Atrisko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 no to zdjęcia tym bardziej potrzebne...żeby Misiek miał dobrą oglądalność...cioteczki do boju.... nawet pogoda zda się dopingować... Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Atrisko napisał(a):no to zdjęcia tym bardziej potrzebne...żeby Misiek miał dobrą oglądalność...cioteczki do boju.... nawet pogoda zda się dopingować... Pogoda ma być piękna, warto ją wykorzystać :) Quote
monika55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 To już chyba musze prosić wolontariuszki. Ja ani talentu a i aparat to taki dla blondynek. Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 monika55 napisał(a):To już chyba musze prosić wolontariuszki. Ja ani talentu a i aparat to taki dla blondynek. "aparat dla blondynek"? ej tam, przesadzasz! Pstrykniesz i będą fotki :) Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Monika, żartowała :) Prosimy o te foteczki. Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ...no i czekamy na nowy, obiecany tekst ogłoszeniowy dla Miśka:) Quote
agrabcia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To poczekam z tym allegro az będzie nowy tekst i ładne fotki ok Quote
wilczek007 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 moze dzis ktos zrobi fotki, chociaz leje jak z cebra co chwilę. Quote
Dominika 0_0 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 nie udało się fotek porobić... Pogoda taka byle jaka.. Quote
Atrisko Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wrrr...nawet pogoda przeciwko Miśkowi...a czy ktoś popróbuje z nowym tekstem...cioteczki z większym "ogłoszeniowym" doświadczeniem???? Plissss Quote
monika55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Ja to jestem praktyczna, nie umiem łzawo i dramatycznie. Ale nawet te moje suche informacje dają efekt. Może tez odrobina szcześcia? Biedny Misiek. Ale nigdy nie można tracic nadziei. Jeden "mój" pies szukał domu prawie rok. I w końcu trafił na taki, że dobrze sie stało, że wcześniej nie poszedł do takiego sobie domu.Opłacało sie czekać. Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 monika55 napisał(a):Ja to jestem praktyczna, nie umiem łzawo i dramatycznie. Ale nawet te moje suche informacje dają efekt. ...no to może i dla Miśka coś napiszesz? Tekst ogłoszeniowy, który przyniesie mu szczęście:) Nieważne łzawy czy praktyczny, liczy się tylko ten EFEKT, czyli wyczekiwany dla Miśka dom! Quote
shanti Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Czy ja Moniko podałam Ci, że Misiek jest wykastrowany? Jeśli tak to wkradł się błąd, Misiek nie jest kastratem. Quote
bico Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 tak, było info, że jest kastratem i tak też był ogłaszany..... Quote
monika55 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 To trzeba chłopaka ciachnąć. Ile kosztuje teraz kastracja?. Quote
monika55 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Taki tekst ułożyłam imię: Misiek? wiek: prawdopodobnie 5 lat ? wielkość: średni ok 50cm waga: ok 22 kg maść: czarna podpalana weterynaria: zaszczepiony, stosunek do ludzi: przymilny, przytulaśny, oczekujący uwagi i ciągłej akceptacji, stosunek do dzieci: łagodny, z racji wzrostu może pociągnąć stosunek do innych psów: do sprawdzenia_ w boksie toleruje stosunek do kotów: nie sprawdzony zachowanie czystości: nie nauczony chodzenie na smyczy: tak - nie ciągnie komendy: nie zna dla kogo? jak każdy psiak schroniskowy wymaga pracy- ale może być przyjacielem każdego!!! gdzie? do domu, do domu z ogrodem - potrzebuje stałego kontaktu z człowiekiem. Historia Miśka jest taka zwyczajna. Pewnie miał jakiś dom, jakiegoś człowieka. Pewnie nie spełnił oczekiwań bo wylądował w schronisku.Złamano mu serduszko.Jest przerażony. Szukamy mu dobrego odpowiedzialnego domu. Zrobiłam Alegratke i Gumtree. Quote
monika55 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Jeszcze dałam na iBazar.. Cisza, okropna cisza. Quote
bico Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 monika55 napisał(a):To trzeba chłopaka ciachnąć. Ile kosztuje teraz kastracja?. ale to chyba schron taką kastrację wykonuje i za nią płaci..? Dziękujemy za tekst dla Miśka:) Quote
Atrisko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 bico napisał(a):ale to chyba schron taką kastrację wykonuje i za nią płaci..? (...) no taak...ale jak perspektyw nie widać ... w pierwszej kolejności są te mające "wzięcie" tzw. priorytety Oj żeby coś się ruszyło w Miśkowej historii...Fargo podoba się wam cioteczki? Quote
Recommended Posts