Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może nie pecha tylko "złe miejsce"...może jest szansa,żeby go przenieść gdzieś, gdzie ludziskom w oczy się będzie rzucał ??? sorki ale ja się nie znam...ja tylko marzę:oops:

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakie jest dobre? Był sam, to był nieśmiały. Teraz w boksie ogólnym, ośmielił sie troche. Zebyś widziała jak ludzie wydziwiają. A najlepsze mocno starsze panie, które koniecznie chcą szczeniaka. Tylko dar wymowy shanti i jej zdecydowana postawa jakoś ratują sytuacje.

Posted

Sorki Monika
mocno starsze panie:eviltong::eviltong:
on naprawde nie zostaje nie zauważony wystarczy przejść obok boksu on przybiega i skacze jak pileczka.
Szkoda, że nie wpada w oko.

Posted

Atrisko napisał(a):
Oj taak...ale "w tamtej chwili" człowiek o tym nie myśli...

Ostatnio mojego TZ ciotka kobieta 80 lat po dwoch operacjach serca szczeniaka sobie wzieła od sąsiada. Poprostu krew mnie zalewa

Posted

Farguś, Ty ciągle czekasz biedaczku.
Ja już myślę, jak go "wystylizować" (przepraszam za określenie), żeby zwrócił na siebie uwagę ogółu. My wiemy, ze Fargo Misio jest świetny ale innym trzeba to czasami lepiej pokazać :)

Posted

Moniko bierz...bierz i nie pytaj....podlinkowany ,powinien działać poprawnie...
Może jak się "nowy fotograf" za Fargusia weźmie i na FB go przedstawi to domki się będą "zabijały" o naszego przystojniaka...