... a wchodzi w grę DT czu tylko DS ... ratujemy mu życie więc obojętnie w jakiej kolejności:) i bardzo dziękuję ,że jesteś :) Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Jetem Nikus, jestem nooo...w koncu...:) Quote
majqa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 polubek napisał(a): (...) na teraz dostałam też info że być może będzie osoba zainteresowana Gackiem. (...) Kiedy w tej kwestii będzie jasność? Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 magdola napisał(a):nooo...w koncu...:) No co :oops: nie było mnie w domku ;) Quote
polubek Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 coś będzie wiadomo jutro czy tak naprawdę pan jest zainteresowany adopcją Gacka Quote
polubek Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):No co :oops: nie było mnie w domku ;) tak po nocach chodzić? toż to normalnie strach a jak bęcki gdzieś dostaniesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 polubek napisał(a):tak po nocach chodzić? toż to normalnie strach a jak bęcki gdzieś dostaniesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z obstawą byłam :mad: Quote
Nikus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 majqa napisał(a):Oby się udało, oby. Czasu mało. uda się....musi:) i nie ma innej opcji:) Majqa gdzie Twój entuzjazm? Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 polubek napisał(a):coś będzie wiadomo jutro czy tak naprawdę pan jest zainteresowany adopcją Gacka to jutro na szpilkach praca... Quote
polubek Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 magdola napisał(a):to jutro na szpilkach praca... ja też Wunia napisał(a):z obstawą byłam :mad: ja też chodzę z obstawą. moja w avatarku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Polubek, a powiedz mi proszę, jak to jest ... Ty wątek otwierasz, a ja się od wujka Nikusia o tym dowiaduję ... :mad::mad:No słucham ... Quote
polubek Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Polubek, a powiedz mi proszę, jak to jest ... Ty wątek otwierasz, a ja się od wujka Nikusia o tym dowiaduję ... :mad::mad:No słucham ... nie bij. nie bije się leżącego a ja już prawie leżę ale w łóżeczku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spamowałam troszkę po swojakach którzy byli aktywni Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a mnie 2 godziny nie było, i masz ... wykreślona :angryy: Quote
AlfaLS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja wiem że temat poważny i psiak potrzebuje pomocy ale jak patrzę na ten tytuł to mnie się śmiać chce;). Ja zawsze myślałam że zegar tyka a nie cyka.....:diabloti: Quote
polubek Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 to jak zmienić tytuł bo nigdy tego nie robiłam to w zasadzie mój drugi wątek Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a co cyka w takim razie? My Łodzianki mamy bardzo dużo takich czysto łódzkich zwrotów: migawka, krańcówka, tytka, flaszka czy bajbor :D Quote
AlfaLS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kurcze nie wiem co cyka:oops:. W naszych rejonach chyba nic nie cyka.......... Polubek tak może zostać ale jak chcesz zmienić to wejdź w edycję pierwszego postu i tam masz okienko z tytułem. Zmieniasz i zatwierdzasz. Jak to miło się dowiedzieć że nie tylko ja jestem taka początkująca w wątkch;). Wątek Miki był moim pierwszym i przecież nie tak dawno go założyłam... Quote
majqa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nikus napisał(a):uda się....musi:) i nie ma innej opcji:) Majqa gdzie Twój entuzjazm? Ależ go mam, co nie przeszkadza mi się martwić. Quote
Recommended Posts