Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Starszy czyli mądrzejszy, spokojniejszy, niestety także bardziej doświadczony przez los. Taki piesek na pewno doceni ciepło domowego ogniska i pokocha swego opiekuna całym sercem.

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Starszy czyli mądrzejszy, spokojniejszy, niestety także bardziej doświadczony przez los. Taki piesek na pewno doceni ciepło domowego ogniska i pokocha swego opiekuna całym sercem

Posted

[quote name='monika55']Starszy - czyli nie ma szans?

szanse ma...nie uważam by 5/6-letni pies to był staruszek.
w przyszłym tyg. zgłoszę go do ogłoszenia w lokalnej gazecie, jak mi odpiszą i ogłoszenie + fota się ukaże, to wrzucę foto samego ogłoszenia na wątek.

na kogo podawać namiary telefoniczne w ogłoszeniu????

Posted

[quote name='monika55']Na mnie lub na schronisko. Ja 507176898 lub schronisko
mój nr.....519058615 e mail.....iwona6913@wp.pl

absolutnie w żadnych ogłoszeniach nigdy nie podawałam i raczej nie podam namiarów na schron, wiec siłą rzeczy podam namiary monika55.

Posted

Bico,sercem naszego schronu jest wlasnie dogomaniaczka shanti.Jestesmy wyjatkiem chyba w sensie pozytywnym. Tak ze nie ma strachu. Zmienilo sie u nas baardzo na korzysc.

Posted

monika55 napisał(a):
Bico,sercem naszego schronu jest wlasnie dogomaniaczka shanti.Jestesmy wyjatkiem chyba w sensie pozytywnym. Tak ze nie ma strachu. Zmienilo sie u nas baardzo na korzysc.

to się bardzo cieszę z tej zmiany na korzyść:)

u nas w Lublinie - schron - obiekt, duży, nowoczesny ale wyselekcjonowani wolontariusze:razz: nie mogę robić psom ogłoszeń ani foto - to jak takiemu psu znaleźć dom, jak go ogłaszać?:-o:mad: także wolontariat mija się u nas z celem zasadniczym:(

Posted

U nas bylo okropnie. Ale do upartych swiat nalezy. Warunki bytowe po poprzednikach niefajne. Ale ludzie z sercem do psow. I wet w koncu tez. A i remont sie szykuje. Schronisko nigdy rajem nie bedzie, ale psy odkarmione, bezpieczne. Wreszcie leczone, wolontariat mlodziutki tez jest.

Posted

monika55 napisał(a):
Najlepsze ogloszenia sa w Metrze. Ale ja tam zrobic nie moge. Zawsze jest szansa ze trafi do papierowego.

czemu nie możesz?:-o:-(

Byłam u Mailo, napisałam tekst, są foty, lilo wykupiła Mailo zestaw ogłoszeń na bazarku.

Za Miśka też się weźmiemy, tu foty już są, też napiszę jakiś krótki tekst i też już pakiet dla Miśka ogłoszeniowy na bazarku zarezerwowałam:cool3:
no i też Misia do lokalnej gazety u mnie zgłoszę, powalczymy;)

na dniach tekst będzie.

Posted

shanti napisał(a):
Misiek poszedł z budynku na kojce ogólne. Większy wybieg, dostęp do słoneczka i świeżego powietrza. Chyba mu się podoba:lol:

To już coś! Ale czekamy na opiekuna, który pokocha Misia i zabierze do swojego domu :fadein:

Posted

Robi to samo co w jedynce. Szczeka i podskakuje jak piłka. ;) Z innymi się dogaduje, nie ma większych spięć. Może ktoś go tam wypatrzy, bo zawsze jest na pierwszym planie.