Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LittleMy napisał(a):
matko, ale w luku bagazowym to musi byc strasznie

no właśnie też mi się tak wydaje....

startowanie, lądowanie - też nic przyjemnego dla człowieka, wiec dla psinki chyba też nie.....

Posted

dziewczyny film wzruszający az sie popłakałam;((gdyby nie moi rodzice ten piesek juz dawno byłby mój bo zakochałam sie w nim na amen ....ale co ja mogwe zrobic? ogłaszałam go u siebie na uczelni i jak widac nic...;(

Posted

niunia448 napisał(a):
dziewczyny film wzruszający az sie popłakałam;((gdyby nie moi rodzice ten piesek juz dawno byłby mój bo zakochałam sie w nim na amen ....ale co ja mogwe zrobic? ogłaszałam go u siebie na uczelni i jak widac nic...;(

Niunia powieś jeszcze raz Cygankowy plakacik na uczelni i na swoim osiedlu, może ktoś sie jednak skusi :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Daj proszę na forum jeszcze raz link do plakatu albo zdjęcie do przekopiowania :)

postaram sie go gdzies wstawic a jak ktos chce to niech poda mail na PW to wysle.

Posted

LittleMy napisał(a):
postaram sie go gdzies wstawic a jak ktos chce to niech poda mail na PW to wysle.

ja to już nie mam kogo męczyć ... :placz:zakleiłam psami to co wiedziałam, że moze pomóc (efektów póki co brak :( ) rozesłałam filmik.... a tu nic :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Wyobraźcie sobie ,że ja z mężem lecę 18 marca do Tel Avivu z Pragi.Do Pragi jadę samochodem z Wrocławia.Jeżeli sprawa jego wyjazdu do Izraela okazałaby się realna,to mogę poprosić też o wizytę przedadopcyjną swoją przyjaciółkę.Co Wy na to?
Przelot psa ,o ile wiem jest kosztowny,ale może dowiedzcie się same.Lecimy liniami czeskimi.