Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ten czwartek postanowiliśmy razem z mężem przejechać sie na skuterze, w uliczce na ul. Dworcowej
znależliśmy szczeniaka w rowie. Mały był waleczny, nie chciał dać się złapać, warczał gryzł i uciekał do bagna, wreszcie po 20 min udało nam się go złapać. Dropsik (tak go nazwałyśmy z BajkaB) jest wychudzony wystraszony boi się psów nic dziwnego ponoć siedział w tym rowie 5 dni:placz:.
No i teraz mamy trzy psy w domu, nie możemy go zostawić, szukamy mu DT/DS Ja niestety nie mogę go zatrzymać.

To było ''mieszkanie'' Małego

A tak wygląda jak go przynieśliśmy

bardzo lubi moją ćorcie;)

Posted

Tak myślałam że nik się nie zainteresuje:(
Może opiszę małego, jest on jamnikaowaty z dłuższą sierścią.
Jest wychudzony i strachliwy, boi się naszych psów, do nas podchodzi cieszy się, ale jak sie wstanie czy przecodzi koło niego to sie boi i ucieka.
Ja małego zostawić nie moge mam już swojego szczeniaka który go podgryza, i moja sytuacja finansowa jest bardzo kiepska, oboje z mężem nie pracujemy.
Dropsik nie jest ani szczepiony ani odrobaczony.
Proszę o pomoc DT/DS lub jakieś pieniążki na niego.

Posted

ale cudak... ludzie biora psiaki na wiosne... zrób pare dobrych fotek.... <z córcia te sie przyda> tekst do ogłoszenia i szybko sie znajdzie domek

Posted

Sajnox nie wiem czemu nie dostałam wiadomości na poczcie ..czy zgadzasz sie na to żeby zrobić małemu ogłoszenia i jeśli tak to jaki kontakt mogła bym dać do ogłoszeń??

Posted

Już ustaliłam z Sajnox,że zaopiekujemy sie maluszkiem.Formalnie zatem jest on podopiecznym Fundacji EMIR Oddział Sosnowiec.Dziś miałam go zabrać na tymczas,niestety nasza wolontariuszka ma remont w mieszkaniu i w tej chwili nie moze zaoferowac pomocy.Szukam jednak miejsca i myśłe,ze we środe będe mogła go zabrac.
Emilko,nie martw sie pomoge Ci nakarmić psiaki

• 1 month later...
Posted

Ojej,l szkoda że dopiero teraz tutaj weszlam. Mały ma sie swietnie, kocha psy i koty i w ogo,le wszystko co sie rusza, dzisiaj jedzie do swojego nowego domku!! Wieczorem wrzuce zdjecia z pobytu u mnie na dt.
Ogolnie wszystko jest ok!

Posted

Kilka fotek tak na już :P

Nastepnym razem prosze o przesłanie linkow do tymczasow na gg :P Bo ja niezbyt czesto jestem na dogo więc nie wiem kto ma jaki wątek :)