lidia509 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Witam. Długo mnie tu nie było. Postanowiłam w końcu i tu założyć galerię. Próbowałam już wcześniej, ale były problemy techniczne z Dogomanią i za pierwszym razem nie udało mi się :( Najpierw chciałabym przedstawić mojego Robaczka. Dlaczego Robaczek? Dlatego, że była taką słodką, malutką kluseczką gdy trafiła do naszego domku. Wtedy nazwaliśmy ją Robaczkiem, i do dziś reaguje na tę nazwę i na swoje imię ;) Suria urodziła się 25.02.2009 w Lesznie. Do nas trafiła 19 kwietnia 2009. Od początku była bardzo grzecznym pieskiem. Owszem, podgryzała nas, rozrabiała, była i jest żywym sreberkiem, ale nigdy nie zniszczyła nam mebli ani niczego innego w domu. Troszkę tylko poobgryzała kwiatki i krzaczki w ogrodzie :D Nigdy nie uczyłam jej, że nie wolno gryźć np. mebli. Kupiłam zapobiegawczo spray anty gryzieniu, jednak Suria ze smakiem go zlizywała :P Bez problemu i żadnego szkolenia zostaje sama w domu. Śpi dopóki nie wrócimy. Kilka fotek, od początku :) Quote
lidia509 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Witamy, witamy :) Cieszyłam się, że Dogomania działa w końcu, a tu nie mogę żadnej fotki wstawić :( Rozmiar pomniejszyłam i nic :( Może mi ktoś pomóc? Quote
lidia509 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Udało się, doszłam już jak się wstawia fotki, skomplikowane trochę :P Kolejna porcja zdjęć mojego maluszka sprzed roku :) Quote
Recommended Posts