majqa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Polubek, luz, u mnie zegary i zegarki cykają, cyk, cyk, cyk... :-) Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 to cytat z technicznego opisu sprzętu podsłuchowego: Podwyższona czułość mikrofonu umożliwia wychwycenie dźwięków również o najmniejszym natężeniu, np. cykanie zegara lub szept. Podsłuch z powodzeniem "słyszy" każde wypowiedziane słowo i szmer, nawet w większym pokoju. Cykanie zegara - zostaje :D:D:D Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 majqa napisał(a):Polubek, luz, u mnie zegary i zegarki cykają, cyk, cyk, cyk... :-) moje też cykają :D:D:D:D Quote
majqa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):moje też cykają :D:D:D:D To już nie jestem sama. Mało tego, nie dość, że zegary cykają to i cyknięci podpierają sklep. :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ale tym sposobem wątek nam się choć odrobinkę weselszy zrobił:lol:, choć problem nie wesoły:shake:. Polubek niech tak zostanie, ani mnie ani nikomu odrobina uśmiechu nie zaszkodzi a z tego co dziewczyny napisały wyżej wychodzi że to Ty masz rację a ja jakieś dziwne odchyłki mam :diabloti:. Psiak najważniejszy.... Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jaki odchyłki? :D:D:D Czy jest tu ktoś bez odchyłek?:D:D:D:D Ciociu, to dogomania jest :D:D:D:D Quote
majqa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Trzymam kciuki, by ta opcja domkowa wypaliła, a jeśli nie, by udało się mimo wszystko zdobyć fotki i ruszyć z ogłoszeniami, nie wspominając i o tym, żeby wyklarowało się zabezpieczenie psiaka, czyli tymczas. Quote
polubek Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 o jak tu pusto z rańca. czyżbym tylko ja nie spała? to jak cykanie to cykanie zostaje Quote
Nikus Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 witam wszystkich...w sumie nie wiem co napisać -dzień dobry czy dobranoc Polubek?:razz: Quote
luta4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 pan jest zainteresowany oddaniem go ponieważ są momenty kiedy kojarzy czasem nawet zapomina ze pies musi wyjść i jeść . dzisiaj mam trudny dzien bo doszly mnie słuchy że coś nie tak z psami które oddałam trzeba sprawdzic chociaż minął rok od adopcji. Mam też wizytę u weta ze swoją starą suką We wtorek jestem do usług Gacka .jeszcze dziś muszę sprawdzić czy przyprowadzą sukę na sterylke bo ma mlode 2 razy w roku a młode topią Quote
luta4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Osoba do której dostałam tel od Joli nie ma warunków na wzięcie psiaka Quote
Nikus Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 luta4 napisał(a):Osoba do której dostałam tel od Joli nie ma warunków na wzięcie psiaka to ten domek o którym pisała Polubek? Quote
AlfaLS Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Pusto bo jesteśmy w oczekiwaniu. Na wiadomości i na foty ;). Quote
majqa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oj... hm... czyli tymczas na gwałt, a potem fotki i reszta. Przydałby się i banerek, choć hasłowy, którego niestety nie potrafię zrobić. Quote
majqa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To jasna sprawa, ja miałam tylko cichutką nadzieję, że pojawi się jakiś wcześniejszy roboczy. :-) Quote
majqa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A ja zaaazdroszczę Polubek, że tworzy takie cuda graficzne. :-) Quote
Nikus Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 kurcze musimy coś ruszyć z tym dt....no nie wierz,że to się musi skonczyć źle....przecież to nie jest ogromny agresywny psiak... Quote
Osa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dostałam PW Jakiej pomocy oczekujecie? Jeśli jest to płaskonosy pies to my jako fundacja możemy go przyjąć ale DS w Łodzi nie jesteśmy w stanie zagwarantować- bo odpowiedni dla niego dom może być np. akurat na drugim końcu Polski Nasza strona płaskonosych psów [SIZE="4"]PLASKATE PSY Quote
luta4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 jeżeli pekinki są plaskonoskami to on jest taki na wszelki wypadek b prosze o rezerwacje bede sie widziała zjutro z tym staruszkiem to pogadam i odpowiem Quote
Recommended Posts