Wind Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Na koniec konie :loveu: Po Torwarze jestem w ich ruchu, gracji i sprawnosci zakochana :loveu: Piekny temat zdjec. Oto wycinek tego co udalo mi sie obfotografowac w ogromnej ilosci i mam nadzieje, ze bardzo zadowalajacej jakosci :cool3: Quote
PATIszon Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Wind, bosko! Dzieki za foty, poczulam sie jakbym troche tam byla. Dodatkowo od kumpeli dostawalam relacje czysto konskie, czyli prawie jakbym tam byla. Ajson bomba!!!!! Dzis byl chyba dobry dzien dla rodkow! We Wroclawiu byly az 3 i wszystkie znalazly sie na podium! Quote
Wind Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pati, No Kochana! GRATULUJE! :cool3: A co do konskiej imprezy to doprawdy byla wspaniala! I pelna atrakcji :cool3: Konie poniosly powoz, niektorzy zawodnicy spadali, na Gali Gwiazd gubiono strzemiona, zapominano torku i odpadano od koni :evil_lol: Fajnie bylo ... :cool3: Quote
PATIszon Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Wind napisał(a):na Gali Gwiazd gubiono strzemiona, zapominano torku i odpadano od koni :evil_lol: Fajnie bylo ... :cool3: Gala gwiazd jest zazwyczaj jezdziecko zalosna.:shake: Ale przyciaga oko publiki, a to sie liczy.... Ja znowu napalilam sie na jezdziectwo. Chyba jednak przywioze Parkana do Bydgoszczy.....:cool1: Quote
PATIszon Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Flaire napisał(a):Dzisiaj jak dotąd psów w TV nie widziałam, ale ma być jeszcze "obszerniejszy" reportaż pół godziny po północy, powtórzony jutro "po 14", cokolwiek to znaczy. :roll: Obejrzalam, moge isc spac. Quote
dbsst Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wind napisał(a):Na koniec konie :loveu: Po Torwarze jestem w ich ruchu, gracji i sprawnosci zakochana :loveu: Piekny temat zdjec. Oto wycinek tego co udalo mi sie obfotografowac w ogromnej ilosci i mam nadzieje, ze bardzo zadowalajacej jakosci :cool3: rewelacja juz nie wspomne JAKOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wojenka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wind,brawo.Wrzucisz coś jeszcze z koni tutaj a może na stronę?:razz: Quote
ogromek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 PATIszon napisał(a):Gala gwiazd jest zazwyczaj jezdziecko zalosna.:shake: Ale przyciaga oko publiki, a to sie liczy.... no właśnie dlatego ją sobie w tym roku darowałam:eviltong: Wind foty koni i psów superasne:loveu: Quote
Wojenka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ekipa FORTU podejrzana przez Tomasza Celmera: faaafle :loveu: Mistrzunio leeci... zmyłka.... :roll: ;) prawdziwa radość Majutek borderowa ekwilibrystyka:cool3: narazie tyle... Quote
dbsst Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 siuuupelasne foty moze ktos ma jeszcze :cool3: Quote
yassue Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Wojenka'] borderowa ekwilibrystyka:cool3: niech zgadne, czyzby Jogurt? :razz: Quote
Wojenka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to lecim dalej.... czarno-białe na poczštek... i tricolor...;) szybki Jogurt Rudi "sznojcer" i "złotko".... Macbeth Quote
Wojenka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Już jest ;) Coś Joga się zdublowała...;) -poprawiłam. Quote
FikuMiku Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :roflt: [quote name='Wojenka'] Coś mi mówi, że po tym zdjęciu Joga zrobi karierę w klipach w duecie z Szaloną Żabą :roflt: Quote
dorotak Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Super zdjęcia - wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anulka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Super foteczki :D A czy przypadkiem Plusz nie wiegł pod obiektyw? Quote
SAWA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Kapitalne zdjęcia ,to już mistrzostwo . Musiała być super zabawa.:multi: Jestem zła ,że mnie tam nie było i nie widziałam tego na żywo :angryy: Quote
Wojenka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jak się podoba,to jeszcze coś dam :p Hania i Błyskawica :cool3: jeszcze raz Rudi wesołek :lol: :lol: :lol: Misia (Flaire-kiedy trymujesz?:razz: ;) ) no i Plusz (zdjęcia T.Celmer) Quote
Anulka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzięki Wojenka za mojego gremlina Plusza :loveu: Btw super fotaski:multi: Quote
Klaudia:-) Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Świetne zdjęcia,bardzo mi się podobają Joga i Speaker w akcji. Jak ktoś ma jeszcze zdjęcia to prosze wrzucać,chętnie pooglądam. Quote
Davie Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Wojenka, wielkie dzięki! Podziękuj Tomkowi!:razz: :loveu: Quote
Flaire Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Davie napisał(a):Podziękuj Tomkowi!:razz: :loveu:Ode mnie również wielkie dzięki :loveu: za piekną latającą misiowatą Misię! :buzi: Bo już zaczynałam mieć wątpliwości, czy tam rzeczywiście byłyśmy! ;) Quote
Recommended Posts