Gabriella Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a włoski lśniące, jakby brylantyną posmarowane. czaruś z tego Cyganulka.;) Quote
*Gajowa* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='*zaba*']PO RAZ KOLEJNY PROSZE O PODANIE NR KONTA DO WPLAT NA CYGANKA CIOTECZCZKOM: Poker i justyna85. Dziekuje. A tymczasem Cyganek na gore,pokazac sie Mikolajowi. Prosiłam asięf1 na pw o przesłanie danych do przelewu - ja nie mam prawa podawać jej danych. Można również wpłacić na AFN. Cyganek ma swoją skarpertę pt. "Cyganek u Gajowej". Quote
Bodziulka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 *Gajowa* napisał(a):Prosiłam asięf1 na pw o przesłanie danych do przelewu - ja nie mam prawa podawać jej danych. Można również wpłacić na AFN. Cyganek ma swoją skarpertę pt. "Cyganek u Gajowej". ja już podałam konto - ono jest chyba też w temacie Oskarka ;) A Asia będzie w necie pewnie dopiero w przyszłym tygodniu Quote
Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cyganek dostał trochę pieniążków od Mikołaja... ehem... to znaczy cioci Bodziulki(?) Quote
*Gajowa* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Pomysł z filmikiem o Cyganku był bardzo dobry... zwłaszca teraz przed Świętami wiele ludzkich serc otwiera się na krzywdę zwierzaków. Naprawdę to jest szansa dla Cyganka. Kto mógłby taki filmik zrobić ??? :modla::modla::modla: Quote
Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kiedy będzie filmik robiony? Hej cioteczki?! Quote
Bodziulka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 *Gajowa* napisał(a): Kto mógłby taki filmik zrobić ??? :modla::modla::modla: ja pisałam, że mogę zmontować, ale potrzebuję materiały: fotki i filmiki dobrej jakości (format z grubsza obojętny: mpg, wma, avi,...) Quote
*Gajowa* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Bodziulka napisał(a):ja pisałam, że mogę zmontować, ale potrzebuję materiały: fotki i filmiki dobrej jakości (format z grubsza obojętny: mpg, wma, avi,...) W takim razie źle się wyraziłam. Kto może zebrać materiały do filmiku w terenie, a konkretnie w Konstancinie ? Jutro i pojutrze nie będę na dogo ale jestem pod telefonem. Quote
Bodziulka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 *Gajowa* napisał(a):W takim razie źle się wyraziłam. dobrze się wyraziłaś ;) ale ja po prostu moge tylko zmontować, nic innego teraz nie jestem w stanie zrobić Quote
*Gajowa* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szkoda... kto może pomóc Cygankowi ??? Quote
Gosiapk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziewczyny to jak z tym filmikiem, bo jak coś jutro możemy z Marleną zaczynać. Podoba sie ten o Biance? ChiQuiTa to kiedy mogłabyś zrobić te fotki i filmik Cyganka? :cool3: Quote
kiniaczeq Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hop hop:-( z tym filmikiem to dobry pomysł Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Gosiapk']ChiQuiTa to kiedy mogłabyś zrobić te fotki i filmik Cyganka? :cool3: Tak tak pamiętamy. Wybaczcie za to opóźnienie, naprawdę nie miałyśmy kiedy zacząć a konkretnie ja. Na dzisiaj umówiłyśmy się z Marleną. Potrzeba nam tylko zdjęć i ewentualnych filmików jeśli ktoś posiada. Wątek długi dlatego może ktoś przesłać mi zdjęcia Cyganka na pocztę? edytatbg@o2.pl Aha i jeśli komuś w głowie rodzą się jakieś myśli, słowa, zdania chwytające za serce to mile widziane. Też dzisiaj popracuję nad tekstem, ale co kilka głów to nie jedna:) i nie zapominajcie że w tym filmiku będziemy mieli 2 bohaterów. Jeśli ktoś sie jeszcze nie zapoznał z drugim to banerek do Misia w moim podpisie. Jak zbierzemy dzisiaj wszystkie materiały to myślę że wieczorek filmik byłby gotowy. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wyśle mi ktoś materiały o Cyganku na poczte? zdjęcia etc. Quote
*Gajowa* Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wyśle mi ktoś materiały o Cyganku na poczte? zdjęcia etc. To niestety przerasta moje możliwości komputerowe :oops: mogę jedynie poszperać w wątku i podać na których stronach są fotki. Czy to sie przyda ? Proszę o potwierdzenie bo to żmudna robota i nie chciałabym niepotrzebnie nadwyrężać oczu. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 *Gajowa* napisał(a):To niestety przerasta moje możliwości komputerowe :oops: mogę jedynie poszperać w wątku i podać na których stronach są fotki. Czy to sie przyda ? Proszę o potwierdzenie bo to żmudna robota i nie chciałabym niepotrzebnie nadwyrężać oczu. Przydało by się. Ale może ktoś może mi to wszystko wysłać na pocztę? Bo ja zbyt czasu nie mam na przelecenie całego wątku Quote
Gosiapk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Gajowa, proszę podaj strony, a ja wyślę zdjęcia z tych stron do Chiquita :) Quote
*Gajowa* Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Właśnie skończyłam przegladanie wątku :loveu:.Fotki są na następujacych stronach 1, 16, 30, 33, 55, 70, 96. Quote
Recommended Posts