Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak,tylko kto je zrobi...i wyciagnie psa poza kojec ogólny .
Mam małą nadzieje,ze ma kto...
;)
Do pakietu dodałam zdjęcia z 1 postu takie możliwe, pies sie zbytnio nie zmienił raczej...

Posted

Atrisko, pies jest w boksach ogólnych. Stamtad sie nie bierze raczej psów na spacery. Potem inne zazdrośniki sie rzucają na delikwenta i gotowe zagryżć. Ale może sie uda. Tylko trzeba bardzo ostrożnie.

Posted

monika55 napisał(a):
Atrisko, pies jest w boksach ogólnych. Stamtad sie nie bierze raczej psów na spacery. Potem inne zazdrośniki sie rzucają na delikwenta i gotowe zagryżć. Ale może sie uda. Tylko trzeba bardzo ostrożnie.

Wiem Moniko wiem...ale wierzę w cud ,że Shanti coś wymyśli,że może wolontariuszki się zjawią i kilka innych psiaków z boksu ogólnego wezmą na spacer,że cudna pogoda się trafi i cioteczka Alina z aparatem przybędzie...cóż dużo tych cudów ale może???
No przecież na wszystkie wyprowadzone się nie rzucą te inne....

Posted

Dla mnie podjechać z aparatem to nie problem. Ja mam taką prace, że mogę wyjść praktycznie codziennie. Chce podjechać jutro bo znajomy myśli o psie więc kuje żelazo póki gorące. Aparat wezme, jeśli tylko się uda pocykam ile się da. Coś wybierzemy.