Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek w typie border collie, zobaczyłyśmy go z Kasią wczoraj szukając innego psa.
Piesek ma problemy z przednią łapa, jest wystraszony i wycofany.
źle znosi pobyt w schronisku.
Wdać że bardzo cierpi.
Jest w boksie z 2 owczarkami i szorstkowłosym psem.
W schronisku w Sosnowcu panują kiepskie warunki ( mało powiedziane)...psy są stłoczone.
Piesek jest zdominowany, tulił się do ręki, ale gdy wyciągnełyśmy aparat wycofał się, bedactwo. Crying or Very sad

Pilnie szukamy DT!
Mogę wyciągnąć psa i dać kilka dni na hotelik, jak będzie miejsce w Katowicach, jeśli znajdzie się DT, albo DS!

Piesek okazał się cudowną sunią już w DT u: Teresa Borcz!!!!
Dziękujemy z całego serca!

Aktualizacja:

Milcia jest już wysterylizowana, była szczenna, bo przebywała w boksie z innymi psami!:angryy::mad::mad:

czuje się świetnie i nawet się pięknie łasi i merda ogonkiem. Przed nami, za parę dni nowa wizyta u weta na ściąganie szwów.to było najważniejsze . Trochę oczka zrobiłyśmy, i małą ranke na nodze.trzeba popracować narazie nad żołądkiem i jelitami bo nie były całkiem ok. Na spacerkach sobie radzi, ale po dłuższym utyka, sama nie mogę rozpoznać czemu. Bedę robić chyba prześwietlenie, aby mieć pewną diagnozę, ale i prześwietlenie i badanie łapeczki u fachowca potrzebuje troche kasy.

Jakby co mój telefon 784926138 ( w tygodniu proszę dzwonić po 14)
sylwia39@gmail.com

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest naprawdę piękny pies, mnie urzekł od razu, ciężko mu było zrobić zdjęcie bo się chował, chyba z 4 razy podchodziłyśmy do boksu, w nadziei że się wreszcie pokaże.

Posted

Rybka, na pierwszej stronie w wątku sosnowieckim jako numer 348/611/2009 jest tez jakis Border ale raczej inny. Tego juz chyba w schronie nie ma.

Posted

GameBoy napisał(a):
ryba jestem ale poczytam jutro - padam z nog

No dobrze, że chociaż tyle napisałaś, se możesz podać łapę z dg, wchodzą bo kazali:diabloti:, z dobrej woli i dobrego serca już tu śledzić moje wąteczki a nie mi tu marudzić.:mad::evil_lol:

Na borderowym gadają, ze nasz borderek to bardziej spanielkowy jest.:roll:
Tak czy siak szukamy Dt, bo do DS z kulawa łapą nie pojdzie...trza by go zdiagnozować....

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No dobrze, że chociaż tyle napisałaś, se możesz podać łapę z dg, wchodzą bo kazali:diabloti:, z dobrej woli i dobrego serca już tu śledzić moje wąteczki a nie mi tu marudzić.:mad::evil_lol:

Na borderowym gadają, ze nasz borderek to bardziej spanielkowy jest.:roll:
Tak czy siak szukamy Dt, bo do DS z kulawa łapą nie pojdzie...trza by go zdiagnozować....

Rybol nie denerw się ;)
przecież wiesz, że takie kudłatki to nie moja bajka ;)
ciężko będzie o DT przed świętami i o kasę obawiam się, że też ..

• 3 weeks later...
Posted

Byłyśmy dzisiaj w schronie. Borderek z łapką nie najlepiej, trzyma ją cały czas w górze i widać że go boli. Siedzi w innym boksie teraz. Nie podchodzi do ludzi.

Posted

On już praktycznie nie staje na te łapkę..przenieśli go do innego boksu, jest teraz bardziej na widoku, ale nikt nie weźmie chorego psa....w nieskończoność nie będą go przenosić...więc należy się spieszyć...