polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 aronia na spacerek migiem obszczekać facetów :lol: :lol: :lol: Quote
magda222 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 polubek napisał(a):aronia na spacerek migiem obszczekać facetów :lol: :lol: :lol: Polubek, śledzę Cię na wątkach ;) Quote
Niebieska713 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mam w Gdyni Pania,ktora szuka malej nierasowej suni... Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To napisz to na forum mikrusów, wymagane jest pozytywne przejście wizyty przedadopcyjnej. Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 i mamy osobe, ktora zrobi w Gdansku przedadopcyjna :) Quote
Niebieska713 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 mshume napisał(a):To napisz to na forum mikrusów, wymagane jest pozytywne przejście wizyty przedadopcyjnej. Ja wim o tym,ze wizyta najpierw..Moge taka wizyte zrobic.. Nie moge znalezc tego watku mikrusow,prosze o link... Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Niebieska, Ty nie jesteś dogomaniczką, ktora może robić wizyty, to są wybrane, doświadczone osoby a nie każdy dogomaniak z 2 miesięcznym stażem.Oto lik: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie Quote
Niebieska713 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='mshume']Niebieska, Ty nie jesteś dogomaniczką, ktora może robić wizyty, to są wybrane, doświadczone osoby a nie każdy dogomaniak z 2 miesięcznym stażem.Oto lik: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie Moze troche teraz przesadzasz... Kazdy z was,kiedys byl takim Dogomanialiem z poczatkujacym stazem,a doswiadczenie nie zdobywa sie w praktyce,a nie na odsuwaniu takich osob na bok... Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Niebieska, dobrze wiesz o czym mówię, Maddalena Ci mowila,ze mozesz pójść na wizytę jedynie jako osoba towarzysząca, tak? Dlaczego edytowałaś post, zmieniając miejsce z Gdańska na Gdynię?Pani się przeprowadziła w godzinę? ;) Quote
Niebieska713 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 mshume napisał(a):Niebieska, dobrze wiesz o czym mówię, Maddalena Ci mowila,ze mozesz pójść na wizytę jedynie jako osoba towarzysząca, tak? Dlaczego edytowałaś post, zmieniając miejsce z Gdańska na Gdynię?Pani się przeprowadziła w godzinę? ;) MADDALENA - pisalm Ci w odpowiedzi na Twoje PW,ze moge isc na wizyte z inna osoba...A Gdynia czy Gdansk...Jakie to ma znaczenie? Jesli ja pisze jedna reka smsm,a druga na komputerze,to mialam prawo sie pomylic... Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To czy Gdynia czy Gdansk nie ma żadnego znaczenia,przynajmniej w twoim przypadku. Quote
UBOCZE Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dzisiaj dostałem maila: "witam jestem zainteresowana adopcja Aroni.prosze o informacje" Alfa, Mada - przesyłam Wam adres mailowy zainteresowanej. Trzymajcie kciuki, Kochani...:lol: Quote
AlfaLS Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 UBOCZE napisał(a):Dzisiaj dostałem maila: "witam jestem zainteresowana adopcja Aroni.prosze o informacje" Alfa, Mada - przesyłam Wam adres mailowy zainteresowanej. Trzymajcie kciuki, Kochani...:lol: Przesłałam do grazyny9915 ;). Mam nadzieję, że coś z tego będzie, trzymam kciuki:lol: Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 Quote
Niebieska713 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Mada:)']Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 To juz kolejne...masakra...Kedzirzyn Kozle,Krakow,Opole teraz Tychy...:shake: Na Polsacie jeden Pan,chyba pracownik schroniska mowil,ze jak nie bedzie co zrobic z psami,to je wypuszcza...:shake: Chodzilo chyba o Krakow...:shake: Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Wypuszczenie psów jest w takiej sytuacji najlogiczniejszym rozwiązaniem, bo jest duża szansa, że się gdzieś ukryją. Zamknięte w boksach nie mają najmniejszych szans... A zwierzęta na łańcuchach, którymi nikt się nie przejmuje...? Koszmar! Quote
Niebieska713 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mada:) napisał(a):Wypuszczenie psów jest w takiej sytuacji najlogiczniejszym rozwiązaniem, bo jest duża szansa, że się gdzieś ukryją. Zamknięte w boksach nie mają najmniejszych szans... A zwierzęta na łańcuchach, którymi nikt się nie przejmuje...? Koszmar! Wlasnie,te na lancuchach nie beda mialy szans...:shake: Trzeba miec nadzieje,ze niektore mialy madrych gospodarzy.ktorzy je wczesnie wypuscili lub wzieli ze soba. A i tak sporo zwierzakow sie potopilo i potopi...:-( Niestety z natura sie nie wygra...:-( Quote
fizia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 W Krakowie całe szczęście nie tylko psy nie były wypuszczane, ale prawie wszystkie - podobnie jak koty - znalazły domy tymczasowe, a kilkanaście tych groźniejszych czeka bezpiecznie w stadninie koni. Niesamowita akcja, ludzie brali nawet po kilka psów. Żadne zwierze nie zostało w schronisku. Dla wielu z tych psiaków to nieszczęście przemieniło się w wielkie szczęście, bo już nie wrócą do schroniska Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cioteczki,przepraszam za offa,ale zajrzyjcie pilnie na watek o tytule - Pinokio z padaczka.Potrzebne pieniadze! Quote
Recommended Posts