Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mshume napisał(a):
To napisz to na forum mikrusów, wymagane jest pozytywne przejście wizyty przedadopcyjnej.

Ja wim o tym,ze wizyta najpierw..Moge taka wizyte zrobic.. Nie moge znalezc tego watku mikrusow,prosze o link...

Posted

[quote name='mshume']Niebieska, Ty nie jesteś dogomaniczką, ktora może robić wizyty, to są wybrane, doświadczone osoby a nie każdy dogomaniak z 2 miesięcznym stażem.Oto lik:
http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie

Moze troche teraz przesadzasz... Kazdy z was,kiedys byl takim Dogomanialiem z poczatkujacym stazem,a doswiadczenie nie zdobywa sie w praktyce,a nie na odsuwaniu takich osob na bok...

Posted

Niebieska, dobrze wiesz o czym mówię, Maddalena Ci mowila,ze mozesz pójść na wizytę jedynie jako osoba towarzysząca, tak?
Dlaczego edytowałaś post, zmieniając miejsce z Gdańska na Gdynię?Pani się przeprowadziła w godzinę? ;)

Posted

mshume napisał(a):
Niebieska, dobrze wiesz o czym mówię, Maddalena Ci mowila,ze mozesz pójść na wizytę jedynie jako osoba towarzysząca, tak?
Dlaczego edytowałaś post, zmieniając miejsce z Gdańska na Gdynię?Pani się przeprowadziła w godzinę? ;)

MADDALENA - pisalm Ci w odpowiedzi na Twoje PW,ze moge isc na wizyte z inna osoba...A Gdynia czy Gdansk...Jakie to ma znaczenie? Jesli ja pisze jedna reka smsm,a druga na komputerze,to mialam prawo sie pomylic...

Posted

Dzisiaj dostałem maila:

"witam jestem zainteresowana adopcja Aroni.prosze o
informacje"

Alfa, Mada - przesyłam Wam adres mailowy zainteresowanej.

Trzymajcie kciuki, Kochani...:lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dzisiaj dostałem maila:

"witam jestem zainteresowana adopcja Aroni.prosze o
informacje"

Alfa, Mada - przesyłam Wam adres mailowy zainteresowanej.

Trzymajcie kciuki, Kochani...:lol:

Przesłałam do grazyny9915 ;). Mam nadzieję, że coś z tego będzie, trzymam kciuki:lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły:

http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517

To juz kolejne...masakra...Kedzirzyn Kozle,Krakow,Opole teraz Tychy...:shake: Na Polsacie jeden Pan,chyba pracownik schroniska mowil,ze jak nie bedzie co zrobic z psami,to je wypuszcza...:shake: Chodzilo chyba o Krakow...:shake:

Posted

Wypuszczenie psów jest w takiej sytuacji najlogiczniejszym rozwiązaniem, bo jest duża szansa, że się gdzieś ukryją. Zamknięte w boksach nie mają najmniejszych szans...
A zwierzęta na łańcuchach, którymi nikt się nie przejmuje...? Koszmar!

Posted

Mada:) napisał(a):
Wypuszczenie psów jest w takiej sytuacji najlogiczniejszym rozwiązaniem, bo jest duża szansa, że się gdzieś ukryją. Zamknięte w boksach nie mają najmniejszych szans...
A zwierzęta na łańcuchach, którymi nikt się nie przejmuje...? Koszmar!

Wlasnie,te na lancuchach nie beda mialy szans...:shake: Trzeba miec nadzieje,ze niektore mialy madrych gospodarzy.ktorzy je wczesnie wypuscili lub wzieli ze soba. A i tak sporo zwierzakow sie potopilo i potopi...:-( Niestety z natura sie nie wygra...:-(

Posted

W Krakowie całe szczęście nie tylko psy nie były wypuszczane, ale prawie wszystkie - podobnie jak koty - znalazły domy tymczasowe, a kilkanaście tych groźniejszych czeka bezpiecznie w stadninie koni.
Niesamowita akcja, ludzie brali nawet po kilka psów.
Żadne zwierze nie zostało w schronisku.

Dla wielu z tych psiaków to nieszczęście przemieniło się w wielkie szczęście, bo już nie wrócą do schroniska